kermit Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 sabaha karşı üşürsünüz lan şortla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 batu gel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 axedice said: Killer said: sigaralı sigarasız bölümü var mı? klima zart zur var mı ona göre giyinip gelcem.üşür müyüm terler myiim bilmiyorum hiç Havalandırması güzel, üşümezsin de terlemezsin de. Kısa kollu bişey giy gel sorun olmaz. Sigarasız bölüm yok da biz icad edebiliriz keza ben boğuluyorum sigara dumanından. iyi yalnız kalmam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 ZaugnaKhaldun said: batu gel ya. abi geliyorum zaten.başka batu yoksa bana dediysen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 yoh çastise dedim sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Şunu gündüz neden yapmıyosunuz lan? Neyse ben son iki sayfayı okudum, gelmiş kadar oldum. Sonra saatin artık 4e gelip insanların dotaya falan girmeleri canlandı gözümde, gelmiş kadar oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Killer said: axedice said: Killer said: sigaralı sigarasız bölümü var mı? klima zart zur var mı ona göre giyinip gelcem.üşür müyüm terler myiim bilmiyorum hiç Havalandırması güzel, üşümezsin de terlemezsin de. Kısa kollu bişey giy gel sorun olmaz. Sigarasız bölüm yok da biz icad edebiliriz keza ben boğuluyorum sigara dumanından. iyi yalnız kalmam =) artık burak seni arkalarda napar bilemem xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 1 saate çıkıcam dışarı beşiktaştan alınmak istenen varsaa alırım ya da yeri bilmiyen varsa teli verdim arayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 ya benim lise arkadaşım evleniyormuş bugün acil gittim traş falan oldum daha gidip takım alıcam altın alıcam sonra beylerbeyinde düğün var yedibuçukta ya kesin gelirimde biraz geç kalıcam gibi. Şimdi ben ayrı gelicem diye viki zenaryus falan kıvırtmasın yapışın enselerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Bundan sonra gelemiyorum diyeni dövüyorlarmış öyle bir duyum aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Kaede said: ya benim lise arkadaşım evleniyormuş Kim evleniyo lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 mulgear6 said: Killer said: axedice said: Killer said: sigaralı sigarasız bölümü var mı? klima zart zur var mı ona göre giyinip gelcem.üşür müyüm terler myiim bilmiyorum hiç Havalandırması güzel, üşümezsin de terlemezsin de. Kısa kollu bişey giy gel sorun olmaz. Sigarasız bölüm yok da biz icad edebiliriz keza ben boğuluyorum sigara dumanından. iyi yalnız kalmam =) artık burak seni arkalarda napar bilemem xD Ben sen miyim lan ahah bi de gelen arkadaşlardan dizi film falan paylaşımı istoyurm ben. Heroes 3. sezon 4 varsa 4 fringe american dad law and order(izleyen yoktur gerçi) kyle xy hd falan getiren olursa paylaşm yaparız mis gbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Killer said: Ben sen miyim lan ahah Benim için farketmiyor killer. Giderin varsa gidersin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Heroesun son sezonu var bende ipoda atıp getiriyim istersen( gerçi şimdi baktım çok parça parça tam değil boşver) law and orderı izliyorumda öyle indirerk değil yani american dad zaten gg de family guy ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 axedice said: Killer said: Ben sen miyim lan ahah Benim için farketmiyor killer. Giderin varsa gidersin ;) holy sh. =/ ZaugnaKhaldun said: yoh çastise dedim sdgf ben gelmim yani? QQ american dad nie gg ayrıca? sdf. ben klavye,moouz,yol yastığı ve hdyi getircem . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 fringe getirebilirim batu, olabilir. üşenmezsem sdfdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 monk getiririm ben de ilk 5 sezon ama üşenirim bi gelebiliyim de ben bakarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 BEN GELEMEYEBİLİRİM SANKİ BEYLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 yoğum diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 bitches! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 kyle xy getiricem, fikir değiştirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 z sinide getir edit: baktım çok kötü espri yaptım seninkinin üzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 saçma soru: kredi kartı geçiyo mu abi orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Geçiyor abi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 ben çıkıyorum evden, bi traş oluacm kadıköye geçicem falan; saat 7 gibi kadıköy taraflarında olurum diye tahmin ediyorum. asterothla o sıralarda buluşucaz inşallah, gelince arayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar