arcane Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Bu durumda Mythic'in hatalarından Bioware ders çıkaracak. Warhammer patlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 warhammer=pvp-tier-keep o zaman swtor da da bööle şeyler olcak ııııı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 warhammer'dan adam çekmesinler, kendileri edip kendileri bulsunlar pve oyunları için. moblarla parti yapılan mmo için pvp mmo'su yapan ekipten desteğe ihtiyaçları yok, yapıştırsınlar kotor'dan partiyi tamam bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Hay sıçtın EA be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Kanuni said: bioware de olmayan tek sey mmorpg tecrubesi, iyi birliktelik olursa tek biowareden basarili olabilirler.. mythic 2 mmo yapmis pvp uzerine uzmanlasmis bir sirket denebilir, arti online oyundaki tecrubeleri de "hatali, dogru, iyi, kotu, tartisilir" bioware den daha fazla. mis gibi oyunlar yapan bir şirkete "tartışılır" diyip de mythic'i övmek biraz tuhaf olmuş. warhammer'ı oynuyorum hiç adam yok yav bunda. hiç mmorpg işine girmek mühim değil. bak blizzard'a, rpg sektöründe bile çok iddialı bir firma değildi ama en çok oynanan mmorpg'lerden birisini yaptı. umarım mythic old republic'i batırmaz. doğru düzgün bir bioware oyunu olur da iş pvp'ye dönmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mythic icin dedim ben onu.. Tecrubeliler ama yaptiklari seyler kimine gore iyi kimine kotu geliyor bir dunya tartismasi var manasindaydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ha o ayrı, mmorpg'lerde tecrübeliler. ama bioware'in "bioware oyunu" tarzını etkilememesini umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar