Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 yakinda cikacak herhalde ki demosu mevcut. http://computergames.ro/en/downloads/viewitem/id/14216/name/overlord-2-demo.html gamespottaki cikis tarihi 23 haziran. resmi sitesi : http://www.codemasters.com/games/?gameid=2806 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 baya guzle oyundudqa ben pc de oynamistim yomustu kesinlikle daha kolaydir diye tahmin ediyorum ps3d eoynamak felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ictinmi bone yoksa tek elle 200km hizla giderken iphone dan mi attin mesaji :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ilkini beğenmemiştim bari bu güzel olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 simdi demosunu cektim oynuyorum.. komik olmus bu oyun yahu.. cok sacmalar yanimdaki goblinler :) guldurdu en azindan. grafik engine cok guzel rahat oynaniyor her sey full 1900x1200 de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 bleh demosu bitti :( fena degil eglendim demosunda. multiplayer ve split screen menuleri var demoda ama gri, sanirim tam surumde split screen seklinde oynanacak ama ne olacak o sekilde bilemem. belki pvp seklinde karsilikli ordularla birbirine dalma falandir. grafik, ses, animasyon guzel ama uzun sure oynayinca ne olur sikarmi eglendirirmi cikinca goruruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 özledim güzelim minionlarımı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Ben demo boyunca birincisinden farkını göremedim, sadece kurtlara bindirme var heralde minion ları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 oyunun bir sürü fragmanını izledim. gerçekten çok güzel olmuş bu seferki. minionlara yeni özellikler gelmiş süper. fire minionlar fireball atıolar baya uzun mesafeden hem de, su minionları su formuna girip geçilmesi imkansız kapılardan vs den geçiolar heryerden geçip gidiolar, poison minionlar görünmez olup ambuş vs rogueluk yapıolar. normal kahverengi minionlar da daha psikopat ve güçlü olmuşlar vsvs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Tamam da, bu ilk oyunun aynısı demek. Hiçbir fark yok söylediklerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 e zaten 1 in devami 2 :) rambo 1 ve 2 gibi :P ne fark olacak iste.. birkac rotus felan vardir. rambonun ikincisinde memelerimi cikmisti da fark vardi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 iyi de 1sinde maviler water forma girip bişilerin içinden geçmioduki.. ayrıca yeşiller de ambuşa yatmıyodu.. yatıyolarmıydı yoksa ? 1.sinde yeşiller görünmezmiydiki hacı. ben öle bişi hatırlamıorum.. http:// www.youtube.com/watch?v=ep4EJkdju-w bunu bi incele bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Farklı olan bir tek yeşillerin ambush atması. Diğer söylediklerin vardı, 3 aşağı 5 yukarı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 yeşiller ambush atıyordu ilk oyundada, hatta yeşillerle tanıştıgımız ilk mağarada küçük küçük tünnellerden geçirtip adamların arkasından saldırtıyorduk.mavilerin form değiştirmesini hatırlamıyorum diğer herşey aynı :s said: Stench Green minion Stench lives up to his name not only through his poor personal hygiene but his soft spot for toxic environments. Use him to navigate noxious clouds and clear the way for your other minions. Despite his smell, he's also able to enter stealth mode and sneak past enemies undetected. Combat-wise, he's best used in ambush situations. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 tam sürümü gerekli yerlere düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Oynuyorum da, oyun Overlord 2 değil de, Overlord 1 Expansion olarak adlandırılsa daha mantıklı olurdu. Temel olarak herşey aynı. Sadece kozmetik değişiklikler ile, birkaç ekleme gördüm (Brownlar, kurta biniyor mesela) Ghostbusters'tan sonra zevkli gelmedi açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Evet ilk Overlord ile aynı ama genede zevkli yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Yanlız büyüler hiçbir halta yaramıyormuş gibi geldi bana. Sadece köydekileri köleleştirmeye fln kullandım. DMG veren büyü lvl 3 oldu ama hala bir balta savuruşum kadar dahi zarar vermiyor. Birde şu halo büyüsü ne halta yarıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Halo minionlara boost veriyor da, ben diğer büyüleri nasıl kullanacağımı halen bulamadım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 İlk Overlord fena değildi de, minionları sadece puzzle çözmek için kullanmaya dönmüştü iş. Bunda gene puzzle ağırlıklı mı olmuş yoksa Daha Dungeon Keeper hissi yaşıyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Overlord puzzle'sız olur mu? :p Var tabiki, minionlara amelelik yaptırmaktan tut, birini possess edip, bütün bölümü onunla oynamaya kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Bence tamamen puzzle olayı gene. Şöyle 30 Minion'umu savaşa yollayayım, ben çerezimi alıp arkadan seyredeyim diyemiyorsun pek. Bu arada gerçekten spell leri kullanan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 utanıyorum ama itiraf ediim madem. overlord 1 de trainer açmıştım. o da bi tek infinite mana için. sonra da o elektrikli shildi açıodum. nerden geçsem cazır cuzur dmg veriodum. kutuları falan yanlarından yürüyerek patlatıodum rahat oluyodu >.> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Bu arada benim gibi "nereden çıktı lan bu witch boy?" diyenler için Overlord I'in ek paketinin son videosu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 ... pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar