Apis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Kötü olmak için on neden. Ve bence ne yazıkki hepside doğru...* * Özelliklede 5 ve 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Bu arada oyun ilkine kıyasla baya baya kısa geldi bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Ek paketlere ayırmışlar kotalarını :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Evet unutmuşum, haklısın. Bu aralar oyun piyasası böyle dönüyor değil mi. =) Ek paket olarak verseler gene iyidir, umarım Bethesda cinliğinde DLC gibi herbiri anca bir mod olacak şeyler sürmezler piyasaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Bu arada, aklıma geldi belirteyim. Dün minionlara lejyoner kıyafeti giydirip, empire şehrine dalarken, yolda şarkı söylüyorlardı, bölük halinde yürürken. Espri olayı yine süper olmuş oyunda, zaten yazanlar ödüllüymüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 age of wonders serisinin de en güzel taraflarından biri o birimlerin hikayelerini okumaktı, ben hala üçüncüsünü yapacaklarını umuyorum. homm 5 ve disciples 3 arkasından çıkarsalar ne güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 zamanım yoktu bugun bitirebildim oyun baya eylenceli keşki overlord 1deki tower arenası bu oyundada olsaymış. son boss'ı aşırı kolay yapmışlar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Gangren said: Bu arada, aklıma geldi belirteyim. Dün minionlara lejyoner kıyafeti giydirip, empire şehrine dalarken, yolda şarkı söylüyorlardı, bölük halinde yürürken. Espri olayı yine süper olmuş oyunda, zaten yazanlar ödüllüymüş. Loading screenlerdeki Gnarl'ın sözleride komedi baya. Power corrupts, absolute power is a whole lot of fun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Bitti. Dediğim gibi daha önce, beklediğimden çabuk bitti. Romanlılar bariz Asterix'ten araklanmış, oyunda galyalı görmediğime şaşırdım o derecede. İkinci diyeceğim şu ki büyüler rezalet. İlk oyunda ne güzel DMG veren kalkanlarımız, mesafe zararı veren büyülerimiz fln vardı. Bundayda zarar veren büyü için git adamların yanına, bir AOE büyüsü, birde Heal büyüsü var o kadar. Son olarak eskiden silahların özelliklerini biz belirlerken şimdi sadece hazır reçeteler halinde gelmesi kötü olmuş. İyi yanlarınıda sayayımda haksızlık olmasın; Oyun zevkli arkadaş. Espirilerde gülümsetiyor. Yani alınır, oynanır, bitirilir. Edit: Şu oyunu uzatmak için 100 köylüyü büyüle yada öldür, 1000 Gnome kes kısımlarıda sadece oyunu uzatmak için amelelik olarak konmuş. Yapınca bir halt olmuyor, kasmayın bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 birincisinimi oynasam bu benı tatmın etmedı pek. anlattıklarınıza gore biri daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar