Holy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 abi hava serinlemiyor bu yaz 2 kere 6-7 bir kere 8-9 oynadım ama işkence gibi oluyo. ben daha önce oynarken öyle bir sorun olmadı ama isterseniz riske girmeyip hilal'i alalım parayı dert etmeden. karar verin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 mümkünse 8den sonra olsun maç saati. ben bile bu sıcakta değil 60 dk 30 dk da pert olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 ben bile diyen adam zaten 15 dakka koşuyo geri kalanını yürüyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 kimse bişi demedi yahu :( 2 saat içinde sahayı almazsam dolacak. hilal'de oynayalım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 nasıl doluyor bir hafta önceden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 yahu o arada yapmayın. unirock var rock'n coke var. var da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Sixoms said: nasıl doluyor bir hafta önceden?özgürlük parkının sistemi şöyle, cumartesi günü kayıtlar açılıyo, bütün haftanın kayıtları o zaman yapılıyo. yani haftaya haftasonu için bu cumartesiden gidip sahanın parasını peşin ödeyip sahayı almak gerekiyo :) saat 12 den sonra bütün akşam saatleri doluyo demişti bekçi amca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 BabacumMostors said: göztepede gece maçı almayın derim.. ik ikere maç yaptım iksinde de her ne hikmetse tam benden sornaki maç tinerci kılıklı heriflerin maçıydı zaten bir kısmı kafayı çekmiş gelmiş belli.. ikinci maçta herifler oynadığımız topu istedi direndik ama baktır arkada bir kaçı elinde kelebekle fln oynuyor tırstık topu bıraktık.. allahtan dandik ucuz yedek topdu o.. sorna tövbe dedim.. o değil eşşoğlusu bekçi de bizi bıraktı kaçtı göt yavrusu.. sözde bekçi işte O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ee napıyoruz 18inde mi maç yalan olmasın sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 güvenç bir el at liste yapalım hilali alıym ben en geç yarın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 hilalse geç saate alın lütfen, şöyle 10-11, 11-12 gibi; öncesinde ev taşıma dertlerim olacak muhtemelen, ıska geçmek istemiyorum:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 19 u pazar olacaktı noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 olm yalan olcak yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 azmo acil olarak cuma gecesi gitmek zorunda. calismak sux, artik yalan bu planlar eheuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 oo satış ::o hilalde yapıcaksak 14 kişi çıkar yine de. birisi yarın alabilir mi sahayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 oooo böyle yalan etmeyelim yeterli kişi varsa ya da yakınsak en azından sayı olarak alırım ben sahayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 pyro(yok)-azmo(yok)-wish-zaugna-sly-dela-cava-sixoms-holy-khala-noyan-arcane-babacum-kaspar(yok) eagle_dnz dreagloth nos bu listeden başka gelemeyecek olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Savunma lazımsa çok kral savunma oynarım. Selamlar Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Ben İzmir'e döndüm, beni çıkartın oradan abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 olm maç senle azmo içindi, ikiniz de yoksunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 yedeğe mi yazıldık yahu noluyo?! yalan olur o maç! (edit: düzelmiş, maç mümkün olabilir o zaman tamam) o değil de yokum ben 19u falan olacaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar