Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hırsız

soulberry

Öne çıkan mesajlar

geçmiş olsun.

bi de

vaniLLe said:

soulberry said:

benim kapıma bi şey sürttü. o an ne pis tırstığımı anlatamam tabi. salak mıyım yoksa çok mu zekiyim bilmiyorum, ama çözüm olarak öksürdüm, banyo kapısını sertçe açıp kapattım; "baba su koydun mu?" diye bağırdım içeri doğru. oysa baba falan yazlıkta.. sonra her kimse sokak kapısını açıp kaçtı, alt kapının kapandığını duydum

zekice olmus baba diye bagirmak.

pek sayılmaz, içerde dolaşan adam evde soulberry'den başka kimsenin olmadığının farkında olsaydı, durumun farklı sonuçları olabilirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmiş olsun

Yeni taşındığımız (yeni dediğim de 2 sene falan oldu gerçi) ev zemin katta. Gerçi köpek de var da senden benden daha ağır uykusu, öyle bi köpek :) Baş ucumda demir copla uyuyorum ben, nolur nolmaz, özellikle yazın aile yazlıkta falan olup tek kaldığımda en iyi güvence. Hoş hokey sopam da var duvarımda ama onunla dar alanda vurmak zor oluyo cop ideal. Lazım böyle şeyler, nolur nolmaz.

Bir arkadaş havalı tabancalardan almıştı (öldürmese bile yaralamaya yetecek metal kurşun atıyor havayla çalışan) daha da abartıp. Cop yetiyor bana şimdilik.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

bzim evde trap door var 3 tane eğer hırsız şanslıyla 2 tanesi timsah dolu havuza açılyıro yok eğer bahtsızsa 7/24 ajdarın çikita muz şarkısı çalan odaya açılıyor

ha benim odaya girerse skerim.. artık bilemyecem gece gece kör halimle tuttuğumu

adam kendini jocker sanıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Laorx said:

demir brz abartı gibi, yanlışlıkla öldürmeyin hırsızı:D

Yatağımın altında balta, kırılan eski baltamın demir topuzlu sapı(içinden hançer çıkıyor) ve geniş ağız kısmı, ustura jilet takımı ve bir adet hafif körermiş emanet duruyor. Bir ara eski sehpanın ahşap ayağı da vardı ama biri atmış onu çöpe herhalde... Evet sadece hava atmak istedim B)-

Çarşı ULAN asdhaeuhaaeha
Sosyal ağlarda paylaş

soulberry said:

benim kapıma bi şey sürttü.

ahahahahaahAHHhahah

neyse geçmiş olsun gülmem anca geçti. valla ben kapıyı camı fln kapatıyorum geceleri uzun süredir tek kalıyorum evde. balkonda panjur var onları kapıyorum diğer taraf camekan. evi de iyice kilitliyorum bir ara anahtarı unutmuştum çilingir geldi araya bir metal parça sokup tak diye açıyor kilitli değilse. ondan sonra bakkala bile giderken kilitliyorum kapıları. güvenlik olarak bıçak bulunduruyorum bolca :D baya bir bıçak var severiz öyle babamla, güzel bıçak bulduk mu alırız. eve giren fln olursa saldırırsam şansı yok. birde burçul dediğimiz bir alet var ot kesmek için böyle hafif çengelimsi gibi bir alet onuda yiyen bir daha doğrulamaz artık hepinizi uyarmış olayım :D
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Geçmiş olsun

Yeni taşındığımız (yeni dediğim de 2 sene falan oldu gerçi) ev zemin katta. Gerçi köpek de var da senden benden daha ağır uykusu, öyle bi köpek :) Baş ucumda demir copla uyuyorum ben, nolur nolmaz, özellikle yazın aile yazlıkta falan olup tek kaldığımda en iyi güvence. Hoş hokey sopam da var duvarımda ama onunla dar alanda vurmak zor oluyo cop ideal. Lazım böyle şeyler, nolur nolmaz.

Bir arkadaş havalı tabancalardan almıştı (öldürmese bile yaralamaya yetecek metal kurşun atıyor havayla çalışan) daha da abartıp. Cop yetiyor bana şimdilik.

moral bozmak gibi olmasında sen o demir copla ancak uyandığında sinek avlarsın. hırsızlar artık eskisi gibi "aman sessiz olalım" triplerinde değiller. senin kalkmandan korkmuyorlar çünkü. sen 5. uykundayken adam yüzüne sprey sıkıp işine bakıyor abi. demir cop u napacan, self satisfaction ancak
Sosyal ağlarda paylaş

bi kere annemle evde uyuyuoduk sabah 5 te girmiş cantalarımızı alıp cıkmış.
bi kerede evde tekken girmişti hırsız. yatakta telefonla konuşuyodum banyonun oraya kadar girip çıkmış.
çamur izleri filan vardı kıştı.

ilk girdiğinde tabi polise gittik hemen sabah kahvaltılarını ediyolardı bizi görünce bi moralleri bozuldu yüzleri düştü. kim ugrascak negzel kahvaltı ediyoduk işte diye.

sonra yaşlı bi polis dua edin size bişey yapmamış 2 kadınsınız evde bayıltıp filan. hii allah korusun tüü tüü filan çantanızı almış sadece dedi. annem başladı ağlamaya öyle diyince (çok etkilenmiş kadın) dedim ne diyon sen düzgün konuş.

sonra nedense dayımı aramak aklımıza hiç gelmemiş (başkomser kendisi) gerçi pek sevmediğim için aramam demiştim.
aradım geldi hemen dedim bu polis bize böyle böyle dedi ilgilenmiyolar dayu. tamam siz arabaya binin ben geliyorum dedi. sonra hiç kimse bişey yapamadı tabi. 3 gün sonra çantalarımızı kapıda buldum içindede bi not vardı. sadece paraları aldım gerçekten cok ihtiyacım vardı bide çantanın içinde güzel bi parfüm vardı onuda aldım hakkınızı helal edin param olunca kapınıza geri koycam filan yazmış.

paralara üzülmedim ama çantama çok üzülmüştüm geri gelince çok sevindim ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...