Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Hehehe paticikte bir hastalık furyası başladı ki sormayın =). Dün sinemadaydık 23:30 gibi başladı.Çıktım eve geldim anne apandisitim şişti dışarı fışkırcak galiba dedim.Bişi olmaz fmf'dir dedi.Yok dedim.Neyse yarın okula git sonra çıkarsın falan. Neyse kalktık inanılmaz bir ağrı, okula gittik.Ders fizi coğrafya lanet ettim uyumak imkansız.Kadın neden kalemin yok falan diye başladı "Eeee yeter lan zaten apandisitim börçledi bide senle uğraşamam" gibi namelerle çıktım sınıftan, revire gittim. Saolsun hemşire çok yardımcı oldu önce apandist'in nerde olduğunu hatırlamaya çalıştı.Sonra pastil verdi.Orda öldürüyordum kadını. Gittim müdür yardımcısına, gebercem çıkıyorum dedim.O da iyi aman git falan diye izin kağıdı yazdı bıraktık çıktık okuldan.Acıbadem'e gittim. İşte açıkladım böyle böyle.Kan tahlili idrar tahlili ve ultrason. Ulan şimdi ultrason'a sıkışmadan giremiyorsun, idrar tahlili de var sırada, ve zerre çişimiz yok.Hemen su zımbırtısının önüne oturuldu 20 bardak su içildi kusucak gibi olundu.Zaten buram buran sağlık,hastane,ilaç,hastalık,meme kanseri kokuyor ortalık neyse girdim ultrasona adam işte yaptı etti ben inceliyorum.Birşey var mı dedim anormal, valla normal gözüküyor dedi.Neyse kanı verdim, sıra geldi idrar tahliline ama kendimden korkmaya başladım tuvalet doluydu elimde o kavanozumsu şeyle bekliyorum.Kendimi itfayiye hortumu gibi düşünmeye başladım, bıraksam duvarı aşındırabilirdi o derece.Neyse dede çıktı WC'den girdik.O kutudan 100 tane daha doldurabilirdim ya neyse.Verdik kutuyuda tahlil sonucu bekliyoruz. Geldi sonuçlar, inceliyorum kan tahlili sonuçlarını. Lökosit (akyuvar) oranı normalde 4.5/11 bendeki lökosit oranı ise 10.9.Hemen kıllanıldı,0 uyuz olundu.Neyse geri döndük genel cerrahiye.Konuşuyoruz işte.Lökositler senin sınırda şu anda.Bu durumda seni ameliyat edemeyiz ama kritik durumdasın.Lökosit her türlü durumda ortaya çıkabilir yani eğer sağını solunu deşen biriysen (Bu benim işte) böyle bir sonuç çıkması mümkün.Ancak ağrı var tabii birde.Gözardı edemeyiz. Hede hödö.Neyse ultrasonlara bakıldı taşşak geçildi vs. Herif sakın ağrı kesici alma dedi, bırak kendi haline ağrı artarsa gel biçelim hemen seni dedi.Güle güle dendi çıkıldı.3 saatlik nikotinsizlik sonucu sinirlerim oldukça bozuktu asansörde 3 çocuk eziyordum, pardon demeyen bir "OSMAN"'ı az kalsın 3 parçaya ayırıyordum. Neyse dışarı çıkıldı huzura erildi. Bakıcaz artık, ama şöyle bir avantajımız var efem, apandisit'i aldırınca herhalde bayağı bir hafifleyecez =). Umarım gece tutmaz ağrı, acil kapılarında adam öldürmek zorunda kalmam.[signature][hline]You met me at a very strange time in my life.
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 sat kurtul anasını satayım :-) şaka bi yana geçmiş olsun.[signature][hline] The Truth is out There
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 İşlevi yok ki anasını sattımın organının, yoksa 10 sene önce satardım =). Saol =).[signature][hline]You met me at a very strange time in my life.
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Aman dikkat adam öldürürken harcadığın sarfiyetle acın daha fazla artar. En iyisi yat uyu(hastahane kapısında) Neyse şaka maka geçmiş olsun.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* [Bu mesaj Sage tarafından 28 Mayıs 2004 16:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 yaptır bir t-800 chassis kurtul. ben çok rahat ettim valla.. geçmiş olsun.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 T - 800'e vericeğim parayla kendime gider A-10 mitralyözü alırım, değil mi ama?[signature][hline]You met me at a very strange time in my life.
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 onunla yemek mi hazmedeceksin? mitralyöz değil o hem.. :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Harbi ha herkesin sütü bozuluyo.. Geçmiş olsun Alexi[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
crepuscolo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 nedir bu milletin başına gelenler benim başıma gelmedi henüz bişide *!tahtaya vurur* geçmiş olsun....[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 bende bişi baş göstermedi daha şükür geçmiş olsun[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
narin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Benimkini ilk okul 4 e giderken aldılar.. nihohoh[signature][hline]Ayşe'nin yaşı Mehmetin yaşının....
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 eger apandistin patlarda aldırırsan alex tarih öncesi insalıktan tamamen ayrılıp gelişmiş organlarla donatılmıs insan olucaksın :-)[signature][hline]|Pyro| karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki: bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :)
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 geçmiş olsun, aman şişleme kimseyi :)[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 bu ara patiye bişiler oluyo..ya biri doğuyo ya da hasta oluyo..bakalım hayırlısı..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir
Chiptech Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 aynısı banada oldu alman hastanesine gitmek zorunda kaldım yollar kapalıydı yoksa hayatta gidilmez o rezil hastaneye. salak adamlar röntgen çekiyo karnımdaki gazla apandisti karıştırıyolar. sonunda peder dellendi çıktı bi gün sora bi doktor var manyak bi adam cahit mi cavit mi ne böle yaşlı bi prof. adam dedi apandist deil bu dedi 10dk içinde test falan yaptı. zehirlenmişin sen dedi bişiden dedi geçirdi. bu arada o adam apandisti kesmeden biçmeden iğneyle hallediyo ameliyata karşı bi doktor ve süper bi doktor yani duvarları ödül dolu falan. çünkü apandist bi organ değil iltihap gibi bişi yani.. hadi işallah ölmezsin ne diyim.. :D[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır..
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 aman abi dikkat et neyse aldırırsın kurtulursun, kolay bi operasyonmuş, bi ark da aldırdı geçen yaz. 40 dakka sürüyomuş. Neyse geçmiş olsun şimdiden.[signature][hline][i]for those who died alone...[i]
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 geçmiş olsun dikkat kardeş[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
SADIST01 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Dedem de böyle ölmüştü. gazdır dediler 2 gün sonra pat öldü. :( Şaka tabi ki... Aman dikkat et kendine...[signature][hline]Yazılarımın hepsi SADİST01 a.ş ne aitdir. İzin almadan kopyalayanlar hakkında hukuksal işleme başvurulacaktır. Başvuru için; İcq:236537112 Anlayışınız için teşekkürler.
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 geçmiş olsun..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Apandisit patlarsa içindeki iltahap kanı zehirleyip ölüme yol açıyor. Sabah ölü uyanabilirim çünkü tam anlamıyla ceset gibi uyuyorum ben eheh.[signature][hline]You met me at a very strange time in my life.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 said: Chiptech, 28 Mayıs 2004 20:33 tarihinde demiş ki: çünkü apandist bi organ değil iltihap gibi bişi yani.. Öher! Apandisit organ olmasına organda, orda tehlikeli olan içerisindeki iltahap.[signature][hline]You met me at a very strange time in my life.
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Geçmiş olsun Aleksi ;) herşeyin başı sağlıktır...Aman dikkat eyle![signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004]
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 koş abi sen arabaların üstünden apandisit olurusn işte(ne alaka lam)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Obscura Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 içinde patlamasında pek ultrasonda gözükmüyomu abi şişip şişmediği ya insaf[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti.. Nukem-Ulan nie konuşmuyosun? 0bs-Champteyiz abi.. Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz..
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 said: Alexi_Septimus, 28 Mayıs 2004 16:27 tarihinde demiş ki: İşlevi yok ki anasını sattımın organının, yoksa 10 sene önce satardım =). Saol =). çou kişi snn gibi bilir ama aslında çok önemli bi görewi olduğu tahmin edilio. teoriye göre "lenf dolaşım sistemindeki zehirli maddeler apandiste toplanıo." teorinin doğruluğunu kanıtlayan kendi yorumumu yapiim: apandisit hastalığı ortaya çıkınca, yani apandis zehirli maddelerle tıka basa dolunca, lökositlerin lenf bezlerindeki miktarı artıo. işte bu mantıkla ben de bu teorinin doğruluğuna tamamen inanıorum[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Öne çıkan mesajlar