Killer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 elime ne zaman kolonya döksem dudağımda kolonyo tadı oluyor.elimi ağzıma da götürmüyorum sivri zekalar çıkmasın gdfg.ilginç yani niyedir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 fiskolocik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 psikolojiyle alakası yok yazmıştım araya silmişim.psikolojik olduğunu sanmıyorum kafama taktığım bişey değil çünkü.dilimi dudağıma bi götürüyorum tadı geliyo.lavanta limon hepsi sdfda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Onun kokusunu alarak tükürüğünü vs. yaladığında kolonyayı yaladığını zannedebilirsin. Bunu şöyle dene, bir pamuğa kolonya bandır, bir pamuğa rakı; daha sonra burnunu tıka ve koku almadığından emin olarak ikisinin de tadına bak. Ha bir de kolonya tadı lavanta kokusu gibi değil, bildiğin acı, rezil birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 kolonya ucucudur diye biliyorum. hemen havaya karistigi icin kolonya partikulleri agzinin oldugu bolume yukseliyor olabilir sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 sigisMoNd said: kolonya ucucudur diye biliyorum. hemen havaya karistigi icin kolonya partikulleri agzinin oldugu bolume yukseliyor olabilir sfd evet bi arkadaş daha aynısını dedi.mantıklı geldi nedeni bu bence. thanks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 helal olsun sağlam kolonyaymış, dikkat et kafa yapmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 kafayı geç.. kör olmayasın.. sakın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 hakkaten metil alkol sakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 http://www.izlesene.com/video/atesle-dus-alan-cocuk/7619488 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Killer said: psikolojik olduğunu sanmıyorum kafama taktığım bişey değil çünkü. m'kay http://cdn.memegenerator.net/instances/500x/52465233.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Oturup yazcaktim olasi sebepleri de boyle hem aciklama isteyip hem de yardim istenen kisilere sivri zeka falan diyenlere acayip ayar oluyorum. Anlatmicam o yuzden. Bi de let me google for you link'i koyup asagilayim dedim ama usendim. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 eline döküyorsan ve dudagindan tadi alıyorsan ya elin dudagına temas ediyor ya da elinin temas ettiği başka bişey dudagına temas ediyor bunun mantığını kuramayacak kadar mı basmıyor kafan Killer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 koku ve tad esasinda ayni mantikla isler yani bir kimyasal burnunuzdaki duyu reseptorunu uyarirsa onu koku, tad alma ile ilgili reseptorlerinizi uyarirsa onu tad olarak hissedersiniz. yani kolonya orneginde esasinda sadece bir ucucu madde vardir onu hem koku hem de tad olarak hissedebilirsiniz.hissettikleriniz dogru seylerdir kokladiginiz zaman tadini da aliyormusca hissiniz dogaldir. ama ornek sahibi arkadasin tad alma alicilari daha kuvvetli calisyor yuksek ihtimalle..%10 civarimizda bu boyle. isin trajik yani hastalik hastasiysaniz aklinizda olsun tuvalette idrar diski gibi kokulari aliyorsaniz bilin ki esasinda o partikuller coktan agziniza yuzunuze bulasmis durumda ..kasmayin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 bu killer'i estonya'da paket etmesinler. cok saf bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 keza tad alma bolgelerimiz de sandigimizdan fazla ve cesitlidir. 3 yerden tad duyusu aliriz.. dil.. damak ve burun.. dil bildiginiz aci tatli gibi klasik tadlarin habercisidir. damak daha egzotik tadlar sunar..sarap tadimcilari animsayin..yada cig kofte yediginiz zamanki hislerinizi ..atalarimiz bunun farkinda olarak damak tadi..damak catlatan gibi tabirler kullanmislardir. burun ise daha kimyasal tadlari gonderir tarcin mentol gibi kokular burnunuz sayesinde gercek tadina kavusur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 bence bildiğin şişeyi kafaya dikmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 çünkü dudaklar elin aynasıdır şapşal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 dana22 said: koku ve tad esasinda ayni mantikla isler yani bir kimyasal burnunuzdaki duyu reseptorunu uyarirsa onu koku, tad alma ile ilgili reseptorlerinizi uyarirsa onu tad olarak hissedersiniz. yani kolonya orneginde esasinda sadece bir ucucu madde vardir onu hem koku hem de tad olarak hissedebilirsiniz.hissettikleriniz dogru seylerdir kokladiginiz zaman tadini da aliyormusca hissiniz dogaldir. ama ornek sahibi arkadasin tad alma alicilari daha kuvvetli calisyor yuksek ihtimalle..%10 civarimizda bu boyle. isin trajik yani hastalik hastasiysaniz aklinizda olsun tuvalette idrar diski gibi kokulari aliyorsaniz bilin ki esasinda o partikuller coktan agziniza yuzunuze bulasmis durumda ..kasmayin.. O zaman bok yersek bok kokusu alınca bokun tadını da alır mıyız her seferinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 dökme abi eline kolonya. bi de masturbasyon yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 kolonya şişesine bulaşan kolonya yüzünden oluyor, senden önce birisi dökerken etrafına bulaştırmış ve sen de sonuçta elinle tuttuğunu varsayıyorum... o el kokar, pskilojik olduğunu düşünüyosan git eldivenle dök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar