Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Michael Jackson hayatını kaybetti

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

Asteroth said:

Arkadaşlar insanlar "ölüyor", o şekilde evrilmişler.

Siz ölüme saygı duydunuz veya üzüldünüz diye geri de gelmiyorlar. Böyle bir düşünceniz varsa da olgunluk değil, hıyarlık oluyor. O yüzden başkasının ölüm hakkındaki fikirlerine "İnsan hayatı..." muhabbeti yapacağınıza kendi diyeceğinizi deyip diğerlerini görmeyiverin.

Yarın öbür gün siz ölünce sizin arkanızdan da yapılacak bu muhabbet, alışın yani, kasmayın bu kadar kendinizi. Kasınca acıyormuş, diyenlerin yalancısıyım.

Bahsettiğin insan "Asteroth" değil ki "Michael Jackson".
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Asteroth said:

Arkadaşlar insanlar "ölüyor", o şekilde evrilmişler.

Siz ölüme saygı duydunuz veya üzüldünüz diye geri de gelmiyorlar. Böyle bir düşünceniz varsa da olgunluk değil, hıyarlık oluyor. O yüzden başkasının ölüm hakkındaki fikirlerine "İnsan hayatı..." muhabbeti yapacağınıza kendi diyeceğinizi deyip diğerlerini görmeyiverin.

Yarın öbür gün siz ölünce sizin arkanızdan da yapılacak bu muhabbet, alışın yani, kasmayın bu kadar kendinizi. Kasınca acıyormuş, diyenlerin yalancısıyım.

Bahsettiğin insan "Asteroth" değil ki "Michael Jackson".

Sattığı albüm sayısına göre mi belirleniyor o zaman empati, demeye çalıştığın nedir Masquerade?
Sosyal ağlarda paylaş

10 gün önce felandı
3 saat loopa aldım dinlediydim billy jeani
ilkokul 3. sınıftada "mert" diye bi arkadaşımız vardı
bu they dont care about us şarkısı yeni mi çıktı yoksa biz mi yeni duyduk tam bilmiyorum ama tenefüste çıkıp o dansı yaptıydı bi garip bişiler ellerle felan haha.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...