soulberry Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 bu hafta evde tek başıma kalıyorum. aileme trip çekip onlarla birlikte yazlığa dönmeyi reddettim.. her neyse, dün gece saat 3.00 civarı yattım. sıcaktan ve baş ağrısından uyuyamadım. sonra teras kapımızın açıldığını duydum, ya da öyle gibime geldi. ama gerçekten duyduğumu düşünüyorum. çünkü sonra merdivenlerden adım adım biri indi, benim kapıma bi şey sürttü. o an ne pis tırstığımı anlatamam tabi. salak mıyım yoksa çok mu zekiyim bilmiyorum, ama çözüm olarak öksürdüm, banyo kapısını sertçe açıp kapattım; "baba su koydun mu?" diye bağırdım içeri doğru. oysa baba falan yazlıkta.. sonra her kimse sokak kapısını açıp kaçtı, alt kapının kapandığını duydum. camdan bakınca bi şey de göremedim tabi. milleti ayağa da kaldırmadım, kaldıracak tanıdığım yoktu zaten etrafta dediğim gibi. bugün ilk iş teras kapısına alarm taktım. dün apartmanda da tekmişim, ertesi gün (bugün) üst komşu geldi. önce aileme sonra ona anlattım durumu. bu akşam da ailem gelicek. nasıl tırstım anlatamam. polise falan da gitmedim. ama ailemi telefonda iyi olduğuma inandırana kadar canım çıktı. bunu yazim dedim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Pardon ya sizin ev miydi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 aileye karşı gelirsen allah cezanı verir böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Alsaydin silahi siksaydin topuklarina bam gum diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 bence alsaydin sopayi dalsaydin kafasina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 kaliyim mi sizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 agzina dirsek vur bidahaki sefere, bidaha gelemez oralara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Azmom, mukemmel erkegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Ben olsam camasir makinesine tikardim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 soulberry said: benim kapıma bi şey sürttü. o an ne pis tırstığımı anlatamam tabi. salak mıyım yoksa çok mu zekiyim bilmiyorum, ama çözüm olarak öksürdüm, banyo kapısını sertçe açıp kapattım; "baba su koydun mu?" diye bağırdım içeri doğru. oysa baba falan yazlıkta.. sonra her kimse sokak kapısını açıp kaçtı, alt kapının kapandığını duydum cesaret isteyen bi hareket. zekice olmus baba diye bagirmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 etkilendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 bi sn bide sen suç atıyosun şu anda evden bişi çaldımı ? hırsız değil demeki. belki polisti kontrole gelmişti ? KİM OLDUĞUNU GÖREBİLDİNMİ ? hayır EVDEN BİŞEY ÇALDIMI ? hayır o zaman hırsız değil hatalı başlık kilit lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 ailem bana sahip çıksaymış sdf. neyse, günlüğe de yazabilirdim farketmezdi konuya kilit olması. sorunsuz geçen dakikalarımın kıymetini bildim tekrar. bi de "evden çıkmazsan beladan uzak durursun" tezi çürümüş oluyo bilmem kaçıncı defa böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 ADRIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN diye de bagirabilirdin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 no pain NO PAIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Topikteki diğer kızlar soulberry'nin bu başarısını çekemiyorlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 apartman boyandığı zamanlarda hırsız genelde çok girer. kapıyı tıklattılar her zamanki gibi delikten baktım karşı kapıyı 2 kişi uğraşıyor. baret i değil de kurusıkıyı aldım korktum yani yanlış birşey yaparım diye. kıskıvrak yakaladım tabi dasgojsad. sonra polisi çağırdım. çağırmaz olaydım elimdeki silahı sorguladılar 100 saat. neyse kahraman ilan edildim apartmanda tabi. heykelimi falan diktiler bahçeye asdg. bu da benim böyle bir hırsızlık öykümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 asljdhsakjd ne bu kahraman olma çabaları en iyisi polisi çaırmak o kadar.. ayrıca soulberryde çok güzel bi hareket yapmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 ginaly said: bırak numarayı ibo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 vaniLLe said: ADRIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN diye de bagirabilirdin ama. KHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 ROCKYYYYYYYYYYY diye bağırcaktın lan olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 hiçbiriniz bilememişsiniz. doğrusu: YO ADRIAAAAANN! I DID IT! dır. nooblar sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 kitana said: baret i değil de kurusıkıyı aldım http://rampage.gzcf.co.uk/Guns/Barrett%20M82A1M/Images/Large/Barrett%20M82A1M.jpg Destur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Büyük geçmiş olsun + çok zekice bi iş yapmışsın helal olsun ben olsam gider hırsızı etkisiz hale getirmeye çalışır ölürdüm. Evet biraz aptalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar