Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2009-2010 Nba Transferler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben toronto maçlarından keyif almıyorum ki hiç. bi tek bosh gerçekten kaliteli bir oyuncu orda bana kalırsa. onda da takımını tek başına taşıyacak güç yok. evet ayak hareketleri, pivot özellikleriyle ve hızıyla yarışacak neredeyse kimse yok ama liderlik özelliği eksik birisi işte. hidayet oraya gitse nolur gitmese nolur yani, seneye zaten bosh yolcu. hidayet mi yıldızı olacak oranın yani. hatta orlando'ya gider ordan da dwight brosunun yanına.
Mesaj tarihi:
Bosh facebook friendim, çok kral çocuk.

Rap albümü de yapıyor Ağustos'ta çıkacak, Kanye West prodüktörü merakla bekliyoruz.

Bu arada Bosh,tam Ömer Üründül tabiriyle 90 dk. koşan,baskı kuran,ısıran bir forvet.
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Her şeyi bırakım hadi, çok numaracılar ya. Bosh öyle, calderon zaten öyle, hido da onlara ayak uyurmasa bari, meyilli zaten.

Bence Toronto yu çok hafife alıyorusunuz .. eh final yaparlar demiyorum ama play off kesin yaparlar ...
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Benim yazdığımla hifife almanın ne alakası var, floper diyorum ben, en nefret ettiğim şey. Ayrıca kalırlar diyoruz zaten.

Bi alakası yok genel olarak senin yazını alıntı yapmayı seviyorum hehe
Mesaj tarihi:
Reyna said:

dreagloth said:

Her şeyi bırakım hadi, çok numaracılar ya. Bosh öyle, calderon zaten öyle, hido da onlara ayak uyurmasa bari, meyilli zaten.

Bence Toronto yu çok hafife alıyorusunuz .. eh final yaparlar demiyorum ama play off kesin yaparlar ...

katılıyorum ama, genelde patide hafife alınmış ve toronto portlanddan çok aşağı gibi gösterilmiş. Alakası yok.

Bi de alan savunmamsı bi savunmaları vardı, hido ona da pat diye adapte olur bakın görün.
Mesaj tarihi:
Senelerdir skorer uzunumuz yok, Ben Gordon + Stuckey iyi bir ön alan.Wade'e verileceğine Bosh'a verilsin o kontrat

Daha bunun Rip takasıyla gelecek parçaları var.Bosh o yüzden uygundur, fakat bu Charlie V. hamlesi bozdu beni.

Ne pota altında boğuşur, ne savunma yapar. Sadece bir uzuna göre orta alandaki şut tercihleri çok akıllıca.
Mesaj tarihi:
2009 - 2010 sezonunun salary cap ve ücret sınırları belli oldu.

Bu sezon salary cap 1 M $ düştü, beklenen düşüş olmadı ve 57.7 M $ oldu.

Lüks vergisi sınırı da 69.92'ye geriledi 71.2 M $'dan.

Asıl vurgun Salary cap'i aşan her 1 dolar için 1 dolar vergi alınması oldu.Yani Lakers,New York gibi organizasyonlar lüks vergisi sınırına gelmesi durumunda 82.14 M $ gibi bir ücret verecek.

Ha koyar mı? Koymaz

Bir de mid-level kontratlar 5.85 M $ olarak belirlendi.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

salary cap'i aşan değil, lüks sınırını aşandan 1e1 vergi alınıyo. bi de, bu yeni bi uygulama değil, bayadır var.

işin kötü yanı bu vergiler havuzda birikiyor ve salary capi geçmeyen takımlara dağıtılıyor :)
Mesaj tarihi:
The Dallas Mavericks are close to acquiring Shawn Marion in a sign-and-trade deal with the Toronto Raptors, league sources said Wednesday.

Jerry Stackhouse will be dealt to the Raptors, who will ship his contract to another team for considerations.
  • Yeni Oluştur...