Mertk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 20 yaslarında bir gri papaganımız var. Sorun su ki gobek ve cevresindeki tuyleri yolmak suretiyle dokuyo, yeni cıkanlara ise aynı sekilde saldırıyor. Her yolu denedik, veterinerler gezdirdik vs... Belki aynı sorunu yasamıs patiler varsa bi yardım edseler fena olmaz... (stresten veya bi hastalıktan olmadıgını biliyoruz...) (istek uzerine yardım edecekse fotograf koyabilirim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 bit vardır.. ama büyük olasılıkla stresten yapıyordur daha büyük kafese yada daha ışık daha havalı bi yere koyun kuşu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Tanidigin vardi o papagandan stressten falan oluyo demislerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 kriz donemi, herkes stresli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 eee uzmek istemem ama artık son baharını yasıyor sizin papagan.benim singapur muhabbetim de son bir sene her tarafını yoldu posetteki tavuklar gibi kalmıstı en son :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Nasıl ki yaşlanan amcaların etek kılları dökülüyorsa, papağan da yaşlandıkça döküyor kılını yününü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mertk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 pascalnouman said: eee uzmek istemem ama artık son baharını yasıyor sizin papagan.benim singapur muhabbetim de son bir sene her tarafını yoldu posetteki tavuklar gibi kalmıstı en son :( ya bzm papagan bayaaa uzun suredr bole malsef ve ortalama omurleri 80 sene oldugu icin , saglık problemi de yok ... OLMUYO O TAMAM MI?!? :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Karın bölgesindeki herhangi bir organ kaynaklı olabilir; tümör, apse, parazit vs. aklıma ilk gelenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Mertk said: pascalnouman said: eee uzmek istemem ama artık son baharını yasıyor sizin papagan.benim singapur muhabbetim de son bir sene her tarafını yoldu posetteki tavuklar gibi kalmıstı en son :( ya bzm papagan bayaaa uzun suredr bole malsef ve ortalama omurleri 80 sene oldugu icin , saglık problemi de yok ... OLMUYO O TAMAM MI?!? :X ortalama insan omru icinde 65-70 yıl diyorlar ama her gun yuzlerce kaza da bir suru genc insan can veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 bizde bir cennet papağanı (Lovebird) vardı, onda da bir dönem o alışkanlık oluşmuştu. Sürekli tüylerini yolar atardı kafesinin dibine ve dışarsına.. Ama daha sonra geçti (veya biz alıştık :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Hayvancağız 20 yıldır uçmuyorsa, tüküreyim böyle hayatın içine diyerek ciddi bir bunalıma girmiş olabilir... Bir de kuşların uyurken elektrik ışığına maruz bırakılmamaları gerektiğini biliyorum. Kafeslerinin bir örtüyle kapanması gerkiyormuş en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 ayrıca gun icinde mutlaka birkac dakika da olsa ucmaları lazim bitlenmemeleri ve sayko olmamaları icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Bir de kimisi küçücük kafeslere koyuyor koca hayvanları, sizin olayda öyle bir durum yoktur herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mertk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 -Kafesini ortuyoruz uyurken heralde.. -hergun 1-2 saat omuzumda isterse ucuyo gene geliyo ama ev icinde... -Kafesi buyuk sayılır ama devasa deil icinde sallanıp dolasabiliyo yani kafesten oldugunu sanmıyorum... hatta arada kafesini bahceye cıkartıp bi agaca asıyoruz hafta sonları arada dısarı cıksın diye ama hafta ici olmuyo cunku izlemek lazım kediler gelmesin vs... acaba tik mi oldu diye dusunmeye basladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mertk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Vargath said: Karın bölgesindeki herhangi bir organ kaynaklı olabilir; tümör, apse, parazit vs. aklıma ilk gelenler. yani o kadar veterinerden sonra o tarz bi sorun oldugunu pek dusunmuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar