Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ben gizledim mesajini, ayar falan degil bariz hakaret etmissin. forumda oyun oynamak istiyosan garbage gibi guzide bi bolum var bilmiyorsan. tam sana gore, oraya alalim seni. dun zaten fps bolumunden uzaklastirilan ilk canli olma serefine ulasacaktin ama evde degilim pdadan ugrsamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 dasaaa said: ne diyelim, millet halinden memnun demek ki. ben hâlâ haritada A->B gidişinin tek yol ile yapılmasına karşıyım. eski usül adventure oyunu gibi "buradan geçiş yok" "buradan geçsen de arkası zaten yok. bu kadar işte tamamı. ama mini bi tünel yaptık. oradan geçicen" tam bi komedi ve hayal kırıklığı bana göre. gerçi bu eksikliğin neresinin savunulduğunu hâlâ çözemiyorum. keza bir açık, bir gedik, bir eksiklik bu. dasaaa yukardaki mesajımı tekrar okursan, haritada A->B gidişinde yolun kapalı olmasından ben de sevmediğimi söylemiştim. o yüzden böyle bir yazı yazmana anlam veremedim. Sırf haritayı küçültmekten ziyade, şehirde rahatça dolaşmayı ve oyundaki akıcılığı azaltan birşey. minimap'te "gideceğin yer şurada" yazarken binaların arasında dolaşıp dolaşıp oraya geçememek epey zorluyordu. sonra metroyla gitmek gerektiğini bulup anca gidiyordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 ben biraz sevindim açıkçası. ID iyi hoş,devrim yaratmış adamlar da,heriflerin zaman içinde oyun mantığı bir adım ileri gidemedi,hala koridorlarda koşuşturmak geleni geçeni vurmaktan ibaret. bethesda adam gibi senaryolar ekler , daha kaliteli fpsler oynarız,daha ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar