cokiyi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 ´evde yalnizim ve cok korkuyorum.´ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 geçmiş olsun. bi de vaniLLe said: soulberry said: benim kapıma bi şey sürttü. o an ne pis tırstığımı anlatamam tabi. salak mıyım yoksa çok mu zekiyim bilmiyorum, ama çözüm olarak öksürdüm, banyo kapısını sertçe açıp kapattım; "baba su koydun mu?" diye bağırdım içeri doğru. oysa baba falan yazlıkta.. sonra her kimse sokak kapısını açıp kaçtı, alt kapının kapandığını duydum zekice olmus baba diye bagirmak. pek sayılmaz, içerde dolaşan adam evde soulberry'den başka kimsenin olmadığının farkında olsaydı, durumun farklı sonuçları olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 bisi olmaz. o zaman da ANNEEEEEEE diye bagirirdi asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 MADBOY said: Alsaydin silahi siksaydin topuklarina bam gum diye. lan kendine gel artık sen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 bu konuya çözüm olarak, başucumda telefonum, gözlüğüm ve bir adet keser ile uyuyorum. eskiden rottweilerim vardı, ancak kendisini kaybettikten sonra daha manuel seçeneklere yöneldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 bzim evde trap door var 3 tane eğer hırsız şanslıyla 2 tanesi timsah dolu havuza açılyıro yok eğer bahtsızsa 7/24 ajdarın çikita muz şarkısı çalan odaya açılıyor ha benim odaya girerse skerim.. artık bilemyecem gece gece kör halimle tuttuğumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 bi kapının arkasınada araba koysaydın yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Hakkaten geyiği yapılacak bir konuymuş... Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Geçmiş olsun Yeni taşındığımız (yeni dediğim de 2 sene falan oldu gerçi) ev zemin katta. Gerçi köpek de var da senden benden daha ağır uykusu, öyle bi köpek :) Baş ucumda demir copla uyuyorum ben, nolur nolmaz, özellikle yazın aile yazlıkta falan olup tek kaldığımda en iyi güvence. Hoş hokey sopam da var duvarımda ama onunla dar alanda vurmak zor oluyo cop ideal. Lazım böyle şeyler, nolur nolmaz. Bir arkadaş havalı tabancalardan almıştı (öldürmese bile yaralamaya yetecek metal kurşun atıyor havayla çalışan) daha da abartıp. Cop yetiyor bana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 demir cop nerden aldın bende almak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 de ayrı yazılırmı$ öle dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 evvela tedbir, sonra tevekkül. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 demir brz abartı gibi, yanlışlıkla öldürmeyin hırsızı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 BabacumMostors said: bzim evde trap door var 3 tane eğer hırsız şanslıyla 2 tanesi timsah dolu havuza açılyıro yok eğer bahtsızsa 7/24 ajdarın çikita muz şarkısı çalan odaya açılıyor ha benim odaya girerse skerim.. artık bilemyecem gece gece kör halimle tuttuğumu adam kendini jocker sanıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Laorx said: demir brz abartı gibi, yanlışlıkla öldürmeyin hırsızı:D Yatağımın altında balta, kırılan eski baltamın demir topuzlu sapı(içinden hançer çıkıyor) ve geniş ağız kısmı, ustura jilet takımı ve bir adet hafif körermiş emanet duruyor. Bir ara eski sehpanın ahşap ayağı da vardı ama biri atmış onu çöpe herhalde... Evet sadece hava atmak istedim B)- Çarşı ULAN asdhaeuhaaeha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 soulberry said: benim kapıma bi şey sürttü. ahahahahaahAHHhahah neyse geçmiş olsun gülmem anca geçti. valla ben kapıyı camı fln kapatıyorum geceleri uzun süredir tek kalıyorum evde. balkonda panjur var onları kapıyorum diğer taraf camekan. evi de iyice kilitliyorum bir ara anahtarı unutmuştum çilingir geldi araya bir metal parça sokup tak diye açıyor kilitli değilse. ondan sonra bakkala bile giderken kilitliyorum kapıları. güvenlik olarak bıçak bulunduruyorum bolca :D baya bir bıçak var severiz öyle babamla, güzel bıçak bulduk mu alırız. eve giren fln olursa saldırırsam şansı yok. birde burçul dediğimiz bir alet var ot kesmek için böyle hafif çengelimsi gibi bir alet onuda yiyen bir daha doğrulamaz artık hepinizi uyarmış olayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Hmm önce onu çalıcaz demek ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Cok gecmis olsun nerde oturuyorsun nerede basina geldi bu? Kopek lazim herkese en vahsisinden. Bir de evine zorla giren adami oldurmek suc olmamali bence. Hem zorla girecek hemde vurdum diye suclu olucam? Hakimi de vururum lan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 bence köpek kesmez evcilleştirilmiş velociraptor lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 soulberry said: "baba su koydun mu?" AHA*HAEAHEAHENHAENAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Rewendor said: Geçmiş olsun Yeni taşındığımız (yeni dediğim de 2 sene falan oldu gerçi) ev zemin katta. Gerçi köpek de var da senden benden daha ağır uykusu, öyle bi köpek :) Baş ucumda demir copla uyuyorum ben, nolur nolmaz, özellikle yazın aile yazlıkta falan olup tek kaldığımda en iyi güvence. Hoş hokey sopam da var duvarımda ama onunla dar alanda vurmak zor oluyo cop ideal. Lazım böyle şeyler, nolur nolmaz. Bir arkadaş havalı tabancalardan almıştı (öldürmese bile yaralamaya yetecek metal kurşun atıyor havayla çalışan) daha da abartıp. Cop yetiyor bana şimdilik. moral bozmak gibi olmasında sen o demir copla ancak uyandığında sinek avlarsın. hırsızlar artık eskisi gibi "aman sessiz olalım" triplerinde değiller. senin kalkmandan korkmuyorlar çünkü. sen 5. uykundayken adam yüzüne sprey sıkıp işine bakıyor abi. demir cop u napacan, self satisfaction ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 bi kere annemle evde uyuyuoduk sabah 5 te girmiş cantalarımızı alıp cıkmış. bi kerede evde tekken girmişti hırsız. yatakta telefonla konuşuyodum banyonun oraya kadar girip çıkmış. çamur izleri filan vardı kıştı. ilk girdiğinde tabi polise gittik hemen sabah kahvaltılarını ediyolardı bizi görünce bi moralleri bozuldu yüzleri düştü. kim ugrascak negzel kahvaltı ediyoduk işte diye. sonra yaşlı bi polis dua edin size bişey yapmamış 2 kadınsınız evde bayıltıp filan. hii allah korusun tüü tüü filan çantanızı almış sadece dedi. annem başladı ağlamaya öyle diyince (çok etkilenmiş kadın) dedim ne diyon sen düzgün konuş. sonra nedense dayımı aramak aklımıza hiç gelmemiş (başkomser kendisi) gerçi pek sevmediğim için aramam demiştim. aradım geldi hemen dedim bu polis bize böyle böyle dedi ilgilenmiyolar dayu. tamam siz arabaya binin ben geliyorum dedi. sonra hiç kimse bişey yapamadı tabi. 3 gün sonra çantalarımızı kapıda buldum içindede bi not vardı. sadece paraları aldım gerçekten cok ihtiyacım vardı bide çantanın içinde güzel bi parfüm vardı onuda aldım hakkınızı helal edin param olunca kapınıza geri koycam filan yazmış. paralara üzülmedim ama çantama çok üzülmüştüm geri gelince çok sevindim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 bizim bi tanidik vardi, evine hirsiz girmis bi de sonra tecavüz etmeye kalkismis. cok fenaydi. neyse ki ucuz atlatmis. her türlü sey olabilir cidden. evde yalniz kaldiginda isiklari acik birakip yatcaksin aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 siz nerede oturuyorsunuz böyle ikide bir hırsız giriyor :S bizim mahallede tek tük oluyor ama genelde hırsızlık olayı yaşanmaz. mahalle dediğimde böyle yeni kentleşen yerler var ya öyle bir yer kocaelide :D hatta adıda yenikent euheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar