odiflame Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 chp türbanı yasakladığı için türbanlı mücahit kızımız kılıçdaroğluna ağzının payını vermiş.muhalefet partisi akp iktidara gelince türbanı sebest bırakacakmış.işallah akpnin iktidarında dini özgürlükler artar. Türban Vs Kılıçdaroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Devlet iki alanda kör olmak zorundadır. Bir din, iki ırk alanında. çok önemli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 son örneğinisiniz lan bir neslin muhauahauha,birilerinin bel bağladığı,kılıçdaroğlu bile böyle diyorsa,at gözlüklerinizin,numarasını büyütme zamanı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 DİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 superwiz said: at gözlüklerinizin,numarasını büyütme zamanı bence Bu nasıl bir virgül :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 takılmayın oraya,bulmuşsunuz benim gibi adamı tadını çıkartın,aslında ben yohum ben sizin içinizdeki vijdanım vijdansızlar mueuheeuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 At gözlükleri kısmına vurgu yapmak için böyle bir kullanım uygulanabilir. Daha önce gördüm. süppppeerrrwiiissss said: son örneğinisiniz lan bir neslin muhauahauha,birilerinin bel bağladığı,kılıçdaroğlu bile böyle diyorsa,at gözlüklerinizin,numarasını büyütme zamanı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 superwiz said: son örneğinisiniz lan bir neslin muhauahauha,birilerinin bel bağladığı,kılıçdaroğlu bile böyle diyorsa,at gözlüklerinizin,numarasını büyütme zamanı bence iq seviyem negatiflere indi şunu okuyunca, sağolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 GEd said: superwiz said: at gözlüklerinizin,numarasını büyütme zamanı bence Bu nasıl bir virgül :D İnsanın ana dili Arapça olunca, Türkçeyi zor söküyor napsın garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 MAEUAEHAIEAUAHEUAHEUAHEA bu ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ne yapmış böyle harbi Akşehir de il olursa yakında memlekette hiç ilçe kalmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Türban takmak ibadet mi bir kere? Daha neye inandığını bilmiyor bir de kalkmış şov yapıyor orda flamalı türban savunucusu kıvamında. Girme o zaman üniversiteye git malezyada bilmem nerde oku. Ülke belli, kanunlar belli. Kızcağızımızın 80 sonrası icat edilmiş, pırıl pırıl türbanı neolcakmış. Taviz mi vericekmiş. Bende devlet dairelerine ve askeri alanlara sadece beyaz don ve sabo terlik ile girmek istiyorum. Buna tapıyorum, ibadetim böyle. Basıcam kalayı ortalık yerde; tepem atıyor bazen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 kılıçdaroğluna niye tu kaka demiş bazı arkadaşlar. adam bir siyasi partinin üyesi. cart diye YÖRÜ LAN TÜRBANLI diyemez, politik konuşması lazım ve normal olan da o. ayrıca kız da gayet malmış. taviz tavizi doğuruyor diyo. başını açmakla bir taviz veriosun da gerisini isteyenmi var. bir okula gierken başını aç diyo devlet. başını açınca ardından götünü de açıyosan o senn ******luğun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ..cumhuriyet halk partisi iktidar olduğunda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 dogru demis. o da biliyordur baykal olene kadar koltugu birakmayacak ve baykal oldugu surece de chp iktidar olamayacak. zekice bir "tamam, tamam" hamlesi yapmis adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 sir said: ..cumhuriyet halk partisi iktidar olduğunda.. bol keseden salla nasıl olsa olamicak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Hehe adam türban dediği için sevinmiş garipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Bayılıyorum türbana karşı CHP ye yüklenmeye. Herhalde Aziz Nesin doğru söylemiş, görünen o ki halkımız CHP yi 7-8 senedir iktidarda sanıyor. Bu memlekette hırsızın hiç suçu yoktur nasılsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar