suvras Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 aslında yarın derken bugün cumartesi oldu artık. pazar günü diyorum. öyle çok param filan da yok. ufak tefek bişiler belki mektup, not ufak da bi hediye veya çikolata filan düşünüyorum. napsam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 pasta yap, ya da yemek. guzel de bi film ayarla, basarili olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 İlk sene nasıl geçti, şöyle bir paragrafta toparla, kağıda yazıp bir buket çiçekle ver kendisine. Ona kendi cümlelerini hediye etmiş olursun. Daha da bişey istemez :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 saçma sapan hiç beklemediği bir süpriz yap. illa hediye filan olmasına da gerek yok. ikinizin arasında daha önce yaşanmış, çok güldüğünüz bir anınızla alakalı birşeyler olabilir mesela. edit: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 dory said: pasta yap, ya da yemek. guzel de bi film ayarla, basarili olur ayrı şehirlerdeyiz ev problemi var. keşke olsa beraber geçirirdik romantik bi gün. e okul dönemi de kapandı benim arkadaşlar hep memleketlerine döndü. mecburen ayak üstü olucak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ben svarovski midir nedir ordan pembe kalp şeklinde kolye almıştım ama 2.büyük bankota mal olmuştu Yazı mutlaka yaz zaten. Sadece hediye alırsan hoş karşılamayabilir Güzel bir fotoğraf albümü alıp ilk kısımları kendi fotoğraflarınızla doldurabilirsiniz. Devamını da bundan sonra doldururuz birlikte esprisiyle. Çikolata tükenen bişey. 1.yıla yakışmaz bence. Daha ne diyim bilemedim. yaratıcı değilim ben de pek sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Mesele de burda ya. Zaten görmek için 5-6 saat yol gidicem kalıcak yer sorun olursa da belki günübirlik olucak gece dönücem filan. Masraflı olucak zaten, 1. yıla yakışır bi hediye alıcak para kalmıyo. Hepsiburada'dan veya çiçek sitelerinden çiçek filan için para vermektense yollamaktansa ben gidip göreyim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 biraz geç kalmışsın bunu düşünmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 hediye alır gönderirim diyordum ama şimdi hiç beklemediğim bi yerden bi miktar para geldi, yanına gideceğim büyük ihtimalle. geç kalma değil, bi yerde de zıpçıktılık yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ayrı şehirlerdeyseniz gitmen gayet anlamlı bence bi de küçük bişiler yazabilirsin ilk yılınızın nası geçtiğine dair falan o görmeden çantasına falan at görünce mutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Bella said: ayrı şehirlerdeyseniz gitmen gayet anlamlı bence bi de küçük bişiler yazabilirsin ilk yılınızın nası geçtiğine dair falan o görmeden çantasına falan at görünce mutlu olsun. |Joker| said: İlk sene nasıl geçti, şöyle bir paragrafta toparla, kağıda yazıp bir buket çiçekle ver kendisine. Ona kendi cümlelerini hediye etmiş olursun. Daha da bişey istemez :). Kopya çekmek çok ayıp bi davranış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 3. seneye dikkat 1 sene beraber kaldıysanız iyidir ama 3. seney dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 |Joker| said: Bella said: ayrı şehirlerdeyseniz gitmen gayet anlamlı bence bi de küçük bişiler yazabilirsin ilk yılınızın nası geçtiğine dair falan o görmeden çantasına falan at görünce mutlu olsun. |Joker| said: İlk sene nasıl geçti, şöyle bir paragrafta toparla, kağıda yazıp bir buket çiçekle ver kendisine. Ona kendi cümlelerini hediye etmiş olursun. Daha da bişey istemez :). Kopya çekmek çok ayıp bi davranış.. görmedim,pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ben olsam terk ederdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 kermit said: 3. seneye dikkat 1 sene beraber kaldıysanız iyidir ama 3. seney dikkat et Bunu "yarın sevgilimle üçüncu yıl dönümümüz" diye açacağım bi başlığa yazman gerekiyordu. Ama sağ ol olursa onuda açarım buraya B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Evine cagir, takim elbise giyebilirsin. Yemek yap, masa duzenine dikkat et elinden geldigince, mum isigini unutma. Arkadan klasik biseyler calabilirsin. Bi arkadas yapmis cok iyiydi diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 BRAVOOOO BRAVOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 dory said: pasta yap, ya da yemek. guzel de bi film ayarla, basarili olur pastada yaparım yemekte yaparım ama kadın milleti tuzu az olmuş der laf eder döverim onu orda düşün bak pastaya bile tuzu az olmuş der yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Madem fakirsin boşuna masraf yapma. Nasolsa yürümez o ilişki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 adamınbiri said: dory said: pasta yap, ya da yemek. guzel de bi film ayarla, basarili olur pastada yaparım yemekte yaparım ama kadın milleti tuzu az olmuş der laf eder döverim onu orda düşün bak pastaya bile tuzu az olmuş der yani kuru pastada tuz yok mu la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 hepsinde biraz var ama sonuçta tatlı ya hani o açıdan dedim sen hiç çikolatı pastayı tuzlu yedin mi? yeme çok kötü oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 AY ALLAH KORUSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 geçen gün yedim ben yaşpastayı tuzlu arkadaşın hanımı yapmış işte çocuklarda üstüne şeker tuz felan atmışlar dolabı açtım canım çekti işte yiyecektim uyardı bak tuzlu olabilir diye tuz attılardı olsun dedim yedim iğrenç değilde garip oluyo tadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 seni sen olduğun için seviyosa ne yapsan beğenir zaten. rahat ol yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 pilavını da yedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar