Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Etik mi değil mi ?


-Deno-

Öne çıkan mesajlar

Selamlar, az önce yaşadığım bir olayı kısaca anlatayım hemen. Holy Paladinim ve Frost Mage ile duel yapıyordum. Normalde Frost Mage'lere karşı sıkıntılı da olsa bir üstünlük sağlayabiliyorum duellerde, ama serverdaki belli kişiler gerçekten Mage'i süpersonik şekillerde kullandıkları için çok şanslı olamıyorum onlara karşı. Az önce de bu süpersonik arkadaşlardan biri ile duel yaptım, 705 resilienceım var bu arada. Yenildim. Tekrar duel teklifi attı, ben de kalktım 2 parça frost res itemı giydim, doğal olarak benim frost resistance iyice tavan yaptı aura ile de birleşince. Bunun üzerine adam direk dueli iptal etti, başladı küfürlere. Şimdi benim sorum bunun etik olup olmadığı. Guildımdakilere sordum kimisi benim gibi düşünüyor, itemın varsa giyersin, istersen don ile çıkarsın diyor, kimisi de o zaman Warlocklar napsın, Shadow Resi itemlar ile çıkarsan sadece fire dps'lerini mi yapsın tarzı cevaplar verdi. Dedim bir de pati ahalisine sorayım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu mantıkla gidip guilddeki priestlerden, druidlerden seni bufflamasını da isteyebilirsin o zaman? Duel sonuçta birbirine karşı savaşta yeteneğini test etmek için var, karşı taraf haksız kazanç sağlıyosa (ki arenada yapamıyacağın bişey, bu bile haksız rekabet olduğunu gösteriyor) yetenekten çok senin kazanma hırsını gösterir, ki bence duel yaparken çok anlamsız bişey :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cellobello said:

cenx said:

duelde etik deil.


kime göre neye göre, ben öyle bi yazılı kuralda hatırlamıyorum wow içi töre diye bişeyde yok.. sallamayın boşa

bana göre...
battlefieldda karşına ne gelicek bilmiyorsun ki... hadi giy ordada frost resistleri?
o adamın sana karşı kullanabileceği bir itemi varmı ? onunda olsa oda kullansa tamam dicem. ama sen duello yapıosun orda. bir nevi savaşa hazırlık. frost resistleri giyip sadece win=win oynamak gereksiz "BENCE"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...