-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Selamlar, az önce yaşadığım bir olayı kısaca anlatayım hemen. Holy Paladinim ve Frost Mage ile duel yapıyordum. Normalde Frost Mage'lere karşı sıkıntılı da olsa bir üstünlük sağlayabiliyorum duellerde, ama serverdaki belli kişiler gerçekten Mage'i süpersonik şekillerde kullandıkları için çok şanslı olamıyorum onlara karşı. Az önce de bu süpersonik arkadaşlardan biri ile duel yaptım, 705 resilienceım var bu arada. Yenildim. Tekrar duel teklifi attı, ben de kalktım 2 parça frost res itemı giydim, doğal olarak benim frost resistance iyice tavan yaptı aura ile de birleşince. Bunun üzerine adam direk dueli iptal etti, başladı küfürlere. Şimdi benim sorum bunun etik olup olmadığı. Guildımdakilere sordum kimisi benim gibi düşünüyor, itemın varsa giyersin, istersen don ile çıkarsın diyor, kimisi de o zaman Warlocklar napsın, Shadow Resi itemlar ile çıkarsan sadece fire dps'lerini mi yapsın tarzı cevaplar verdi. Dedim bir de pati ahalisine sorayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Savaşta karşındaki adama abi benim elimde kesme silahı var sen full plate giymişsin ayıp ediyosun diyene kadar balyozu azına sokuyolar. Etik metik olmaz savaşta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Sen onun nazını çekmek zorunda değilsin ki, gayet güzel bi hamle yapmışsın bence. Asıl adamın yaptığı hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Etik olsa ne olmasa ne, tartışmak bile anlamsız. Çarp ağzına gönder.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 böyle şeylere mi kafa yoruyosunuz siz, oturup raid yapsanıza adama da "qq more" dicektin biticekti, nedir bu kadar dert yaptığın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Dert etmiyorum zaten, bana da benim yaptığım mantıklı geliyor. Merak ettim sadece herkes bu şekilde mi düşünüyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Adamda tam bebeymiş ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 o ne demek ya o itemleri bousnami yapmis bilizaard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Snefru said: Adamda tam bebeymiş ya haha tam ya "herkesi yenmeliyim" saplantısı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 duelde etik deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 eskiden frost ve fire reflector kullanırdık onada ağlardı.. Kesin o adam gnomedir.. İtem varsa giyersin duelde herşey caiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 savaşta herşey mübahtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 snake vardi 300 shadowresist giyer 1hand shield ile lock doverdi zamaninda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 warrior ile duel yaparken charge ile başlamasın diye dibine koşan mageler vardı 3...2..1 diye sayarken. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 artık yapmıyolar ehihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 muhabbete bi le girme, gel yanıma bişi dicem de, bi daha dövüp gönder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Duel de Rikimaru yu seçmek yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Masquerade said: warrior ile duel yaparken charge ile başlamasın diye dibine koşan mageler vardı 3...2..1 diye sayarken. xD ben şimdi onu dk ile yapıyorum :D caizdir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 cenx said: duelde etik deil. kime göre neye göre, ben öyle bi yazılı kuralda hatırlamıyorum wow içi töre diye bişeyde yok.. sallamayın boşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Benim gibi düşünenlerin olması sevindirici lol. Motive oldum yeterince, saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 gnome ise adam etik direk ırklar ise etik değil ayıptır günahtır arkadaşlarınla kavga etme hava kararmadan eve dön Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Bu mantıkla gidip guilddeki priestlerden, druidlerden seni bufflamasını da isteyebilirsin o zaman? Duel sonuçta birbirine karşı savaşta yeteneğini test etmek için var, karşı taraf haksız kazanç sağlıyosa (ki arenada yapamıyacağın bişey, bu bile haksız rekabet olduğunu gösteriyor) yetenekten çok senin kazanma hırsını gösterir, ki bence duel yaparken çok anlamsız bişey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Cellobello said: cenx said: duelde etik deil. kime göre neye göre, ben öyle bi yazılı kuralda hatırlamıyorum wow içi töre diye bişeyde yok.. sallamayın boşa bana göre... battlefieldda karşına ne gelicek bilmiyorsun ki... hadi giy ordada frost resistleri? o adamın sana karşı kullanabileceği bir itemi varmı ? onunda olsa oda kullansa tamam dicem. ama sen duello yapıosun orda. bir nevi savaşa hazırlık. frost resistleri giyip sadece win=win oynamak gereksiz "BENCE" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 çantadan tıklıycan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Duele başlanır başlanmaz, duel taraflarından arkadaşınız olan kişiye dicipline priest olarak tarafımdan bir shield atılır, bir renew atılır, birde pain attınızmı dadından yenmez.... Edik: O halde başlayıp yinede yenilen arkadaşlarım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar