Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Clash of Titans (2010)

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

Xenocide said:

fena sayılmazda sonunda medusanın kafasını gargoyle'un biri kapıyor ya, o sahneye uyuz oldum resmen filmi uzatmak için yapılmış çok gereksiz bi eklenti. Besbelli onun o kafayı geri alacağı, ne uğraştırıyosun bizi heri potırın kuidiç maçındaki gereksiz kovalamaları gibi pıf.

o zaman filmi çekmesinler, çok belli esas kahramanın sonunda herkesi kurtaracağı :P

Film fena değildi. 3D'nin hakkını kesinlikle vermemiş, çoğu yer hatta 2D gibi geldi bana. Avatar kadar başarılı değildi bu konuda. Bunun dışında kurgu, senaryo falan da mehti (Avatar kadar kötü değil elbette kurgu/senaryo) hani çıtır çerez izlemelik mitoloji/aksiyon filmi olarak bakıldığında eğlenceli ama öyle başyapıt falan beklememek lazım. Çok yüzeysel filmdi kısaca.

Ayrıca sonu hakkında

Ne hıyar adamsın Zeus, çocuk anasını babasını kaybetti diye dünyaları titretmiş tanrıları dövmüş sen vere vere hatun veriyosun ona, maden ölüyü diriltip koyacan versene anneyi babayı geri? O ne len dedik resmen.

Onu geçtim bu hatun da adam gibi yarı tanrı değil mi, yani sonuçta kardeşler ikisinin de babası Zeus. Hani başka tanrıdan olsa hatun, yine farketmez, o zaman da torunu/yeğeni oluyo Zeusun tanrılar akraba olduğuna göre. Var mı böyle ensestlik?

Sosyal ağlarda paylaş

yunan mitolojisindeki bütün tanrılar ve yarı tanrılar arasında sonsuz bir ensest ilişki vardır sdafsda hatta titanlarda da var. Yani ensest miydi değil miydi sorgulamıyoruz hehe

Gemma Arterton nasıl desem, hiç seksi bir kadın değil hatta çok güzel bir kadında değil ama olağanüstü bir çekiciliği var. Çok tatlı bir suratı vs. böyle iç ısıtıyor sadf
Sosyal ağlarda paylaş

Io tanrı fln deil.

Io

Filmde bir tanrı sevişelim dediğinde bu kabul etmediği için lanetleniyor işte. Hiç yaşlanmıyor.

Orjinal Io mitinde Zeus geliyordu sevişmeye fakat Hera basıyordu bunları. Zeus da Io yu öküze dönüştürüp inkar ediyordu. Hera'da Io nun başına binlerce gözü olan bir yaratık dikiyordu devamlı onu izlesin diye. Io da öle öküz olarak dolaşıyordu dünyayı ama sonra Hera nın yaratığından kurtulup normale dönüyordu.

Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Xenocide said:

fena sayılmazda sonunda medusanın kafasını gargoyle'un biri kapıyor ya, o sahneye uyuz oldum resmen filmi uzatmak için yapılmış çok gereksiz bi eklenti. Besbelli onun o kafayı geri alacağı, ne uğraştırıyosun bizi heri potırın kuidiç maçındaki gereksiz kovalamaları gibi pıf.

o zaman filmi çekmesinler, çok belli esas kahramanın sonunda herkesi kurtaracağı :P

ya ama abi ne bilim o sahne çok bi gereksiz kaldı yani bilmiyorum size öyle gelmedi mi? ben resmen "pıff eeeh meh höh" dedim kafayı kaptırınca. kaldı ki gargoyle kafayı denize atsa adam sıçtı. niye kaçıyor? ayrıca tabi direk göstermesin, koskoca kraken lank diye donmasın, ama nebilim öyle bi kovalamaca sahnesi yerine daha bi aksiyon bişey eklenebilirdi bizim dayı krakenle savaşırdı mesela sdfg. kraken, tam kafayı göstercekken bi kuyruk sallardı, kafa düşerdi yere hatta orada böle "aa ne düştü la" diye bakan tipler donardı falan, bak şu anda yazıyorum bunları daha güzel olurdu bence ahasdfhj
Sosyal ağlarda paylaş

Maedhros said:

Film tam anlamıyla cacıktı.

zeus

Abi zeus filmin sonunda kıyak olarak KARI yolladı ortama.Bildiin pezevenklik yaptı bumu yani şimdi fhjfghdfg
Bide kraken erkekmiymiş saçma diilmi lan uehue

baba

o sahneden sonra dedim BABA DEDİĞİN BÖYLE OLUR . bizimki de babamı haaha

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...