Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 ben de akpliyim, ben de tanga giyiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 partini sev, tanganı giy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 AHAHAHAHAH daha da gelmemde gelemiyomusun şimdi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 GwindonSurion said: AHAHHAMINAKÜMAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 AUHUAHAUHUHAAUHAUH BU OLAY İLE İLGİLİ YAPILMIŞ EN İYİ ESPRİ AÇIK ARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Ahahahah of prezervatif reklamı ayrı komik tanga olayı ayrı komik ama tabi fotoşok olabilir. ama fotoşok değilse tam bir kültür çarpışması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 fotoşok değildir neler neler görüyoruz dfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 bize de göster ne görüyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 anlatiim msnde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 abi saçmalamayın ya, yorum yapıyorsunuz bide giyen giyiyo abi biz abiye giyim üstüne çalışıyoruz ve bize gelen müşterilerin %70 i kapalı, cogunun giydiklerini açık kadınlar giymez, bunlar kadın günlerinde falan giyiniolar transparan falan, ne ki yani tanga =) o kara çarşaflıların altında neler var bilseniz... onu da geçtim, bi tanıdıgımızında iç çamaşır mağazası var, ulan tüylü müylü don falan alıyorlar tanga iyi bunların yanında iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 said: bunlar kadın günlerinde falan giyiniolar transparan falan oha annemlerin günü vardı *bu kadın geldi *böyle *mantosunu çıkardı *türbanı çıkardı *saçlarını sarıya boyatmış *transparan gömlek *siyah dantelli sütyen *mini etek *file çorap *dize kadar çizme *annemin tepkisi: *"aa içinden orospu çıktı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 ben anlamadim? gotlerindeki dondan bize ne? "seksi don giymeyin" de mi diyor islam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 dostum, islamda tanga yasak degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 vacip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 mekruh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 zındıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Mum_Chamber said: ben anlamadim? gotlerindeki dondan bize ne? "seksi don giymeyin" de mi diyor islam? hayır görüş çelişkisi beni rahatsız ediyor sadece. türbanı kendini saklamak ya da çok fazla dikkat, ilgi çekmemek için giyiyorsan mini etek, tanga vs gibi kıyafetler ne oluyor. Diyeceksin illa ideoloji yüzünden mi giyiyor, giyiyorsa giyiyor işte. Ama burda basit bir kıyafet özgürlüğünden daha enteresan bir durum var. Çünkü ortada türbanının hiç bir şekilde çıkarmayacak kadar o ideolojiye bağlı bir kız var (kızın türbanı etrafda tanıdık varken takan sonra çıkaranlardan olmadığını var sayıyorum). Ama aynı zamanda o ideolojiye tamamen zıt bir davranış da sergiliyor. bu gençlerin kültür çatışması içerisinde heba olduğunu gösteriyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 içine giydiği tamamen kendini ilgilendirir, hanımkızımız farketmeden frikik vermiş, muhtemelen içine giydiği tangayı göstermek için yapmamıştır ki yaptıysa ardeth direk haklı bu konuda, yapmadıysa kızcağızın mallığı ki ardeth yine haklı genel olarak(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 böyle kıçtan çıtçıtlı badiler var onlardan alsın kız, herkes rahat etsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldaros Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Kafa kapali döt acik. Bari kisa bel giymede foyan ortaya cikmasin kizim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 foya da iyiymiş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 bugün bi büyüğüm anlattı.kapalılar falan daha ateşli ve seksi oluyomuş dfsg.en kral iççamaşırı giyiyolarmış evde öyle dolaşıyolarmış falan. ve acayip azgınlarmış böyle şeyler bastırıldığı içn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar