Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Rusya'daki bir hayvanat bahçesinde Otello isimli şempanze, görevli Valentina Kirilova'ya tecavüz etmeye kalkıştı. Rostov Hayvanat bahçesinde yaşanan olayda, hayvanat bahçesi görevlisi Valentina, şempanzeye bir muz vermeye çalışıyordu. Ancak Otello muzu almak yerine Valentina'nın elini kaptı ve onu kafese sürükledikten sonra kadına tecavüz etmeye çalıştı. İngiliz The Sun gazetesinde yer alan habere göre, hayvanat bahçesindeki yetkililer Valentina'nın çığlıkları üzerine olay yerine koşup kadını kurtardı. Olayın ardından şoka giren Valentina, "Maymunların etrafında çok zaman geçiriyorum ama, yalnız bir şempanzenin beni bir seks objesi olarak görebileceği aklımın ucundan geçmezdi" diye konuştu.Otello'nun kendisini kolundan kafese çekmeye çalışması nedeniyle bilek kemiği kırılan Valentino, "Ona bir muz uzatmaya çalışıyordum. Elimi kaptı ve beni kafese çekti. Sonra bana tecavüz etmeye kalkıştı" diye konuştu. Valentino'nun yardımına koşan görevlilerden biri, "Bu ciddi bir olay. Eğer Otello insan olsaydı şimdiye kadar mahkemeye bile çıkarılmıştı" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 bu kadar "haber tamamlayıcı" bir fotoğraf daha görmedim hayatımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 fotoda mission completed havası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 orgazm sonrası yakılan keyif sigarası pozu resmen ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 hayvanat bahçesi görevlisi valentina'nın resimleri için nereye tıklıyoruz bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 o yok ama muhtemel Valentina Kirilova'lar bunlar facebook'da;Emeğe saygı, teraziye bir tık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Ot(h)ello'nun İhaneti :D Bu arada evet abi ya resim tam olmuş haberle ::D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 ahaha resim mükemmel ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Masquerade said: Rostov Hayvanat bahçesinde yaşanan olayda, hayvanat bahçesi görevlisi Valentina, şempanzeye bir muz vermeye çalışıyordu. al sana muz demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 bileğini mi kırmış oha maymunlar bu kadar güçlü mü oluyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 abi hayvanın resmi görmüyomusun kırar tabi. hedefler yüksek bildiğin maymunların kazanovası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 ahhahahah al sana muz iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 fotoğraf halı saha sonrası çekilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Servet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Hayvana muz, fındık, fıstık, vs. vereceklerine bi maymun hatun koysalardı kafese bu tip bi zoofil eyleme mahal verilmezdi.. Yetkilileri kınıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 maymunun eline sigara cizsin biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Masquerade said: o yok ama muhtemelEmeğe saygı, teraziye bir tık. buna kaplumbağa bile tecavüz etmeye çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Loex said: maymunun eline sigara cizsin biri hay hay daha büyük hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 cenx said: Loex said: maymunun eline sigara cizsin biri hay hay kız mutlu gibi olmaz gözü mor sacı dagılmıs olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Belki tatmin etmiştir nerden biliyosun ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 "nutella yerim" said: kız mutlu gibi olmaz gözü mor sacı dagılmıs olcak hayhay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 bobilere koysammı ilgili haberle. millete orci vericem veremiyorum yeteri kadar montem yok die :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 hadi o hayvan yapar, bizde eşek, koyun yapan var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Hahhahaha abi pati photoshop team rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar