BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Vince Carter sokar kolunu potaya 10 sayı yazarkar orlando hanesine
bya Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 ben toronto maçlarından keyif almıyorum ki hiç. bi tek bosh gerçekten kaliteli bir oyuncu orda bana kalırsa. onda da takımını tek başına taşıyacak güç yok. evet ayak hareketleri, pivot özellikleriyle ve hızıyla yarışacak neredeyse kimse yok ama liderlik özelliği eksik birisi işte. hidayet oraya gitse nolur gitmese nolur yani, seneye zaten bosh yolcu. hidayet mi yıldızı olacak oranın yani. hatta orlando'ya gider ordan da dwight brosunun yanına.
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Her şeyi bırakım hadi, çok numaracılar ya. Bosh öyle, calderon zaten öyle, hido da onlara ayak uyurmasa bari, meyilli zaten.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Bosh facebook friendim, çok kral çocuk. Rap albümü de yapıyor Ağustos'ta çıkacak, Kanye West prodüktörü merakla bekliyoruz. Bu arada Bosh,tam Ömer Üründül tabiriyle 90 dk. koşan,baskı kuran,ısıran bir forvet.
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Boston Grant Hill'in peşindeymiş şimdide
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Boston 2 sene sonra huzur evi kuracak zaten bu gidişle. 2 sene şampiyon olsunlar ama önce :)
Reyna Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 dreagloth said: Her şeyi bırakım hadi, çok numaracılar ya. Bosh öyle, calderon zaten öyle, hido da onlara ayak uyurmasa bari, meyilli zaten. Bence Toronto yu çok hafife alıyorusunuz .. eh final yaparlar demiyorum ama play off kesin yaparlar ...
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Benim yazdığımla hifife almanın ne alakası var, floper diyorum ben, en nefret ettiğim şey. Ayrıca kalırlar diyoruz zaten.
Reyna Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 dreagloth said: Benim yazdığımla hifife almanın ne alakası var, floper diyorum ben, en nefret ettiğim şey. Ayrıca kalırlar diyoruz zaten. Bi alakası yok genel olarak senin yazını alıntı yapmayı seviyorum hehe
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Reyna said: dreagloth said: Her şeyi bırakım hadi, çok numaracılar ya. Bosh öyle, calderon zaten öyle, hido da onlara ayak uyurmasa bari, meyilli zaten. Bence Toronto yu çok hafife alıyorusunuz .. eh final yaparlar demiyorum ama play off kesin yaparlar ... katılıyorum ama, genelde patide hafife alınmış ve toronto portlanddan çok aşağı gibi gösterilmiş. Alakası yok. Bi de alan savunmamsı bi savunmaları vardı, hido ona da pat diye adapte olur bakın görün.
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Toronto'yla ilgili sorun Chris Bosh'un gidecek olması, ondan sonrası meçhul.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Marion'a da kontrat önereceklermiş, Bosh'ı tutmaları çok zor seneye. Adam jenerasyonunun en iyi uzunu, haydi Detroit
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 sendeki bu bosh askı nedir anlamadım gitti . Bir ara wade'in de kontratı bitiyor'ya. wade yerine bosh'u alsınlar fln diyodun :)
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Senelerdir skorer uzunumuz yok, Ben Gordon + Stuckey iyi bir ön alan.Wade'e verileceğine Bosh'a verilsin o kontrat Daha bunun Rip takasıyla gelecek parçaları var.Bosh o yüzden uygundur, fakat bu Charlie V. hamlesi bozdu beni. Ne pota altında boğuşur, ne savunma yapar. Sadece bir uzuna göre orta alandaki şut tercihleri çok akıllıca.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 kaşı geçtim vucudunda hiçbi tüy yok adamın.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Adam albino ya bembeyaz, Detroit ruhuna ters
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 afro ben wallace'tan köse charlie v.'ya >:D<
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 2009 - 2010 sezonunun salary cap ve ücret sınırları belli oldu. Bu sezon salary cap 1 M $ düştü, beklenen düşüş olmadı ve 57.7 M $ oldu. Lüks vergisi sınırı da 69.92'ye geriledi 71.2 M $'dan. Asıl vurgun Salary cap'i aşan her 1 dolar için 1 dolar vergi alınması oldu.Yani Lakers,New York gibi organizasyonlar lüks vergisi sınırına gelmesi durumunda 82.14 M $ gibi bir ücret verecek. Ha koyar mı? Koymaz Bir de mid-level kontratlar 5.85 M $ olarak belirlendi.
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 salary cap'i aşan değil, lüks sınırını aşandan 1e1 vergi alınıyo. bi de, bu yeni bi uygulama değil, bayadır var.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Salary'i aşan lüks vergisi veriyor işte.Onun da sınırı bu oldu bu sene. Ayrıca 1'e 0.80 alınıyordu geçen sene, zamlı tarifeler bunlar.
Reyna Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 sabonis said: salary cap'i aşan değil, lüks sınırını aşandan 1e1 vergi alınıyo. bi de, bu yeni bi uygulama değil, bayadır var. işin kötü yanı bu vergiler havuzda birikiyor ve salary capi geçmeyen takımlara dağıtılıyor :)
senko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 oha sisteme gel. helal be stern'e, kafa çalışıyormuş adamın.
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 The Dallas Mavericks are close to acquiring Shawn Marion in a sign-and-trade deal with the Toronto Raptors, league sources said Wednesday. Jerry Stackhouse will be dealt to the Raptors, who will ship his contract to another team for considerations.
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Jerry Stackhouse yaşıyor mu hala...
Öne çıkan mesajlar