ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 "roket adam" said: güve nedir abi, ben bilmiyorum güve ne. sadece güvesavar ve naftalin biliyorum güveyle mücadelede, ama hayatımda hiç güve görmedim. kelebeğe benzeyen, sinek boyutlarında bi mahlukat işte. küçük çocuklarca "eaaaa akşam kelebeii" şeklinde tanımlanan haşaratlar işte. pırpır uçuyolar filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 arkadaş su bocegin rengine bak direk boku anımsatmıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 çok nutella yersen öyle sıçarsın tabi olum az ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 o renk mi seninki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Laraken said: göte giren güve uçamaz arkadaşlar. ama koala uçar. döte giren güve ucamaz, ucarsa o döt iflah olmaz diye bir cinatasözü vardi. güveler kendi iclerinde 2ye ayrilirlar: döte giren ve girmeyen. girenlere fabergüve adi verilir. aman ya. @laraken: evet abi. diger giren börtü böcük, zaten bi sivrisinek tarzi kücük hayvanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 ADAM ALTIN SIÇIYO LA KOŞUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Laraken said: çok nutella yersen öyle sıçarsın tabi olum az ye. böcek sıcmam ne oyle super kahramanmıyım lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 "nutella yerim" said: arkadaş su bocegin rengine bak direk boku anımsatmıyor mu oha bokböceği diil mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 vaniLLe said: Laraken said: göte giren güve uçamaz arkadaşlar. ama koala uçar. döte giren güve ucamaz, ucarsa o döt iflah olmaz diye bir cinatasözü vardi. güveler kendi iclerinde 2ye ayrilirlar: döte giren ve girmeyen. girenlere fabergüve adi verilir. aman ya. @laraken: evet abi. diger giren börtü böcük, zaten bi sivrisinek tarzi kücük hayvanlar. lan su yerine rakı koy bardağa madem bak girince bi daha çıkıo mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 -007- said: "nutella yerim" said: arkadaş su bocegin rengine bak direk boku anımsatmıyor mu oha bokböceği diil mi bu evet onu diyorum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 "nutella yerim" said: Laraken said: çok nutella yersen öyle sıçarsın tabi olum az ye. böcek sıcmam ne oyle super kahramanmıyım lan ben spiderman örümcek mi sıçıyor lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Laraken said: vaniLLe said: Laraken said: göte giren güve uçamaz arkadaşlar. ama koala uçar. döte giren güve ucamaz, ucarsa o döt iflah olmaz diye bir cinatasözü vardi. güveler kendi iclerinde 2ye ayrilirlar: döte giren ve girmeyen. girenlere fabergüve adi verilir. aman ya. @laraken: evet abi. diger giren börtü böcük, zaten bi sivrisinek tarzi kücük hayvanlar. lan su yerine rakı koy bardağa madem bak girince bi daha çıkıo mu. suyla rakı nerden geldi lan hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Laraken said: "nutella yerim" said: Laraken said: çok nutella yersen öyle sıçarsın tabi olum az ye. böcek sıcmam ne oyle super kahramanmıyım lan ben spiderman örümcek mi sıçıyor lan? hayır ama biri bocek sıcsa eminim mutant x-man kategorisine girerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 http://blog.mynet.com/wp-content/files/49816/2008/11/77.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 o renk sıçarsan peygamberliğini ilan et olum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 epiciğinize neh bu girsin >:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 IYYY İĞRENÇ BU NE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 gergedan lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Skyfire said: http://blog.mynet.com/wp-content/files/49816/2008/11/77.jpg bu döte girerse kanatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Laraken said: vaniLLe said: Laraken said: göte giren güve uçamaz arkadaşlar. ama koala uçar. döte giren güve ucamaz, ucarsa o döt iflah olmaz diye bir cinatasözü vardi. güveler kendi iclerinde 2ye ayrilirlar: döte giren ve girmeyen. girenlere fabergüve adi verilir. aman ya. @laraken: evet abi. diger giren börtü böcük, zaten bi sivrisinek tarzi kücük hayvanlar. lan su yerine rakı koy bardağa madem bak girince bi daha çıkıo mu. asfg hic sasirmadim bu yorumuna da essolesseklere bi de raki masasi mi aciyim lan. kadeh tokustururuz falan. olur mu öyle sey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Benim ünlü karabela yı koyma vakti gelmiş. http://www.ilaclamaservisi.com/karabelax.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 anaaaa minyatür gergedan! evde beslenirmi bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 kermit said: Laraken said: vaniLLe said: Laraken said: göte giren güve uçamaz arkadaşlar. ama koala uçar. döte giren güve ucamaz, ucarsa o döt iflah olmaz diye bir cinatasözü vardi. güveler kendi iclerinde 2ye ayrilirlar: döte giren ve girmeyen. girenlere fabergüve adi verilir. aman ya. @laraken: evet abi. diger giren börtü böcük, zaten bi sivrisinek tarzi kücük hayvanlar. lan su yerine rakı koy bardağa madem bak girince bi daha çıkıo mu. suyla rakı nerden geldi lan hahahah yok olum su dolu bardağa düşüolarmış falan ya o hadise. zaten rakı default gelii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Eralp said: Benim ünlü karabela yı koyma vakti gelmiş. http://www.ilaclamaservisi.com/karabelax.jpg bu fena oldu,bocekler diablo karakteri olsa bu nekromensır olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 ShadowFury said: "roket adam" said: güve nedir abi, ben bilmiyorum güve ne. sadece güvesavar ve naftalin biliyorum güveyle mücadelede, ama hayatımda hiç güve görmedim. kelebeğe benzeyen, sinek boyutlarında bi mahlukat işte. küçük çocuklarca "eaaaa akşam kelebeii" şeklinde tanımlanan haşaratlar işte. pırpır uçuyolar filan. ben bunu yıllardır kelebek zannediyor olabilirim o zaman. sağa sola konup mal gibi kalıyorlar saatlerce o mu acaba. içeri böcek girince anneme sorayım bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar