Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yarın sevgilimle ilk yıl dönümümüz

suvras

Öne çıkan mesajlar

ben svarovski midir nedir ordan pembe kalp şeklinde kolye almıştım ama 2.büyük bankota mal olmuştu

Yazı mutlaka yaz zaten. Sadece hediye alırsan hoş karşılamayabilir

Güzel bir fotoğraf albümü alıp ilk kısımları kendi fotoğraflarınızla doldurabilirsiniz. Devamını da bundan sonra doldururuz birlikte esprisiyle.

Çikolata tükenen bişey. 1.yıla yakışmaz bence.

Daha ne diyim bilemedim. yaratıcı değilim ben de pek sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

Mesele de burda ya. Zaten görmek için 5-6 saat yol gidicem kalıcak yer sorun olursa da belki günübirlik olucak gece dönücem filan. Masraflı olucak zaten, 1. yıla yakışır bi hediye alıcak para kalmıyo. Hepsiburada'dan veya çiçek sitelerinden çiçek filan için para vermektense yollamaktansa ben gidip göreyim diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

ayrı şehirlerdeyseniz gitmen gayet anlamlı bence bi de küçük bişiler yazabilirsin ilk yılınızın nası geçtiğine dair falan o görmeden çantasına falan at görünce mutlu olsun.

|Joker| said:

İlk sene nasıl geçti, şöyle bir paragrafta toparla, kağıda yazıp bir buket çiçekle ver kendisine. Ona kendi cümlelerini hediye etmiş olursun. Daha da bişey istemez :).

Kopya çekmek çok ayıp bi davranış..
Sosyal ağlarda paylaş

|Joker| said:

Bella said:

ayrı şehirlerdeyseniz gitmen gayet anlamlı bence bi de küçük bişiler yazabilirsin ilk yılınızın nası geçtiğine dair falan o görmeden çantasına falan at görünce mutlu olsun.

|Joker| said:

İlk sene nasıl geçti, şöyle bir paragrafta toparla, kağıda yazıp bir buket çiçekle ver kendisine. Ona kendi cümlelerini hediye etmiş olursun. Daha da bişey istemez :).

Kopya çekmek çok ayıp bi davranış..

görmedim,pardon
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...