utopia Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 kermit said: başkasının içtiği biradan yudum alıyosunuz ama ? böyle sahilde oturup gitar eşliğinde AKDENİZZ AKŞAMLARIIII diye bağırırken şarap şişesini elden elde dolaştırıyosunuz cigara içerken başkasının ağzının değdiği cigarayı içiyosunuz ? ee ? evet evlenebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 yarın geliyoruz annem babamla istemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 okulum bitmeden olmaz yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 içilcek adam var içilmicek adam var,diye dunyanın en düz yorumunu yaparım,essenlikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 utopia said: okulum bitmeden olmaz yalnız. RAZIYIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 adam tetikte bekliyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 kermit said: başkasının içtiği biradan yudum alıyosunuz ama ? alkol mikrop öldürür. ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 düşündüm de çok sığ adammışım lan, gugıla komik+evlilik yazıp aradım, direk koydum resmi. Millet yabancı şeyler buluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 failli mailli şeyler nereden buluyonuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 öpüşürken dilin içeri girer ama su içerken insan gibi içenlerde genelde sadece ağız açıktır , dilin üstüne su konar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Aslında içilmemesi lazım. Pek çok arkadaşımız pekçok mikrobun taşıyıcısı olabilir. Dudaktaki veya ağzındaki en ufacık çatlaktan nanayı yeriz. Benim arkadaşlarımın yarısı hepatit taşıyıcısı mesela :( ama kullandığım oldu bardak veya şişelerini. Henüz hastalanmadım evet ama dikkat etmek lazım :( *utanarak kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 aga hepatit mepatit hep popüler kültür hastalıkları , bilinçlendkçe stres artıyor bağışıklıkta o stresten nanayı yiyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 bkz:murphy yasalari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 ben başkasının ellediği, ısırdığı, içtiği hatta yediği başka bişeyin değdiği şeyleri yiyip içemezdim. öpüştüm bi kızla geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 euhuehe süper yorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Lopeth said: çıkarıp bardağa vurmadıysa içmekten çekinmem vurduysa çekinirim ama yine içerim offf abi koptum ya bu ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 reyou said: bkz:murphy yasalari mörfi yasalarını katarsak işe her bok gelir başımıza, hiv bile kaparız o sudan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 utopia said: okulum bitmeden olmaz yalnız. la hani benle evlencektin? ha ben evliydim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 pardon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 pardonlar çıkalı kurbağalar çoğaldı ezüzüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 dur yavuz bi sn dur Bİ SANİYE DEDİM DURURMUSUN !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 senin için dünyayı bile durdururum kanka, söyle derdini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 seline evlenme teklifi ediyolar gözlerim karardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Evlenme teklifi yok,ÖNCE BANA SÖZ VERDI dgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar