Bone Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Oynayan var mı oyunu? PC'de oynamaya heveslendim de bozuk çıktı oyun. http://forums.activision.com/viewtopic.php?f=54&t=1788 Şurdaki sorun var bende. - Cutscene'lerde yavaşlık mevcut ve ses gıcırdıyor. - Oyun içinde esc ile menüyü açtığımda ses yine gıcırdıyor. Donanım ivmesini azalttım biraz ama etki etmedi. 48k'yı 41k yapın diyor ama bulamadım o ayarı. Ses kartının tüm driverlarını güncelliycem. Umarım bir çaresi olur. Çok süper bir oyun olsa paraya kıyıp gidip PS3 versiyonunu alıcam ama çok pahalı yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 gerçeği çıkınca oynucam bug doludur bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 e gerçeği çıkmış ya zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 ahahaha tunca cons senden daha kaliteli şeyler beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 abi adam haklı, bana da oldu aynısı, geçmedi sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 yeni bitti. çok aman aman bi oyun değil. Eğlencelik bişey. Bi yerden sonra tekrarlıyor kendini. Sonlara doğru sıktı iyicene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 REKLAMLAR mambada var gelin oynayın nie kasıosunuz... REKLAMLAR BİTTİ güzel oyun yenilikler var. görsel şölenler bol. ama size bişey diyimmi. size göre değil. zeka yok oyunda hiç sevmiceksiniz bence. spiderman yada hulk oyunlarını seviosanız o başka tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 bone ses problemi için oyuncular kendi başına bişey çıkarmışlar. google da ara bulursun. bende de mouse problemi vardı 60 üstü fps alınca mouse sapıtıyormuş 30 sabitledik düzeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 valla gayet eğlendim ben bam güm bitti işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 bitirdim ben de ama çok sinir bozucu kafa yedirten yerleri vardı. yeni oyunlar çok kısa oluyor hemen bitiyor deyip hard başlamıştım bazı yerlerde pişman olmadım değil hani. @bone bahsettiğin problemler bende olmadı hiç. nerden indirdin çalışan versiyonu vs tarzı sorulara pm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Denetim masasinda ses kismindan bit ayarini degistirip yapabiliyorsunuz tabi bazi ses kartlarinda 24 bit olmayabiliyor. Onun disinda bir sitede daha cozum yolu anlatilmis. Link bende 24 bit yapinca sorun kalmadi o yuzden bu yontemi denemedim ama yapipta basarili olanlar mevcut gibi gozukuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 kingpin said: google da ara bulursun. linkini versen daha iyi olurdu. ya da google'da aramak için dosyanın adı da olabilirdi. DareJedi said: Denetim masasinda ses kismindan bit ayarini degistirip yapabiliyorsunuz benimkinde yok işte öyle bir ayar. sadece ivme arttırıp azaltabiliyorsun DareJedi said: sitede daha cozum yolu anlatilmis. Link soldaki resimlere bakmaktan çözümü anlamadım ben. ek: bu arada orda yazılan çözüm yukarda verdiğim forum linkinde de yazıyor. ama sadece 3. bölüme kadar geçerli oluyor, sonra yine bozuluyormuş ses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 paraya kıyıp ps3 versiyonunu alcam sonunda sanırım. uyuz etti oyun beni. kingpin'in verdiği linkte şunlar yazıyor: said: -Eğer sesler size normalden daha hızlı gibi ve konuşmalarda çocuk konuşması gibi geliyorsa Ses ayarlarından hoparlör ayarlarına girip ses kalitesini 44000 kbit’e indirmeniz bu sorunu çözüyor. -Eğer sadece konuşmaların çok kısık diğer seslerin iyi duyulduğu bir durumunuz varsa ses ayarlarından sisteminizi 2+1, 5+1 ya da 7+1 seçeneklerinden biriyle deneyin. Garip ama bu da sorunu çözen etkenlerden biri. -XP için ise yine ses ayarlarından hoparlör – gelişmişe girip ses donanım hızlandırma yı en soldan ikinci seçeneğe indirmek sorunu çözebiliyor. -Son bir seçenek ise donanım yöneticisinden eğer varsa modem ses donanımı gibi bir aygıt bulup onu etkisizleştirmek. Bu aygıtın ismi her PC’de farklı olabiliyor o yüzden kendiniz bakmalısınız. Konuşmaların kısıklığında bir sorun göremedim ama cutscenelerde ses bozuk çıkıyor. - ses kartı driverlarını güncelledim ama işe yaramadı. - 48k ayarını 44k'ya çevirme olayını bulamadım. - ses donanım hızlandırmayı en soldan ikinci seçeneğe getirdim ama o da işe yaramadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 valla bende denetim masasında device control var (creative kart) ordan 44.1'e çekebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 spiderman in son çıkan versiyonun neredeyse aynısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 vur kır parçala temelli bir oyunmuş. normal'de başladım. görevler kolay fakat uzun. onun dışında senaryoyu film yapsalar seyrederdim bayıla bayıla. biological weapon(tu)stealth kill (tu)thriller(tu)mad scientist(tu)special force (tu) filmin keywordlerinide yazdım ahada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 30 dk sonra bayıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Güzel oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Özgürlük hissi çok iyi oyunda fizik yok ben varım diyon. hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 ben bayağı beğenmiştim, tam benim tarzımda oyun zaten. görevler geneli kolaydı ama son boss fight zorlamıştı beni bayağı. bide yan görevlerin bazıları hakikaten zor. ama bi kere oynanınca bi daha dönüp oynayası gelmiyor insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 bayila bayila oynayip bitirdim, guzel oyundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Oyunu yeni oynama fırsatım oldu.Spiderman web of shadows aynısı gibi başladı.Olaya girişi olsun flashbackleri olsun.Zaten oynanışta aynı gibi. 2 oyunda aynı firmanın galiba.En azından senaryosu oynatır gibi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar