Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vali'den Kot Pantolon Fırçası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"nutella yerim" said:

kermit said:

"nutella yerim" said:

farklı acılardan bakınca herkes bir cok şey soyleyebilir bir çok yere cekilebilir bu konuyu,ben sunu sorucam o vali orda bunu demese valiye "senin vali olarak gorevin kot pantolonlu ve top sakallı adamları toplantılarda barındırmamakdı ama bunu yapmadın" diyerek hakkında şikayette bulunabilecek bulunmaya hakkı olan bir merci var mı

başbakanlığa şikayet edebilirsin.

eminim basbakanlık da geregi neyse yapar

sen bi dene istersen. denemeden neden önyargılı davranıyosun bu kadar.
aman tanrım dur tahmin edeyim sende chp lisin.
Mesaj tarihi:
Vali haklı.

Her ne kadar ortamlarda fırça atan müdürlerin eksik olduğunu düşünsem de adam oraya öyle çıkarak tamamen hatalı. Valide yanlış yok.

"nutella yerim" said:

haklısın ama adam tapuda calısan sıradan bir katip degil bilim insanı,hastahanelerde kot pantolonlu top sakallı hic mi doktor gormediniz,adamın kaba guc emeginden degil zihinsel emeginden faydalanıyorsun

Bize hastaneye geçerken özellikle kumaş pantolon giymemiz ve sakal kesmemiz söyleniyo.

Ayrıca evet kot pantolonlu doktor az bulursun, istisna gibi bişeydir ve çalıştığı yerle ilgilidir. Varsa da denetimsizdir vs.

Bilim insanları kot pantolon giyebilir çünkü beyninden faydalanılıyor diye bişey yok yani.
Mesaj tarihi:
adamin kiyafetinde bisi yokki, sakalinda desen hic bisi yok,

putin tum isverenleri spor kiyafeti ile fircalarken tum patilerin azinin suyu akar, aslansin kaplansin, bizede bole bi baskan lazim der,

"ureten, dusunen" adam bizden biri olunca tu kaka.

hadi be sende.
Mesaj tarihi:
Alışmıştır adam açık arazide nasıl inceleme yapıyorsa ona göre giyinmeye.Bu memur kılık kıyafetine de biraz ayrıntı getirmek lazım.Mühendis dediğin zaten ööle takım elbiseli olmaz bankacı mı la bu.Atölyeden çağırırlar gider bakarsın, bu arkadaş gibi dere tepe gezersin.
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:

yahu cidden muhendis adam takim elbise mi giyecek yani, otursun kendi bakanlarina, toplantidaki turbanli teyzelere baksin biraz beyefendi.

inşaat değil orası ya da dışarıda ki bir alan. resmi toplantıya geliyorsun onca amirinin önünde herkes takım giyiyor sen kotla geleceksin? sakal konusunu bilmemde resmi toplantıya kotla gidilmez memursun sonuçta. aynı kurallar yüzünden hani örtüde takılmıyor :D
Mesaj tarihi:
-007- said:

Vali haklı.

Her ne kadar ortamlarda fırça atan müdürlerin eksik olduğunu düşünsem de adam oraya öyle çıkarak tamamen hatalı. Valide yanlış yok.

"nutella yerim" said:

haklısın ama adam tapuda calısan sıradan bir katip degil bilim insanı,hastahanelerde kot pantolonlu top sakallı hic mi doktor gormediniz,adamın kaba guc emeginden degil zihinsel emeginden faydalanıyorsun

Bize hastaneye geçerken özellikle kumaş pantolon giymemiz ve sakal kesmemiz söyleniyo.

Ayrıca evet kot pantolonlu doktor az bulursun, istisna gibi bişeydir ve çalıştığı yerle ilgilidir. Varsa da denetimsizdir vs.

Bilim insanları kot pantolon giyebilir çünkü beyninden faydalanılıyor diye bişey yok yani.

ben bizim tıp fak. da cok goruyorum diye boyle konustum demek ki kurallar turkiyenin her yerinde farklı farklı uygulanıyor

"Bilim insanları kot pantolon giyebilir çünkü beyninden faydalanılıyor diye bişey yok yani."

su cumlenden de muhendislik ve muhendisin calısma kosulları hakkında en ufak bir bilgi sahibi olmadıgını anlıyorum
Mesaj tarihi:
Bu konuda tartışmanızın sebebini anlamıyorum.

Bizde gidiyoruz resmi toplantılara.Kimler gelip katılıyor.Böyle bir soytarıyı hiç görmedim.Adam birde sunum yapacak.Sadece katılımcı olsa sorun olmayabilir.Ama sen valinin falan önüne çıkıp konuşacaksın kot pantolun giyemezsin.Birde hawai gömlek giyseymiş.

Top sakalında bir sorun yok.Saha elemanları sakal kesmek zorunda değil.Ama o sahada geçerli bir uygulama.

Bu bir kuraldır ve uymak zorundasın.

Adamın yaptığı en basitinden denyoluk.
Mesaj tarihi:
o zaman senin benimle hiç bir toplantıya girmediğin çok iyi olmuş.. ben de kaç tane resmi toplantıya girdim.. sana tipimi tarif edeyim, uzun saç, top sakal yada kirli sakal.. daima kot pantolon ve spor ayakkabı giyerim ve arada hawai gömleği kada olmasada o havada bir şey giydiğim dahi oldu.. :) 1 kot pantolan hiç bir şey değiştirmez açıkçası.. insanların azcık açık görüşlü olması lazım..
  • Yeni Oluştur...