Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 9 25 64 ?

Ferrero

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1^2
3^2
5^2
8^2
şeklinde gidiyo seri.

2 şer 2 şer atlıyo desek değil.
kendisinden bi öncekiyle iki öncekinin toplamı diye düşündüm ama o da değil sanırım, ilk iki elaman tutmuyo. en başta bunlarla başlamışlarsa eğer;
?=13^2=169 olur.
Mesaj tarihi:
kendi bölümünü trollemek bölümüne -15 karizma puanı getirirken sana +5 veriyo
ortalaması alınınca ve gerekli kofaktörlerle çarpılınca su an +2.4 karizma puanı aldın
tebrikz
Mesaj tarihi:
Boci said:

Açıklayın bakıyım topolojisini

sayılabilir sonsuz sayıda elemanı var, sınırılı değil dolayısıyla compact (tıkız) değil. Supremum'u yok, infimumu var o da 1. Hiç bir alt dizisi yakınsamıyor, R içersinde hiç bir noktada yoğun değil. Bağlı veya arkla bağlı değil (connected arcwise connected). Yoğunlaşma noktası yok. Kapanışı kendisine eşit.

falan filan
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

Boci said:

sayılabilir sonsuz sayıda elemanı var, sınırılı değil dolayısıyla compact (tıkız) değil. Supremum'u yok, infimumu var o da 1. Hiç bir alt dizisi yakınsamıyor, R içersinde hiç bir noktada yoğun değil. Bağlı veya arkla bağlı değil (connected arcwise connected). Yoğunlaşma noktası yok. Kapanışı kendisine eşit.

falan filan

hatun olsam hiç şansın yoktu affetmezdim
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

Boci said:

falan filan

+1
Mesaj tarihi:
0 dan 1 e 1 artmış 1 kere sonra karesi alınmış 1
1 den 2 artmış 3 olmuş 3 ün karesi 9
3 ten 2 artmış 5 olmuş 5 in karesi 25
5 ten 3 artmış 8 olmuş 8 in karesi 64
8 den 3 artacak 11 olmuş 11 in karesi 121
11 den 3 artacak 14 olmuş 14 ün karesi 216
.
.
.