Spidee Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Tek bir olayınız vardı bütün oyun boyunca artık her lan partide anlatıp durursunuz ahaha Biz emprovize takım oyunumuzla kazandık, plan program yapmaya ihtiyaç duymadık sizin gibi weakmindedlara karşı. En son Burak'ı bu zulme daha fazla dayanamadığı için kendini aşağı atmaya çalışırken hatırlıyorum, ona da yetememişti alkdsfja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 L4D rulz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 oynucaktm ben de yer falan yoktu ya =( merak ediyodm baya ühböüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 kermit said: nası lan lan party için bursadan istanbula mı gittin sen napıyosun hacı ? yok cuma aksamından geldim zaten çok sevdiğim bir arkadaşımın düğünü vardı.Ama olmasa da gelirim ayağım alışmış bi kere(göztepe de okumuştum da) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Spidee said: Özgürcüm, bıçak hangi tuş iyi öğrendik mi sdlfkjsfd Öğrenemez olur muyuz, eve gelip unutmayayım diye cod açtıp pratik yaptım adsjkhfgs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 senin codta daha çok yolun var ya sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 sticky de kalksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Bakalım yaz sonu neler olacaguk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Left4Dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 bu kadar mi lan total donen muhabbet.. bu lan party nin make up ini simdiden ayarlıyalım da daha guzeli olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 acilen yenisi, mümkünse daha iyi bilgisayarlarla yapılmalı. TF2 veya COH oynamak için çektiğimiz çile çok acı vericiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 ayarlatırız onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 yalnız şunu hepimiz anladık ki COD4 lan party official fps title'ını aldı BF'den. Ben de sadece lan partylerde oynuyorum ama açık ara en uzun soluklu oynanan fps oldu. Ha ayrıca güneş'i cs oynarken isyan ettirdik ya, daha da bişey istemezdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Olm awplerle nası adamı sinir ettik belli değil yiğit :D hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Abi inatla diyorsunuz ki evde indir CoD4 kas, haritaları ezberle gel bizi ağlat. BF2'ye karşı çıkanları kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 KINA BENI BEHŞET!! Sen soyun ondan sonra bizi bf2ye karşı çıktık diye kını! Abi cod2 ftwde insanlar çok duyarsız ve dar kafalı olabiliyor cod2,4ten beşbin kat daha zevkli ve bf2yi sizle oynadığınız sürece oynadım . Neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 olm cod2 zamana yetişemeyen, yetersiz bir oyun bariz (evet beceremiyorum) daha fonksiyonlu olan cod4 eziyor doğal olarak ben bf2 ye karşı değilim ya hala çok severek oynuyorum ama cod4 daha bir zevk verdi bu sefer bana. bir de insanlar zaten dağılmıştı bf'ye geçtiğimiz sırada. aramızda wow açanlar bile oldu, utanmadan oynadılar, doğum gününde kan çıkacaktı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 En azından CoH oynadıkta TF2 meselesi içimde kaldı... Ulan şerefsiz makine 4 defa yükleyemedi oyunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Abi CoD4'ün özeti şudur; Bilen adam farmlar, yeni silah/accessory açar, daha fazla farmlar, farmlayarak uçak/helikopter salar, onlarla daha da çok farmlar, başa dönerek devam et. Bilmeyen adam ölür, ölür, ölür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 abı fps iste, ada dogrultup sıkıyosun oluyo, bilicek cok bişi yokki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 abi yani cs nin falan çok bir farkı varmış gibi anlattın, haritayı bilen, oyunu bilen, refleks ve aimi iyi olan adam her oyunda kazanır yani. çok da zor bir şey değil aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Cuce said: abı fps iste, ada dogrultup sıkıyosun oluyo, bilicek cok bişi yokki cod4 ve bf2 tarzı oyunlar pek de öyle değil. bf2 de takımın taktiği yanlışsa istediğin kadar sık. (botlarla oynadığını farzediyorum) ya da cod4'te asteroth çok iyi özetlemiş durumu. ilk oynadığımda fena ezilmiştim hatırlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Ya Gökçen yapma gözünü seveyim, 4 adam "Capture the HQ" haritasında HQ'yu bulucaz diye bir duvarın kenarında adeta çük gibi kalıp "LAN NEREDEN ÇIKILIYOR BURAYA?!" diye 2-3 dakika aranıp sonra ördek gibi teker teker vurulduğumuzu biliyorum, sonra da 2 helikopter 1 uçak gelince çıktım ben zaten oyundan. FPS'nin aynen senin dediğin gibi point & shoot olması lazım, tanktı helikopterdi onlar da tuzu biberi oluyor BF2'de (Kaldı ki öyle ölümsüz şeyler de değil, 2 rokete patlamayan araç yok oyunda), CoD'da airstrike gelince ne yapacaksın abi, grenade mi atacaksın uçaklara? Yapabileceğin hiçbir şey yok resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 abi deathmatch oyun zaten, ole bf2 gibi taktik strateji yok yanı, yol surayı ttuburayı tutu tankı doru yere getir bilmemne hoş bildiğin oyundada gorduk napıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Asteroth'a kesinlikle katılıyorum. BF2 forever. COD4 falan yalan hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar