Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Overlord 2


Kanuni

Öne çıkan mesajlar

bleh demosu bitti :(

fena degil eglendim demosunda. multiplayer ve split screen menuleri var demoda ama gri, sanirim tam surumde split screen seklinde oynanacak ama ne olacak o sekilde bilemem. belki pvp seklinde karsilikli ordularla birbirine dalma falandir.

grafik, ses, animasyon guzel ama uzun sure oynayinca ne olur sikarmi eglendirirmi cikinca goruruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun bir sürü fragmanını izledim. gerçekten çok güzel olmuş bu seferki. minionlara yeni özellikler gelmiş süper. fire minionlar fireball atıolar baya uzun mesafeden hem de, su minionları su formuna girip geçilmesi imkansız kapılardan vs den geçiolar heryerden geçip gidiolar, poison minionlar görünmez olup ambuş vs rogueluk yapıolar. normal kahverengi minionlar da daha psikopat ve güçlü olmuşlar vsvs..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
yeşiller ambush atıyordu ilk oyundada, hatta yeşillerle tanıştıgımız ilk mağarada küçük küçük tünnellerden geçirtip adamların arkasından saldırtıyorduk.mavilerin form değiştirmesini hatırlamıyorum diğer herşey aynı :s

said:

Stench

Green minion Stench lives up to his name not only through his poor personal hygiene but his soft spot for toxic environments. Use him to navigate noxious clouds and clear the way for your other minions. Despite his smell, he's also able to enter stealth mode and sneak past enemies undetected. Combat-wise, he's best used in ambush situations.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...