Frantic Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Öncelikle herkese selam ediyorum ve patiye 2yıl süren öss macerasından sonra gelmiş bulunmaktayım. Uzun bir süre interneti kapattıgımdan uzaktak artık engel kalktıgına göre görüşüp kaynaşabiliriz. herkese selamlar tekrar. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 kaç yaptın Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Eheh bugün ögeleden sonra hesaplıcam ama s.k gibi geçti,240-60 arasında gelir herhal Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 hosgeldin frantic tic tic tic tic tic tac. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 hg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 hosgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 fake mi? he yok değilmiş hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 baranoyak Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 CthuLhu said: fake mi? he yok değilmiş hoşgeldin. fake derken başkanım ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 hosgeldin frantic yalniz kisaltmali veya degil, argo kullanirken dikkat ediyoruz, etmeyenleri uyariyoruz ya da soyle soyleyeyim; hey yabanci, biz burada kufur sevmeyiz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 tekrar hoşgeldin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 selam Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 enee olm insan topic açtım gel post kas der ayıp be Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 kimse yapmamış c/p ni de ben yapayım bari Selam, Hoşgeldin. Öncelikle buradaki yazıyı okumanı rica ediyorum. Daha sonra, bu forumlarda aklina gelebilecek hemen hemen hersey hakkinda konusabilir, tartisabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarini ve FAQ'i okumani öneririm. Paticik Ana Sayfasından Ultima Online, World of Warcraft,DAoC, EVE, SWG ve Warhammer Online ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ile ilgileniyorsan Karalama Defteri bölümüne girebilir, eğer sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyani yaratmaya çalışıyorsan Uo Scriptsharing bölümüne ugrayip sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde kermitten yardım isteyebilirsin. Biraz eğlenmek istersen Eğlence bölümünde bir gezinti yapabilirsin ki zaten bölüm modu Azmodai çok eğlenceli bi adam olmasada biz eğlendiririz seni veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne bir göz atabilirsin. Otomobiller veya motorsports ile ilgileniyorsan seviyeli modumuz paramecium'un bölümü Patinaj bölümüne, geçmişle ilgileniyorsan dünyanın en iyi paladini olan Viktor arkadaşımızın Tarih bölümüne bakabilirsin. Herhangi bir spor dalı ile ilgileniyorsan ırççılık yapan bölüm modlarının olanFutbol(Beşiktaşlıysan ayrı bi sevdim seni.), Basketbol ve Spor Genel bölümleri de tam sana göre. Görsel Sanatlarla uğraşıyorsan buraya, rpgler-sistemler v.b şeyler hakkında bilgi edinmek istersen de Masaüstü'ne bakmanı tavsiye ederim.. Eğer diğer üyelerin neye benzediklerini merak ediyorsan Pati Aile Albümünden görebilir ve albüme kendi resmini de gönderip bizlerle paylaşabilirsin. İkinci el alım-satım işleri ile ilgileniyorsan dünyanın en iyi pazarlamacısı ve en iyi modu olan kermitin bölümü Pazar Alanımıza uğrayabilir ki en çok burayı sev, Sinema-TV-dizi v.b. ile ilgili konuları Vizyon bölümünde, donanım&yazılım hakkindaki bilgilere Donanım&Yazılım bölümünde ve anime-çizgi film, japonv.b. şeylerle ilgili bilgilere Çizgi Dünyası bölümüzde bulabilirsin. Ben çok iyi magic oynarım kartlarım var takas edelim diyorsan forumumuz elfi tuncanın bölümü Magic the Gathering bölümü ilgini çekebilir. kermit'e teşekkürlerimi sunayım unutmadan onun versiyonunu kullandım. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Hoşgeldin. Nickin hoşuma gitti, Metallica klübümüze bekliyorum seni de. sdf Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Hoşgeldin. Bizimde bir Apaaçi topluluğumuz var eğer Kuştepe'den katılıyorsan beklerim kanki. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 SodomVsGomore said: Hoşgeldin. Bizimde bir Apaaçi topluluğumuz var eğer Kuştepe'den katılıyorsan beklerim kanki. huaehe Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.