Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tuysuz Papagan

Mertk

Öne çıkan mesajlar

20 yaslarında bir gri papaganımız var. Sorun su ki gobek ve cevresindeki tuyleri yolmak suretiyle dokuyo, yeni cıkanlara ise aynı sekilde saldırıyor. Her yolu denedik, veterinerler gezdirdik vs... Belki aynı sorunu yasamıs patiler varsa bi yardım edseler fena olmaz...

(stresten veya bi hastalıktan olmadıgını biliyoruz...)
(istek uzerine yardım edecekse fotograf koyabilirim)
Sosyal ağlarda paylaş

pascalnouman said:

eee uzmek istemem ama artık son baharını yasıyor sizin papagan.benim singapur muhabbetim de son bir sene her tarafını yoldu posetteki tavuklar gibi kalmıstı en son :(

ya bzm papagan bayaaa uzun suredr bole malsef ve ortalama omurleri 80 sene oldugu icin , saglık problemi de yok ...

OLMUYO O TAMAM MI?!? :X
Sosyal ağlarda paylaş

Mertk said:

pascalnouman said:

eee uzmek istemem ama artık son baharını yasıyor sizin papagan.benim singapur muhabbetim de son bir sene her tarafını yoldu posetteki tavuklar gibi kalmıstı en son :(

ya bzm papagan bayaaa uzun suredr bole malsef ve ortalama omurleri 80 sene oldugu icin , saglık problemi de yok ...

OLMUYO O TAMAM MI?!? :X

ortalama insan omru icinde 65-70 yıl diyorlar ama her gun yuzlerce kaza da bir suru genc insan can veriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
-Kafesini ortuyoruz uyurken heralde..
-hergun 1-2 saat omuzumda isterse ucuyo gene geliyo ama ev icinde...
-Kafesi buyuk sayılır ama devasa deil icinde sallanıp dolasabiliyo yani kafesten oldugunu sanmıyorum...

hatta arada kafesini bahceye cıkartıp bi agaca asıyoruz hafta sonları arada dısarı cıksın diye ama hafta ici olmuyo cunku izlemek lazım kediler gelmesin vs...

acaba tik mi oldu diye dusunmeye basladım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...