Boci Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Şimdi şöyle. Bir tişört yaptırıcam kendime. Tişört üzerinde de classların tüm buffları olacak. Fakat bu iconları şöyle kaliteli bir jpeg vs olarak bulamadım. Var mıdır bildiğiniz bi site falan bunları gösteren veya wow klasörünün içinde falan bulabileceğim bi dosya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 hehe güzel fikir, banada yaptır, nerde oturuyosun? bu arada ikonlar için: http://www.wowwiki.com/WoWWiki:WoW_Icons/Icon_List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Eyvallah. Ordan bakıp bi şekil çıkartınca yollarım sana görüntüyü falan. Bu arada ikamet İstanbul Avcılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Abi fikir çok iyiymiş açıkçası banada yollarsan sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 al bak ben yaptım sana, ordaki imagelar işe yaramaz küççük zaten http://img30.imageshack.us/img30/8049/79058019.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genitalic Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Heal me noob diye tişört bastıralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 LF GF who can buff me.. wowcu için iyi bir tişört yazısı olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 bufflar degil ama wow-europe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 güzelmiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 jynx mi jxyn mi öyle bir site vardı, gamerlar nerdler için inanılmaz tshirtler vardı. güvenip de kredi kartımı yazamamıştım, sitenin tam adını da unuttum. buldum : jinx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Rogues do it from behind. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Zeppelin said: jynx mi jxyn mi öyle bir site vardı, gamerlar nerdler için inanılmaz tshirtler vardı. güvenip de kredi kartımı yazamamıştım, sitenin tam adını da unuttum. buldum : jinx valla 5-6~ kıyafet ısmarladık, geldi baya baya, fena da değil baskısı. geliyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 güzel şeyler varmış hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 çok hoşta biraz pahalıya gelio gibi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 bu sağlammış yannız ayrıca kimse kusura bakmasın ama... BEN BÖLE MOLTEN CORE TSHIRTÜ GİYEN HATUNU SOLOLARIM .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Dragonmax said: ayrıca kimse kusura bakmasın ama... BEN BÖLE MOLTEN CORE TSHIRTÜ GİYEN HATUNU SOLOLARIM .... acaba legendary item için hangi matları dropluyor =P typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Dragonmax said: bu sağlammış yannız ayrıca kimse kusura bakmasın ama... BEN BÖLE MOLTEN CORE TSHIRTÜ GİYEN HATUNU SOLOLARIM .... Postun tamamına katılıyorum +1'ler helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 muhaha green linen shirte ben de dikmiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ve aldım hatta arkadas da bi kaç tane aldı indirim vardı biz alırken 2 tane alana 3. sü %50 vs bişeyler ilk gonderdiklerinde kargoda mı ne sorun çıkmıs gelmedi bize mail attık bi daha gonderdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 indirim olursa alalım yaa. bende alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 vardı indirim bitti o ara sezonda. biz martta filan sipariş vermiştik sağlam indirim vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 bu arada arkadaşlar, kendim gidip baskı merkezine bastırtacağım ( tshirt'e ) derseniz biraz tuzlu kaçabilir. adamlar renk başına para alıyorlardı, yada samsunda ki reklamcılar soyguncu =P. fotokopi olayı vardı bide ama o da hemen ilk yıkamada çıkar sanırım. Yani demek istediğim, kararınızı vermeden önce bi araştırın sorun, sonrasında boşuna uğraşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 www.tish-o.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Hazır mıyız gençler? Bu da güzelmiş; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar