Mathias Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 256 ile 512 arasında kaldım. Download hızı olarak ne kadar fark var ? tek bilgisayar için 512 hayvanlık mı olur? yoksa benim için ha 80 ha 110 milyon fark etmez de gereksiz ise 512 ev için ( bariz bir fark göremeyeceksem DaoC vye Swg'de + lag fark etmeyecekse 256 alayım diyorumda ) hiç almayayım . 256 ile yetineyim.Ben çünkü ayda 120 milyonu gözden çıkarmıştım zaten.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 256 ile fazla lag olmadan oynarsin 128 le 256 arasi daglar kadar farkediyo hatta oyun oynucaksan 128 kesinlikle almiyacaksinda 256-512 arasi cok fazla bir fark yok download olayi zaten sinirsiz nette kaldigin icinde cok fark etmez ama para sorun degilse niye dusuk alicaksin ki :) 512 iidir[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 para sorun diilse ortada sorun yok :)[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 yani heheh ama para sorunsa 256 tavsiye ederim ben kullanıyorum 20kb/sn ile ortalama dl yapıyosun kazaa ve benzeri programlardan hızlı hostlardan çekersen 26-27 falan oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 256 al derim ben. hatta 128 al temmuz ayında tüm 128 ler 256 ya otomatikman yükseltilecek 128 piyasadan kalkacak adsl ler için.[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 128 al boşa para verme , yükselicel hızlar nasıl olsa artı 128 le oyun oynarsın çok rahat.[signature][hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 beyler hazır konu açılmışken sorim 100 milyonu aşmıcak bir modem biliyor musunuz iyi adsl için markasını ve fiyatını yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 hızlar yükselince 512 de otomatikman yükselecek arkadaş o zaman kara geçecek , neden enayilik etsn ki ? arada 30 milyon fark var birisi 60 la çekiyor , arkadaşım 512 kullaıyor , adamın evine gidip 60 la download yapıyorum , süper bir his ,ayrıca oyun oynarken net limiterla uploadları ayarlayıp arkada download bile açabilir , emule bile çalıştırır çatır çatır ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 said: Fistan, 03 Haziran 2004 11:48 tarihinde demiş ki: 256 al derim ben. hatta 128 al temmuz ayında tüm 128 ler 256 ya otomatikman yükseltilecek 128 piyasadan kalkacak adsl ler için. oha baba nasıl yükseltiliyo?Extra para ödeyecek miyiz?[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 60 nerdeee 25 nerdee . 30 milyon fark için değer de artar bile .512 aldım gitti o zaman :)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 ben eve 256 aldım. sözleşmeyi yaptık. modemi de yarın alıcam. bakalım noolcak[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Bu yükselme muhabbeti nedir? 256 larda 512 olacakmı? Bilgi için bi yer falan varmı?(telekomun sitesi karman çorman bişey bulunmuyor hehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 telekom minimum bağlantı hızını 256 yapmaya hazırlanıyor 49 milyona(Gn.Md. ntv de söylemiş).Bu durumda 512 lerinde ucuzlayarak 69 milyona inmesi bekleniyor tabiki.Sanırım bu olursa 256 sözleşme yapanlarıda arayıp sizede aynı paraya 512 verelim demeleri gerekir ticari mantık icabı,hadise budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Tabi kabloya b.k yemek düşüyor Daha geniş kapasitesi olmasına ramen en sonund ADSL ler tıkanacak kablo da böyle devam etseler önümüz 18 on sekiz[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 kullanım yeri değil de kullanım amacı çok daha önemli.. eagle ile cs oynuyoruz, benim pingim daha düşük.. bağlantım da 64 k kablo internet.. oyun oynuycaksan 64k kablo internet yetecektir sana. gerçek hızı 128 k çünkü.. Quake 3, CS, HL, NS gibi oyunları hiç sorunsuz oynayabiliyorum. DaoC zaten dial-up bile rahat oynanabiliniyormuş. Ama download manyağıysan, ayrıca para dert değilse, 512k adsl al gözünü kapatıp.. ADSL'lerde upload hede hödö olayından internet üzerinden oyunlarda kablo'dan yavaşmış.. 64k internet = 8kb/sn download 128k internet = 16kb/sn download 256k internet = 32kb/sn download 512k internet = 64kb/sn download 1024k internet= 128kb/sn download yani ne kadar hızlı bağlantı, o kadar hızlı download. tabii parası da o yüzden artıyor... oyun oynuycaksan ve evde kablotv hattı varsa, 64k kablo internet öneririm, şu an için 64k kablo internet, 128 k internet hızı veriyor. ama p2p felan yapıcaksan, ve paran varsa 512k adsl al.. benim söylüyebileceklerim bunlar[signature][hline]Hangi "de" ayrı yazılır, hangi "de" bitişik yazılır, bir okuyalım bilgilenelim, forumlarda da dikkat edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Geçen gün sözleşmeyi yaptırdık.512 aldık işte :) . hadi hayırlısı.. . . bi de yaz gelse de şu bilgisayarı yapsaaaam ( ahhh ah ! )[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Yaz geldi aslında ama yağmurlu geldi :D http://www.eksa.com.tr/asp/listgroup.asp?Group_ID=ADSL Şuraya bi girin, ordaki zoom lardan hangisini alim ? 73 dolarlık işimi görürmü ? x3 x4 x5 in farkı nedir ?[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 zoom alma Alcatel speedtouch al sonuç olarak alcatel türkiyenin hatlarını döşemedimi ? En azından bir güvence ..[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Cnet CNAD804-NF 4 Port Adsl Router, tavsiye ederim. 71+kdv gibi bir fiyatı var. Ayrıca share etmek istersen rahatça yapabilirsin. Telekom onaylıdır kendileri.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 türk telekom'un tavsiye ettiği modemler..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Router ne işer yarar, splitter ne işe yarar ? Zoom'un 73 dolarlığı yada alcatel'in mor olan 63 dolarlığını alacam. Ama işte router'ı ve splitter'ı yok onların. Ne işe yararlarki.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 bizde iki tane zoom var farklı farklı modelleri http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=1260&productId=bd15661 bunu tavsiye edebilirim, bilgisayara restart atsanız, kapatıp açsanız bile bağlı kalıyor, her seferinde yeniden bağlanmak zorunda kalmıyorsunuz, hem telekom destekli aynı zamanda tabi bunları kuzenim diyo bende yok adsl =( *!fırk*[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 said: Catscratch, 05 Haziran 2004 16:21 tarihinde demiş ki: Router ne işer yarar, splitter ne işe yarar ? ... Router basit anlamda gidilecek hedef Ip'ye ulaşman için paketleri yönlendirir. IP paketi LAN'da bir yere mi gidecek yoksa WAN'da mı inceler ve yönlendirir. Splitter ise, hani adsl ile aynı anda hem konuşma hemde net bağlantısı yapabiliyorsun ya, ses sinyallerini net sinyallerden ayırmana yarar. Yani splitter olmadan aynı hattan adsl bağlı iken konuşmaya çalışırsan adsl görüşmen bitene kadar kopacaktır. Splitter bunu engelliyecektir.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Haaa şimdi çaktım. Peki bu splittersız modemlerden alsak sonradan ayrıyetten splitter alınıomu ? Telekom veriodur kesin.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Zoom 5506 ADSL PCI MODEM alcam. Splitter'la beraber geliomuş.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar