Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 bence BMC hazırlamış soruları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ahahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 girdiğim en kolay öss idi be 35 soru yaptım tabi sadece yeter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 benim de girdiğim en kolay össdi mat2yi fulledim galiba da fen2 kötü geçti 1 boş 1 ynlısım var:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 sos1 götüme girdi selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Silphatos said: bence BMC hazırlamış soruları abiii ahdhahdajkhdkjashjkda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Ardeth said: ginaly said: Soruları kim hazırladı bilmem ama 4. dünya savaşı taş ve sopalarla olacak. ahahahsdsad yerlerdeyim abi off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 tarihten fülledim ben dilbilgisinde de hep de ayrı yazdım geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 ben de öyle yaptım ama herkez yazdım 1 kere o yüzden puanım gitti:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 kol güzelmiş. epey sağlıklı bir kol. kıllı, kaslı, saatli. saatler olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Zor falan değildi, zekaya dayalıydı. Ha sıçtım ben de mat2de ama olsun, gene de zor değildi. Zor diyen maldır derim hatta cesurca konuşup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Ösym'yi takdir ediyorum yanlız, gerçekten soru üretme konusunda çok başarılı adamlar, çözmek kadar, üretmek de zeka işi yani, orjinallik vardı lan bikaç soruda acayip. Zor denemez sınava, ayarındaydı, seçici soru vardı, kolay soru vardı, orta halli de vardı. Herkesin seviyesine göre ayrılabileceği bi sınavdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 sos1 coğrafya zor geldi bana türkçe de genel standarta göre zordu da ordan g.tü kurtarcak bişey yaptım. mat2 beklenen gibiydi bilakis, herangi zor bir denemede yaptığım ortalamayı yaptım -tabi pek parlak değil bu ort.- sonuç itibariyle mat2'den verdiğim freyi diğer tüm testleri fulleyerek toplayan bendenizin özellikle sos1'de sıçtığından hayalleri suya düştü. garbıça da bunu yazmak ne mantıksa. elaleme dalga konusu oluyoruz ama insan yazmadan duramıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 dün otobüste giderken aynen bu muhabbete kulak misafiri oldum "oğlum zaten herkes çok zor diyo lan kolay diyen yok" içimden onlara gerçeği anlatmak geldi, bu muhabbetin her sene yapıldığını falan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 abisi sorular zorsa herkese zor, sadece size değil deseydin babacan bir rehberlik hocası kıvamında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Nasıl zor geldi anlamadım. Ben fazla çalışmadığım halde her bölümden 20+ netim var kontrol ettiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 millet okumadan başlığa yazıyor olm.. cevap f şıkkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 ben bogazici ingilizce tipa girmisim gene, burslu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 amaaan tıp mı.. ben olsam gitmezdim vallahi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 seneye gene giricem galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 aquila said: ben bogazici ingilizce tipa girmisim gene, burslu. bazı arkadaşlarımız çok cahil, boğaziçinin komple eğitim dili ingilizce, belirtmene gerek yoktu arkadaşım. central parklı olmuşsun kendi ülkenin okulunu bilmiyosun daha. ayrıca teyzem bitirdi boğaziçi tıbbı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 onun teyzesinin bitirdiği yere girilmez. düşün, teyzesi bile bitirmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 karadeniz teknik acik su trolculugune karar verdim zaten, teyzeni de al git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 senin anan/bacın bitirseydi o bölümü iyi mi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 arkadaşım!!111 anamı bacımı ne diye öyle gavur özentisi bölüme yollayacayım! öztürkçe neyine yetmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar