SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ..rastladim size sevincli bir telas icindeydiniz derinden bakinca gozlerinize neden basinizi one egdiniz icimde uyanan eski bir arzu dedi ki yillardir aradigin bu simdi soruyorum bukup boynumu daha onceleri neredeydiniz barış manço'dan bulun dinleyin dayılar yengeler. hadi yatıyorum ben, yarın yine go go bursa kestane şekeri getiririm adınızı yazın burada yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 getirmeyen böyle olsun mu () Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 olsun peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 kestane şekeri fazla abartılıyo bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 kestanee gülgenn palamutt altı yaprakk üstüü bulutt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 sus be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 soulberry said: kestane şekeri fazla abartılıyo bence. çok ayıp ettin şimdi var ya(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 http://dijimecmua.com/dergiler/flylife/s13/m/83.jpg kafkas yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ama kesin bizim bilmediğimiz, sadece bursalıların bilidği daha güzel yerel markalar vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 kestane şekerine abartılıyo diyen gitsin donut yesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 canım çekti :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Kafkas o konuda en iyi bence, ama dağlı diye bi marka daha var, o da çok iyi diye biliyorum. Gerisi normal, yani firmanın değil kestane sekerinin kendi güzelliği ama kafkas en babasi yine de ha parası da kol gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 marketlerde satılıomu ki bu kafkas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Büyük marketlerde kesin vardır türkiye genelinde büyük firma çünkü birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 bizim ilkokulda alaplı-ereğli(zonguldak) arasında bi yol vardı. O yolda bi tane sex işçisi bulunurdu. biz de okulun önündeki ağaçlardan at kestanelerini toplayıp otobüsün camından vatandaşa fırlatırdık. şimdi o at kestaneleri konserve olmuş. hey gidi günler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 iyi bi ara bakayım migrosa falan. yoksa da kısmet ne diyelim taa bursaya gidemem türkiyenin bi ucu benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 kafkas yeterince pro, dağlı falan kapışamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 marketlerde yok kafkas. olsa ben bilirim. zira en elit ürünleri ben alırım. kafkas da elit. ama yok. kendi dükkanları oluyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Dayı performansta kafkas>all da, fiyatta öyle değil iste ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 -Deno- said: sus be.dostum seni bi sustururum bir daha kimse konuşturamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Lancelion ben bunun böle sölendiini bilmiodum I AM BLIND NIGHT ELF hep im blind not deaf diodum. hayretim şaştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 her gün yeni şeyler öğrenir insan dostum. bursada iskenderin ve kestane şekerinin yenecek yerleri bellidir dayı, parayı falan dert etmeyeceksin onları istiyorsan. diğer türlü, go mahalle arası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 kazım said: -Deno- said: sus be.dostum seni bi sustururum bir daha kimse konuşturamaz arcane torrent mi yapıcaksın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 soulberry said: kestane şekeri fazla abartılıyo bence. Kestane şekerine laf söyleyen benden değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 bursa'da yiyip onu bile sevmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar