Buddha Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Kaan emekli olduğunda seni istiyoruz =) Çok güzel blog tebrik ederim. Her ne kadar Sprewell hayranlığıyla NBA'i uykusuz New York maçlarıyla takip etmeye başladıysamda, ilk New York Lakers maçında Kobe aklımı durdurdu =) Çok sıkı bir NBA takipçisi değilim sporu bırakıp, müziğe kaydığımdan beri (Gitar ömrümü çürttü malesef). Fakat yüzeyselde olsa takibe devam fırsat buldukça =) Neyse demek istediğim Kobe ve Sprewell ayağımı kaydırdı =) Kaan Röportajı çok güzel olmuş. Blog'una yeni baktığım için daha orda yorum olayına girmedim =) En son 2. bölümü okuduğum için ordan aklımda kalan bişeye var. Kaan Lebron şuan en iyidir daha sonra Kobe gelir dedi. Buna çok kırıldım =) Lebron şuan için Kobe'nin veliahtı olur ancak. İlerdede geçebilir. Fakat şuan için doğru bulmadım. Hele birde Kobe son playofflarda gördük neler yaptı. Neyse oraya yazamadım buraya yazayım dedim =) Şuan için arada dağlar var. Bu kobe'nin ilk zamanlarında Jordan'la kıyaslanması kadar saçma bir kıyaslama olmuş.
inprc Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 avni küpeli röportajı nerede. gözümüz yollarda kaldı.
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Buraya yazayım da topic uplansın dedim.. Valla sabo ne yalan söyliyim şakanı yedim çok inanılmazdı ehauehua hiç aklıma gelmdi sabah okurken oha 1 nisan demek. biraz abartı olmuş falan dedim ama iyiydi yani. tebrikz
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 aynısını sormaya geldim ve gidiyorum.
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 domain ile ilgili sıkıntılar yaşıyorum maalesef. site devam ediyor ama ulaşım da ciddi sıkıntılar var. 4.2.2.1 dns'i ile ulaşılabiliyor şu anda
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 domain'den kaynaklanan sorun düzelmiş olmalı. erişim raporu alabilir miyim arkadaşlar http://www.konyaliportlandlilar.com açılıyor mu?
Slint Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Bende açılmıyor şu anda. Google dnslerini kullanıyorum.
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Bende de açılmıyor. Sitenin ip adresini yazda onu ekliyelim sık kullanılanlara.
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Bu arada şimdilik sayfalarda dolaşıp yorum yapılamazsada sitenin ana syfasını takip edip okuman için giremiyenler googledan konyalı portlandlılar diye aratıp sitenin altındaki önbellek linkine tıklayarak girebilir. Sadece anasayfayı görebilirsiniz yalnız.
eldar Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Heyecan dolu NBA finalleri yaşadık ve bütün seri boyunca siteye bir kere bile ulaşamadım, bu nasıl talihsizlik?
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 facebook'tan takip edebilirsiniz artık efenim: http://www.facebook.com/pages/Konyali-Portlandlilar-Blog/183313468353603
rLx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 eleştiri: tarzınız bu sezon biraz agresifleşti bence... yine de keyifli takip ediyorum hala :)
Slint Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Boston ve Cousins nefreti had safhada.
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 cousins malın önde gideni =) boston nefretim ise yok, sallamayalım lütfen. tam tersi severim kendilerini. kg mal ama biraz =)
Jaxx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Dün Wall mvp seçilince cousinsin suratı nasıldı acaba sdf
radagast62 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Jaxx said: Dün Wall mvp seçilince cousinsin suratı nasıldı acaba sdf allstar topikine koyduydum maçtan sonra http://oi53.tinypic.com/so4jk3.jpg
mokoko Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 sabo sitenin tepesindeki "Bu siteye erisim mahkeme karariyla engellenmistir." yazısını siz mi koydunuz. ben siteye girebiliorm rahatlıkla ama banner'ın ustunde "Bu siteye erisim mahkeme karariyla engellenmistir." yazıo asdasd
kkk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 noldu bu konyalılara? sesleri çıkmıyo final 6. maçından beri
Öne çıkan mesajlar