Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boğaz'daki okullar otel olsun

Necro

Öne çıkan mesajlar

Istanbul'da yeterli sayıda otel olmadığı için ve var olanlarda full kapasitede calistigi için sahil kenarında olan ve kamuya ait okulların hepsinin otel veya müzeye çevrilmesi söz konusuymuş.kültür ve turizm bakanımız öyle hoş görmüş.

Haber linki

//
Sinirlendim lan zaten okul yok etrafda adam gibi güzelim galatasarayıda böyle harcarlarsa yazık olur.Abi anlamıyorum yani nedir bu kadar para kazanma arzusunun kaynağı ? O kadar para kazanıyorsun nereye harcıycan lan ? "Doğru fikir, Boğaz’da butik otel ve müzelere ihtiyaç var" iyi valla okula da ihtiyaç yok mis gibi amele yetiştirsin millet size eh.
Sosyal ağlarda paylaş

Necro said:
"Doğru fikir, Boğaz’da butik otel ve müzelere ihtiyaç var" iyi valla okula da ihtiyaç yok mis gibi amele yetiştirsin millet size eh.

Boğaz'daki okullar taşınmalı mı?

taşınmak
(nsz)

1 . Taşıma işi yapılmak.
2 . (-e) Başka bir yere gitmek, göçmek:
"Evi gezdim pek beğendim, ne yapıp yapıp oraya taşınmalıyız."- P. Safa.
3 . (-e) Bir yere sık sık gitmek:
"Bir ay mahkemeye taşındı."- .
Sosyal ağlarda paylaş

aslında okunulan okulun iç ve dış çevresel faktörrleri öğrenciler üzerinde olumlu etkiye sahip. güzel manzaralı güzel iç yapıya sahip okullardaki öğrenciler daha pozitif bir ruh hali sergiliyorlar. ama tabiki boğazdaki bir okulu başka bir yere taşırken, yeni yapılan okulun a dan z ye herşeyi olursa (müzik stüdyosundan tenis kortuna, yüzme havuzundan halı sahasına kapalı spor salonu vs) o zaman daha da iyi bir etki edeceğini düşünüyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

kültür ve turizm bakanı önce adam olsunda tinercilerin yakıp yıktığı yalıları, eski tarihi binaları korusun. Daha geçenlerde bakırköy taş okul yandı be. Bir tarih kül oldu. Burda oturanlar ve bu okulun değerini bilen insanlar babamda dahil olmak üzere kahroldular.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...