mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 http://www.cakecentral.com/modules/coppermine/albums/userpics/231273/normal_Mappy_cake_1.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 NİCE SENELERE. MUTLU VE MÜZİKLİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 oo schatzi iy ki dogdun lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 olm benimkini hep unutuyosunuz ya :( neyse ii doodun evil :P benimki de 30 eylül he asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 mutlu yillar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 hepi portlek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 iyi ki doğdun :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 doğum günün kutlu olsun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 oduncu gömlek sevenler derneği yeni yaşınızı kutlar..bu da hediyeniz bayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 İyi ki doğdun.Nice mutlu senelere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 mutlu yıllar ^-^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 mutlu yıllar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Herkese teşekkürler. Sevindim lan resmen. =) @vanil: Schatzim öperim gıdıdan, sağol cigerimin köşesi. @pogodi: oha pasta şahane, happiness +1. :D @irin: tanıdık geldi kim o abla? :D Bu arada Gris diğer başlığa yazmış, onun da kulak memesinin tam arkasından hafifçe öpüyorum iletirsiniz böyle huylandıracak şekilde. Akşam Kadıköydeyiz büyük ihtimalle, gelmek isteyen arkadaşlara kapımız açık. Buyrun gelin içelim eğlenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 iyiki doğdun lan ciğercan, nice yeni rakılara : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Sağol babuşka, yeni yerine kulüp gidicem bu akşam, sana da ayırıcam bi şişe beklerim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ahauah eyvallah ciğerim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Akşam olmuş, hava kararmış Oturmuşum tek başıma Bir büyük açmışım, demleniyorum ufaktan Ama en çok ne koyuyor adama biliyor musun Sen de yoksun ya yanımda, Tek başına kalkıyor ya o kadeh, işte o zaman, o zaman diyorum ki Özledim seni Laraken. böyle de ilan-ı aşk ederim. AHAH. lan bi ara rakı yapalım şöyle güzelinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ama afişe olduk lan : ( içemem artık seninle rakı. içeriz bebeğim çaktırma bilmesin pati ahalisi mehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Olalım afişe canım, ne olacak. Kim ne diyo arkadaşım? Var mı itirazı olan? Hüooop! Erkekseniz teker teker gelin ulen! Laracığım, cigerimin köşesi, sen gel benim döşüme sıç anam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 senin saçının teline dokunanı indiririm evil ım maddoxum! kim karışıyomuş lan alayına tek giderim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Babuş gel sırtsırta duralım, noolur noolmaz arkadan böbreğe yemeyelim falçatayı şimdi, kafalar da dumanlı malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 olum böbreği alırım gelenin. SONRA ALDIM ABİ BARDAĞI VURDUM AĞZINA VURDUM AĞZINA ADAMIN. ama rakı bardağıymış farkedememişim o kafayla; herife bişi olmadı dövdü beni sora : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 HANİ?! NERDE BENİM LARAKENİMİ DÖVEN SAPLAMA? ağzını kırarım onun ben. Çay bardağıyla dalak sökmüş bir insan olarak bana o kişinin gösterilmesini talep ediyorum. Delikanlıysan çık lan ortaya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar