Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kirik pati

reyou

Öne çıkan mesajlar

Az once bi konuyu gordum kan gorunce icinin gecmesi gibisinden, bende o olmuyoda, videolarda fln denk geliyorum bazen, kirilma sahnesi fln, bayilacakmis gibi oluyorum.

Daha once hic biyerinizi kirdiginiz oldumu, nasil oldu, aci fln hissettiniz mi? Ne yapmak lazimdir o anda.
cunku bazi hikayeler duyuyorum lan kolum kirilmis 2 saat sonra farkettim fln diye, bunlar hurafemidir gercekmidir.

Umarim hayatta kimsenin basina gelmez :( cok sakat bi olay.
nese kol kirilir yer icinde kalir diyoruz ve basliyoruz anketin ilk kirik ayak turuna. :)

Edit, bu arada boyun kirilinda oluyomu lan insan, ben boyunluk takanlari fln dusunerek eklemistim o secenegi, fail ise silinebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

kırık pati diince çok yanlış düşündüm başta çok abuk olmuş başlık :D

nese, 2 kere ayağımı kırdım ben. İkisinde de anlamamıştım burkuldu sanmıştım. Ta ki 1 gün sonra ayağım davul gibi olunca doktora gitmeyi akıl ettim. Bi yerin kırılınca çok acı çekme ihitmalinde var ya da benimkiler gibi burkuldu heralde die düşünme ihtimalinde var. Üstüne basma ya da kolun kırıldıysa fazla oynatmamaya sabit tutmaya çalış. Boynun kırılırsa büyük ihtimalle ölürsün zaten dua etmek yeterli olucaktır die düşünüorm :D
Sosyal ağlarda paylaş

bizim bi arkadasin tanismadan once sag kolu 2 sol kolu 2 kez kirilmis.

bu bigun potaya smac basicam diye, miyatur kale diregini potanin altina getirip uzanmaya calisirken elleri kayiyo sag ve sol kol o anda kiriliyo tekrar 2-3 ayri yerden, bunu ziyarete gittigimizde, her iki kolunuda kanatlarini acik ucmaya hazirlanan kus gibi havaya dikmislerdi :(

bolelikle adam 15 yasina kadar 3 er kez kollarini kirmayi basarabilmisti. zaten kollarini uzatinca egri bugru duruyodu.
Sosyal ağlarda paylaş

ilkokulda merdivenden cikarken embesil cocugun teki ayagindaki o zamana gore hayvani agir cat botla elime tekme atmisti bende celme takip kafasina tekme atmistim

benim elim gitti cocuk zaten salakti dahada salak olmasi mumkun olamaz tekmemden sonra ama bana kizdi herkes kafaya tekme atilirmi diye :(

ama alla hrazi olsun sag elime tekme attigindan sole 3 hafta filan yazi yazmaktan kurtulmsutum derslerde, iyilesmesin diye yalvarmsitim eheuehuehu
Sosyal ağlarda paylaş

Orta okulda iken bir arkadaşla beraber başka bir arkadaşa eşek şakası yaptık. Hani biri arkasında eğiliyor diğeri itiyor takla atıp düşüyor falan. Arkadaş eğildi ben ittim, tam oldu. Arkadaş elinin üstüne düştü ve elini kırdı. Bir anda bağırmaya başladı, biz anlamadık olayı ilk önce, salak salak güldük öyle. 3 ay falan alçıda kaldıydı. İçimde bir uktedir hala =(

Ben ise daha hiçbir yerimi kırmadım. Umarım kırmam/kırılmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...