Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konyalı Portlandlılar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kaan emekli olduğunda seni istiyoruz =) Çok güzel blog tebrik ederim. Her ne kadar Sprewell hayranlığıyla NBA'i uykusuz New York maçlarıyla takip etmeye başladıysamda, ilk New York Lakers maçında Kobe aklımı durdurdu =) Çok sıkı bir NBA takipçisi değilim sporu bırakıp, müziğe kaydığımdan beri (Gitar ömrümü çürttü malesef). Fakat yüzeyselde olsa takibe devam fırsat buldukça =) Neyse demek istediğim Kobe ve Sprewell ayağımı kaydırdı =)

Kaan Röportajı çok güzel olmuş. Blog'una yeni baktığım için daha orda yorum olayına girmedim =) En son 2. bölümü okuduğum için ordan aklımda kalan bişeye var. Kaan Lebron şuan en iyidir daha sonra Kobe gelir dedi. Buna çok kırıldım =) Lebron şuan için Kobe'nin veliahtı olur ancak. İlerdede geçebilir. Fakat şuan için doğru bulmadım. Hele birde Kobe son playofflarda gördük neler yaptı. Neyse oraya yazamadım buraya yazayım dedim =) Şuan için arada dağlar var. Bu kobe'nin ilk zamanlarında Jordan'la kıyaslanması kadar saçma bir kıyaslama olmuş.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Buraya yazayım da topic uplansın dedim..

Valla sabo ne yalan söyliyim şakanı yedim çok inanılmazdı ehauehua hiç aklıma gelmdi sabah okurken oha 1 nisan demek. biraz abartı olmuş falan dedim ama iyiydi yani. tebrikz
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Bu arada şimdilik sayfalarda dolaşıp yorum yapılamazsada sitenin ana syfasını takip edip okuman için giremiyenler googledan konyalı portlandlılar diye aratıp sitenin altındaki önbellek linkine tıklayarak girebilir. Sadece anasayfayı görebilirsiniz yalnız.
  • 7 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
sabo sitenin tepesindeki "Bu siteye erisim mahkeme karariyla engellenmistir." yazısını siz mi koydunuz. ben siteye girebiliorm rahatlıkla ama banner'ın ustunde "Bu siteye erisim mahkeme karariyla engellenmistir." yazıo asdasd
  • 6 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...