Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok Acil..

Netcafe

Öne çıkan mesajlar

asinanyavuz said:

aa bug var.

edit: aç okulunun web sitesini, lisans yönetmeliğini bul, öğrenci işlerinin altında. oradan madde 25'i oku işte.

cevap budur herhalde. açıp bakmıyorum şincik

diyeceğim şeyler hariçten gazel okumak olacak ama öncelikle 17'den sonra okulda bir kimseye ulaşman zor.. 17'den önce bidene şansını. ikincisi okulun ilk seneleri son senelerine göre daha bi kolaydır. planlarını bi gözden geçir bence. giderek zorlaşıcak çünkü. deli gibi azmedip yapıcaksın veya başka bir yol düşüneceksin vs. bi planın olsun ama. son olarak eğitime taşıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Eğitim bölümü millete ödev yaptırmak için yok yani, bütün amacı buymuş gibi söylemişsin de. Son güne de "kalmaz" ödevler, üşenilip "bırakılır" :)

ben zaten ödev yaptirmaya falan çalışmadım,yada öyle demedim gelip fikir sordum,eğitim bölümün amaçlarından biride bu değilmi bir nevi?

eğitim,ödev vs vs paylaşım,paylaştıkca artan tat falan

(bkz:lise, üniversite seçimleri, ögretim kurumları hakkında yorumlar, sorular, ödevler..)
Sosyal ağlarda paylaş

Netcafe said:

Baggio said:

Asteroth said:

İyi olmuş.

Her ödeve konu açmayla geçilmiyor, öğrenmiş oldun.

"roket adam" said:

bir de burs almışsın mis gibi, insan okula arada bir gider.
Keşke senin yerine okulunu ve bölümünü daha çok sevecek birine verselermiş bursu, bildiğin ziyan seninki.

Olay üzücü olsa da şunlara katılmadan edemedim.

ilk olarak bilmediğiniz bazı konular var,örneğin benim bursumun %50 olması ve diğer %50sininde benim kendi tarafımdan ödeniyo olması,%50sini kendim ödüyo olmam çalıştığım anlamına geliyo okul dışında 2 ayrı iş yapıyorum ve malesef zamanlama problemli olduğu için devamsızlık problemi oldu.Ha ödevleri paticikte sordum yardım istedim fikir istediğim doğrudur çünkü işten okuldan kafa kaldırğıgım zaman yorgun oluyorum düşünemiyorum ve bazende iş yoğunlugundan fırsatta bulamıyorum ödevlere son anlara sıkışıyorlar ayrica forumlarda her zaman geyikmi yada ciddi konularmı konuşulmak zorunda? trollmu olunmak zorunda? eğitim bölümü ne diye var o zaman?

İşte bu gibi bazı sebeblerden dolayı bilmediğimiz noktalarda ' iyi olmuş ' gibi laflar etmeyelim.

ayrica size ne lan
adam ister gider ister gitmez
sizin zevkinize mi kaldi
heriflere bak ya
keyfimizin kahyasi misinz lan
ben 5.5 senede bitirdim
krallar gibi gezdim tozdum
kopya cektim
odevleri arkadastan aldim
staji fason yaptim
size ne yane
sizi niye geriyo

adam burs almis bursu kaybedicekte kendisi
odicekte kendisi
bilgi universitesi misiniz
burs alamayip qq yapan yeto musunuz nedir anlamadim ki
4 5 adam toplanis herifin ustune gidiyo
ala ala
foruma bak ya
Sosyal ağlarda paylaş

Ben yalnızca şahsi fikrimi söyledim. Netcafe değil kim olursa olsun aynı şeyi söylerdim muhtemelen. Ayrıca gerçek durumunu öğrendikten sonra da fikrim değişti doğal olarak, sonuçta adam çalışıyor keyfinden gitmemezlik etmemiş.
Burs alıp ta keyfinden gitmeyen kardeşim olsa aynı şeyi söylerim herhalde, bırak başkası gitsin senin yerine. Bu konu ayrı bi konu zaten.
Netcafe'nin ödev topiclerini ise hatırlamadığımdan yorum yapmıyorum fakat biri çıkıp ödevimi yapın dese bile problem değil benim için. Belki yapan biri çıkar diye yazmıştır adam, ne yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Diğer postlara da göz atarsan, rahatsız olanın yalnızca BonePART olmadığını görürsün. Yönetmelikleri henüz bilmeyen, ya da ''on probation'' gibi, üniversiteye özgü terimlere henüz yabancı olan bir üniversite 1. sınıf öğrencisi, pati dostlarından yardım istediğinde, aşağıdaki tür tepkilerin verilmesi hoş mu? Eğitim bölümünün varlık nedenlerinden biri de patilerin birbirlerine bilmedikleri konularda yardımcı olmaları değil mi?

said:

İyi olmuş.

Her ödeve konu açmayla geçilmiyor, öğrenmiş oldun.

said:

dümdüz bildiğin kalmışsın. ahahahah.

said:

beceremiyorsan bırakacaksın bahane uydurmaya gerek yok.

Konuyu açıp, yardım isteyen kişi, daha önce ne tür konular açmış olursa olsun, yardımcı olmaya çalışmak yerine, sanırım?!! daha önceki gıcık kapmışlıkları nedeniyle güya ezmeye! çalışma azmindekilere; bundan rahatsızlık duyanların, rahatsızlıklarını belirtmeleri kadar doğal bir şey olamaz. Ayrıca adam tek bir soru sormuş. Eğitim yaşamımı, yaptığım hataları irdeleyin dememiş ki...Ama anlaşılan kimilerinin eğitim yaşantıları öylesine kusursuz ve öylesine doğrular! ile dopdolu ki, yanlış yaptığını düşündükleri kişinin ağzının payını vermeyi görev bilmişler kendilerine...
Sosyal ağlarda paylaş

Niye olayi gayet de olmus, bitmis haliyle kabul edip rahatlamiyosunuz ki? Hani soylenen her lafi azar olarak algilayacaksaniz isimiz var.

Isterse 1000 kisi "senden bir halt olmaz" desin. Bu senden bir halt olmayacagi anlamina mi geliyor? Alakasi bile yok. Kim ne derse desin.

Oturup hep beraber aglayalim isterseniz. Belki morali yerine gelir.

Surada, ayni olayi yasamis istedigin kadar ornek bul. Universitelerin ayni durumda olan ogrenciler icin farkli kararlar alabilmek gibi bir luksleri var. Simdi hal boyleyken, bu sorunun yanitini Paticik'te aramak mantiksiz. Buna karsilik zaten yeterince cevap verilmis. 3-5 kisinin, varsin 100 kisinin duruma yorum getirmesi mi gerdi sizi de, esas konuya gerilenlere laf atiyorsunuz?

Isteyen istedigi gibi konusur konusmasina; konuyu acan adam o konudan almak istedigini alir. Eger o alintiladigin insanlarin dusundugunden farkli biri oldugunu biliyorsa ve o alintiladigin mesajlara yonelik cevap verebiliyorsa adam kendi icinde zaten ortada rahatsiz olunacak herhangi bir sey yoktur ki.

Nedendir ki bu koyun gutme gudusu?
Sosyal ağlarda paylaş

burtonesk said:

dümdüz bildiğin kalmışsın. ahahahah.

bu baya terbiyesizlik olmuş.

bonepart +1

kimse kimsenin keyfinin kahyası değildir.Bir insanın sınıfta kalmasını eleştirebilirsiniz ama afedersiniz t.şak geçemezsiniz.Adamın sınıfta kalmış,belki bursunu kaybetmiş gelip burda böyle laflar etmeniz çocukluk yani başka bir şey değil.Siz o adamın ne şartlar altında okuduğunu biliyor musunuz ? Belki sırf yaşam masraflarını karşılaması için çalışması lazım ve gerçekten okula yeterince vakit ayıramıyor ?
neyse kimi insan geç olgunlaşıyor kimisi hiç olgunlaşamıyor yapacak birşey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...