bingildak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Niye herkes baska serverlarda baslama geregi duyuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 nerede başliyalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Birini okudum arada 3 yazmış, damladım hemen. Ama o 3 ne bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Ben 10'da baslamistim. Sanirim burdaki postu gorup 1-2 daha 10'da basladi. Digerleri nedense farkli serverlarda basladi. 3-5-10 fark etmiyor ama hani ayni yerde olursak, zora dustugunumuzde en azindan birbirimize yardim edebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 World 10 mu, yoksa server 10 mu? Oyunda browser uyumsuzluğu mu var? Yoksa bende mi bir şeyler ters gidiyor? (Chrome kullanıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 world ya da server arasında fark var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Fark var mı bilmiyorum ama seçenekleri farklı. Fark vardır diye düşünmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Bu hero lar iyi gold yiyor, vergileride %15 in üzerine çıkartamıyorum loyality düşmesin diye, napsak napsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 30% a kadar gonul rahatligiyla cikarabilirsin. Stable kalir. 30'dan sonra downfall. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 world 12 deyim ben yaw bildigin travian bu be yok civ miv dediniz gaza geldim travinain yandan yemisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Travian denedim bundan once. Aynisi olmanin yaninda, yandan yemisi olmasi bile bana uzak geliyor ama, sen oyle gorduysen oynamazsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ya ne farki war gozunu seviyim traviandan bi hero olayi war 2 tanede unit fazladan war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Oyunu ne kadar oynayip butun konseptleri ogrendin ki? Neyse oyunu savunucak veya buraya WOT yazip karsilastirma yapicak halim yok. Hepsi birbirine temel olarak benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Oynuyordum 8.sunucuda bıraktım , daha doğrusu biri gelip dağıttı beni bende bıraktım :P Basit bir taktik , deli gibi cotttage basıp GOLD üretin. Bir yerden sonra en zor ulaşılan şey altın oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 BonePART said: world 12 deyim ben yaw bildigin travian bu be yok civ miv dediniz gaza geldim travinain yandan yemisi bir kaç oyundan konsept almışlar , stronghold civ travian, ortaya çorba çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 hergün şansınız varsa daily questle gelen amuletle 50-100 centlik item kazanıyorsunuz zaten. uniteleri daha hızlı yapabilmek için 1 den fazla barack kurun bende 7 tane var, aynı şehirdeki üretimi bölüştürebiliyorsunuz. unite olarakta su anda en iyileri archer ve pikeman(üretim maliyeti ve süresi/fayda), archerlar gereğinden güçlü düzelticekler büyük ihtimalle. başta ekonomiye oynayın 1 hafta boyunca begginers kalkana kadar, savunma yapmak çok daha kolay yüksek wall seviyesi trap+archers tower sayesinde büyük ordulara karsı kolay bir savunma sağlıyabiliyorsunuz. traplerin her biri 1 asker götürüyor(piyade yada atlı türüne göre). herolar çok fark yaratıyor oyunda belli 3 statları var politics inteligence ve attack, politics üretim oranını artırıyor ve binaların yapılış süresini kısaltıyor, int araştırmaların süresini kısaltıyor, attackda saldırılara bonus kazandırıyor. En azından 2 hero şart birinin int ve pol yüksek olmalı diğerininde attack. mayor olan herolar sehir gelistikçe exp alıyor diğer herolarsa saldırılara sayesinde sadece. server11 de istiyenlere yardım edebilirim nick im khezus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Hero ların stat ları, şehirdeyken mi bonus veriyor, benimkini saldım, geri de çağıramıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Şehirde kalanda MAYOR oladan politic ve int önemli , politic resource falan veriyor. Saldırıya giden sırf attack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Ya ben şimdi bana yakın bir build city available bölgesini aldım savaşarak. 250 worker ve her materyalden 10.000 adet gonderdım ama hala Build city sekmesine tıklayamıyorum. nedenini bilen var mıdır? fitil oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Knight oldun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Yok Lieutinant ım. Ama her ranka 1 sehır kurabılırsın ya da conquer etmen lazım dıyodu. Ben 1 rank aldım bide. Lieutant oldum yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Lieutinant senin rank in, title ının en az knight olması lazım. Hemen rank sekmesinin altında görebilirsin ne olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 hmm civilianım... knight olmam ıcın ne lazım :/? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Promotion quest lerini yapman lazım. not: madalya vs istiyor pek zor değil ilk title. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 ilki kolay da ikincide kastırıyor , 3.şehire çıkamadım bir türlü madalya eksikliğinden, uğraş dur , sonra yıktılar beni zaten kısmet oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar