Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Michael Jackson hayatını kaybetti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aquila said:

o taciz olaylarinda filan bence hic suclu degildi, kodumun amerikalilari bitirdi adami.

katılıyorum, piyasanın toplamindan daha buyuk olunca micheal ipini cekti kapitalist domuzlar.
Mesaj tarihi:
Asteroth said:

Arkadaşlar insanlar "ölüyor", o şekilde evrilmişler.

Siz ölüme saygı duydunuz veya üzüldünüz diye geri de gelmiyorlar. Böyle bir düşünceniz varsa da olgunluk değil, hıyarlık oluyor. O yüzden başkasının ölüm hakkındaki fikirlerine "İnsan hayatı..." muhabbeti yapacağınıza kendi diyeceğinizi deyip diğerlerini görmeyiverin.

Yarın öbür gün siz ölünce sizin arkanızdan da yapılacak bu muhabbet, alışın yani, kasmayın bu kadar kendinizi. Kasınca acıyormuş, diyenlerin yalancısıyım.

Bahsettiğin insan "Asteroth" değil ki "Michael Jackson".
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

Asteroth said:

Arkadaşlar insanlar "ölüyor", o şekilde evrilmişler.

Siz ölüme saygı duydunuz veya üzüldünüz diye geri de gelmiyorlar. Böyle bir düşünceniz varsa da olgunluk değil, hıyarlık oluyor. O yüzden başkasının ölüm hakkındaki fikirlerine "İnsan hayatı..." muhabbeti yapacağınıza kendi diyeceğinizi deyip diğerlerini görmeyiverin.

Yarın öbür gün siz ölünce sizin arkanızdan da yapılacak bu muhabbet, alışın yani, kasmayın bu kadar kendinizi. Kasınca acıyormuş, diyenlerin yalancısıyım.

Bahsettiğin insan "Asteroth" değil ki "Michael Jackson".

Sattığı albüm sayısına göre mi belirleniyor o zaman empati, demeye çalıştığın nedir Masquerade?
Mesaj tarihi:
Karar verin ya, shaggy ye çevirdiniz adamı. Öldü mü ölmedi mi şimdi net bir bilgi varmı?

Yani tamam son yıllarda bayağı dibe vurmuştu da dendiği gibi en azından geçmişine saygı duyun. Ya da duymayın, bana ne.
Mesaj tarihi:
10 gün önce felandı
3 saat loopa aldım dinlediydim billy jeani
ilkokul 3. sınıftada "mert" diye bi arkadaşımız vardı
bu they dont care about us şarkısı yeni mi çıktı yoksa biz mi yeni duyduk tam bilmiyorum ama tenefüste çıkıp o dansı yaptıydı bi garip bişiler ellerle felan haha.
Mesaj tarihi:
konu dışı yalan olacak gibi, ordaki mesajım silinebilir.

kederlendim üzüldüm gece gece ya. pedocu falandı ama severdik, gençliğimiz ergenliğimizde az mı dinledik skin head dead head everybody gone bad..
  • Yeni Oluştur...