Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evony (Browser)

bingildak

Öne çıkan mesajlar

hergün şansınız varsa daily questle gelen amuletle 50-100 centlik item kazanıyorsunuz zaten.

uniteleri daha hızlı yapabilmek için 1 den fazla barack kurun bende 7 tane var, aynı şehirdeki üretimi bölüştürebiliyorsunuz.
unite olarakta su anda en iyileri archer ve pikeman(üretim maliyeti ve süresi/fayda), archerlar gereğinden güçlü düzelticekler büyük ihtimalle.

başta ekonomiye oynayın 1 hafta boyunca begginers kalkana kadar, savunma yapmak çok daha kolay yüksek wall seviyesi trap+archers tower sayesinde büyük ordulara karsı kolay bir savunma sağlıyabiliyorsunuz. traplerin her biri 1 asker götürüyor(piyade yada atlı türüne göre).

herolar çok fark yaratıyor oyunda belli 3 statları var politics inteligence ve attack, politics üretim oranını artırıyor ve binaların yapılış süresini kısaltıyor, int araştırmaların süresini kısaltıyor, attackda saldırılara bonus kazandırıyor. En azından 2 hero şart birinin int ve pol yüksek olmalı diğerininde attack. mayor olan herolar sehir gelistikçe exp alıyor diğer herolarsa saldırılara sayesinde sadece.

server11 de istiyenlere yardım edebilirim nick im khezus
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...