vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Zetes said: updated :( hala kesin degil. haberlerde izledim yine, doktoru komada oldugunu söylemis ve durumu cok ciddiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 habertürk son dakika veriyor.ölmüş.. la times:ünlü şarkıcı 50 yaşında hayatını kaybetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 aquila said: o taciz olaylarinda filan bence hic suclu degildi, kodumun amerikalilari bitirdi adami. katılıyorum, piyasanın toplamindan daha buyuk olunca micheal ipini cekti kapitalist domuzlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Asteroth said: Arkadaşlar insanlar "ölüyor", o şekilde evrilmişler. Siz ölüme saygı duydunuz veya üzüldünüz diye geri de gelmiyorlar. Böyle bir düşünceniz varsa da olgunluk değil, hıyarlık oluyor. O yüzden başkasının ölüm hakkındaki fikirlerine "İnsan hayatı..." muhabbeti yapacağınıza kendi diyeceğinizi deyip diğerlerini görmeyiverin. Yarın öbür gün siz ölünce sizin arkanızdan da yapılacak bu muhabbet, alışın yani, kasmayın bu kadar kendinizi. Kasınca acıyormuş, diyenlerin yalancısıyım. Bahsettiğin insan "Asteroth" değil ki "Michael Jackson". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Bella said: habertürk son dakika veriyor.ölmüş.. la times:ünlü şarkıcı 50 yaşında hayatını kaybetti. CNN veriyor ölmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 an itibariyle öldü...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 yok abi BBC öldü demedikçe inanmayacağım. bloglara falan güvenemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 ntv didi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 ölmesin be yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Masquerade said: Asteroth said: Arkadaşlar insanlar "ölüyor", o şekilde evrilmişler. Siz ölüme saygı duydunuz veya üzüldünüz diye geri de gelmiyorlar. Böyle bir düşünceniz varsa da olgunluk değil, hıyarlık oluyor. O yüzden başkasının ölüm hakkındaki fikirlerine "İnsan hayatı..." muhabbeti yapacağınıza kendi diyeceğinizi deyip diğerlerini görmeyiverin. Yarın öbür gün siz ölünce sizin arkanızdan da yapılacak bu muhabbet, alışın yani, kasmayın bu kadar kendinizi. Kasınca acıyormuş, diyenlerin yalancısıyım. Bahsettiğin insan "Asteroth" değil ki "Michael Jackson". Sattığı albüm sayısına göre mi belirleniyor o zaman empati, demeye çalıştığın nedir Masquerade? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Pop singer Michael Jackson is in a coma after being hospitalized, sources familiar with his case tell CNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 ay yeter emre be. hala tartisiyorsun yani. trolleyecek baska konu mu kalmadi. git siyaset konusuna orda tartis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 BBC has not confirmed. CNN has not confirmed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 sevmiosan saygı duy geyiği bitti sanırım yada maykıla saygı diğerleri taşakable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 abi CNN de hastaneden canlı yayın veriyolar öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 naıs öldü lan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 ölmesin be, geri donsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Karar verin ya, shaggy ye çevirdiniz adamı. Öldü mü ölmedi mi şimdi net bir bilgi varmı? Yani tamam son yıllarda bayağı dibe vurmuştu da dendiği gibi en azından geçmişine saygı duyun. Ya da duymayın, bana ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 10 gün önce felandı 3 saat loopa aldım dinlediydim billy jeani ilkokul 3. sınıftada "mert" diye bi arkadaşımız vardı bu they dont care about us şarkısı yeni mi çıktı yoksa biz mi yeni duyduk tam bilmiyorum ama tenefüste çıkıp o dansı yaptıydı bi garip bişiler ellerle felan haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Micheal Jackson Öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/8119951.stm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 konu dışı yalan olacak gibi, ordaki mesajım silinebilir. kederlendim üzüldüm gece gece ya. pedocu falandı ama severdik, gençliğimiz ergenliğimizde az mı dinledik skin head dead head everybody gone bad.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar