Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Istanbul LAN Parti - 27 Haziran Cumartesi

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

Tek bir olayınız vardı bütün oyun boyunca artık her lan partide anlatıp durursunuz ahaha

Biz emprovize takım oyunumuzla kazandık, plan program yapmaya ihtiyaç duymadık sizin gibi weakmindedlara karşı. En son Burak'ı bu zulme daha fazla dayanamadığı için kendini aşağı atmaya çalışırken hatırlıyorum, ona da yetememişti alkdsfja
Sosyal ağlarda paylaş

olm cod2 zamana yetişemeyen, yetersiz bir oyun bariz (evet beceremiyorum) daha fonksiyonlu olan cod4 eziyor doğal olarak

ben bf2 ye karşı değilim ya hala çok severek oynuyorum ama cod4 daha bir zevk verdi bu sefer bana. bir de insanlar zaten dağılmıştı bf'ye geçtiğimiz sırada. aramızda wow açanlar bile oldu, utanmadan oynadılar, doğum gününde kan çıkacaktı :P
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

abı fps iste, ada dogrultup sıkıyosun oluyo, bilicek cok bişi yokki

cod4 ve bf2 tarzı oyunlar pek de öyle değil. bf2 de takımın taktiği yanlışsa istediğin kadar sık. (botlarla oynadığını farzediyorum) ya da cod4'te asteroth çok iyi özetlemiş durumu. ilk oynadığımda fena ezilmiştim hatırlarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Gökçen yapma gözünü seveyim, 4 adam "Capture the HQ" haritasında HQ'yu bulucaz diye bir duvarın kenarında adeta çük gibi kalıp "LAN NEREDEN ÇIKILIYOR BURAYA?!" diye 2-3 dakika aranıp sonra ördek gibi teker teker vurulduğumuzu biliyorum, sonra da 2 helikopter 1 uçak gelince çıktım ben zaten oyundan.

FPS'nin aynen senin dediğin gibi point & shoot olması lazım, tanktı helikopterdi onlar da tuzu biberi oluyor BF2'de (Kaldı ki öyle ölümsüz şeyler de değil, 2 rokete patlamayan araç yok oyunda), CoD'da airstrike gelince ne yapacaksın abi, grenade mi atacaksın uçaklara? Yapabileceğin hiçbir şey yok resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...