Necro Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Istanbul'da yeterli sayıda otel olmadığı için ve var olanlarda full kapasitede calistigi için sahil kenarında olan ve kamuya ait okulların hepsinin otel veya müzeye çevrilmesi söz konusuymuş.kültür ve turizm bakanımız öyle hoş görmüş. Haber linki // Sinirlendim lan zaten okul yok etrafda adam gibi güzelim galatasarayıda böyle harcarlarsa yazık olur.Abi anlamıyorum yani nedir bu kadar para kazanma arzusunun kaynağı ? O kadar para kazanıyorsun nereye harcıycan lan ? "Doğru fikir, Boğaz’da butik otel ve müzelere ihtiyaç var" iyi valla okula da ihtiyaç yok mis gibi amele yetiştirsin millet size eh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 doğru karar bence. okul boğazda olmuş olmamış ne farkı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 tabi devlet okuluysa dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 hiç zannetmiyorum , enver yücel sıkar 2 topuklarınada konu kapanır.asdasfeq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Cons said: tabi devlet okuluysa dsfg Aga sana vahiy gelmis git bi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 uhasduhahusduh dikkat ederseniz bahcesehirden bahsetmemisler haberde :) nedenini anlamıssınızdır zaten ipucu yukarda ^____^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Necro said: "Doğru fikir, Boğaz’da butik otel ve müzelere ihtiyaç var" iyi valla okula da ihtiyaç yok mis gibi amele yetiştirsin millet size eh. Boğaz'daki okullar taşınmalı mı? Boğaz'daki okullar taşınmalı mı? Boğaz'daki okullar taşınmalı mı? Boğaz'daki okullar taşınmalı mı? Boğaz'daki okullar taşınmalı mı? Boğaz'daki okullar taşınmalı mı? taşınmak (nsz) 1 . Taşıma işi yapılmak. 2 . (-e) Başka bir yere gitmek, göçmek: "Evi gezdim pek beğendim, ne yapıp yapıp oraya taşınmalıyız."- P. Safa. 3 . (-e) Bir yere sık sık gitmek: "Bir ay mahkemeye taşındı."- . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Kim var bu adamın accountunda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Cokta kotu degil fikir, okulun mekaninin o kadar onemi yok. Ama otel ve muzeler icin mekandan daha onemli bir kistas yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 boğaz yetmez, boğaz manzaralı tüm okulları çevirsinler! boğaziçini de müze yapalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 aslında okunulan okulun iç ve dış çevresel faktörrleri öğrenciler üzerinde olumlu etkiye sahip. güzel manzaralı güzel iç yapıya sahip okullardaki öğrenciler daha pozitif bir ruh hali sergiliyorlar. ama tabiki boğazdaki bir okulu başka bir yere taşırken, yeni yapılan okulun a dan z ye herşeyi olursa (müzik stüdyosundan tenis kortuna, yüzme havuzundan halı sahasına kapalı spor salonu vs) o zaman daha da iyi bir etki edeceğini düşünüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 nası olsa mekanın önemi yok tuzlaya taşısınlar boğaziçini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 liseleri kastetmişlerdir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 biz kuştepede dolapderede haliçte okuyoruz. bayada iyi bi okuluz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Ben apartmanlarin arasinda okudum adam olamadim. TASINMASIN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 freestyle yapmis helal olsun yea mon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 nnahsdua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 köklü okullar var çok çok kötü bi fikir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 taşınmalı tabi.Boğaz manzarası devlet okullarında okuyan sefil öğrencilerin neyine.Parayı bastıran otelde tadını çıkarsın.İstanbuldaki bütün üniversiteleri de gebze taraflarına atmak lazım hatta Konya'da büyük bi yere gönderelim hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Bunlar Antalya sahillerinde iki karış ağaç bırakmayan zihniyettir, "açılın otel yapacağız" diye. Bunun sonuda uzun vadede felakettir, o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Okullar, kongre merkezleri, spor sahaları şehir dışına; ee şehirde ne yapılacak? Şehir kültürü ne olucak, ne kıt bi adammış yahu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 dünyadaki en gerizekalıca fikir zaten heryeri otel yapıyorlar be.ne mantığı var ki?bir okullar kalmıştı ayrıca boğazdaki okulların hepsi de adı sanı duyulmuş kaliteli okullar.yapılmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 bu projemsinin hayata geçirilebilceğini sanmıyorum pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 kültür ve turizm bakanı önce adam olsunda tinercilerin yakıp yıktığı yalıları, eski tarihi binaları korusun. Daha geçenlerde bakırköy taş okul yandı be. Bir tarih kül oldu. Burda oturanlar ve bu okulun değerini bilen insanlar babamda dahil olmak üzere kahroldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Başka bir gündemi unutturmak için ortaya atılan saçma fikirlerden biridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar