Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ev için Adsl'in hangi hızı ?

Mathias

Öne çıkan mesajlar

256 ile 512 arasında kaldım. Download hızı olarak ne kadar fark var ? tek bilgisayar için 512 hayvanlık mı olur? yoksa benim için ha 80 ha 110 milyon fark etmez de gereksiz ise 512 ev için ( bariz bir fark göremeyeceksem DaoC vye Swg'de + lag fark etmeyecekse 256 alayım diyorumda ) hiç almayayım . 256 ile yetineyim.Ben çünkü ayda 120 milyonu gözden çıkarmıştım zaten.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
256 ile fazla lag olmadan oynarsin
128 le 256 arasi daglar kadar farkediyo hatta oyun oynucaksan 128 kesinlikle almiyacaksinda
256-512 arasi cok fazla bir fark yok

download olayi zaten sinirsiz nette kaldigin icinde cok fark etmez ama para sorun degilse niye dusuk alicaksin ki :)

512 iidir[signature][hline]Grandmaster Hamburger
irc.quakenet.org // #gecevardiyasi
Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411
Sosyal ağlarda paylaş

hızlar yükselince 512 de otomatikman yükselecek
arkadaş o zaman kara geçecek , neden enayilik etsn ki ?
arada 30 milyon fark var
birisi 60 la çekiyor , arkadaşım 512 kullaıyor , adamın evine gidip 60 la download yapıyorum , süper bir his ,ayrıca oyun oynarken net limiterla uploadları ayarlayıp arkada download bile açabilir , emule bile çalıştırır çatır çatır ...[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead
Sosyal ağlarda paylaş

telekom minimum bağlantı hızını 256 yapmaya hazırlanıyor 49 milyona(Gn.Md. ntv de söylemiş).Bu durumda 512 lerinde ucuzlayarak 69 milyona inmesi bekleniyor tabiki.Sanırım bu olursa 256 sözleşme yapanlarıda arayıp sizede aynı paraya 512 verelim demeleri gerekir ticari mantık icabı,hadise budur
Sosyal ağlarda paylaş

kullanım yeri değil de kullanım amacı çok daha önemli..

eagle ile cs oynuyoruz, benim pingim daha düşük..
bağlantım da 64 k kablo internet..

oyun oynuycaksan 64k kablo internet yetecektir sana. gerçek hızı 128 k çünkü.. Quake 3, CS, HL, NS gibi oyunları hiç sorunsuz oynayabiliyorum. DaoC zaten dial-up bile rahat oynanabiliniyormuş.

Ama download manyağıysan, ayrıca para dert değilse, 512k adsl al gözünü kapatıp..
ADSL'lerde upload hede hödö olayından internet üzerinden oyunlarda kablo'dan yavaşmış..

64k internet = 8kb/sn download
128k internet = 16kb/sn download
256k internet = 32kb/sn download
512k internet = 64kb/sn download
1024k internet= 128kb/sn download

yani ne kadar hızlı bağlantı, o kadar hızlı download. tabii parası da o yüzden artıyor...

oyun oynuycaksan ve evde kablotv hattı varsa, 64k kablo internet öneririm, şu an için 64k kablo internet, 128 k internet hızı veriyor.

ama p2p felan yapıcaksan, ve paran varsa 512k adsl al..

benim söylüyebileceklerim bunlar[signature][hline]Hangi "de" ayrı yazılır, hangi "de" bitişik yazılır, bir okuyalım bilgilenelim, forumlarda da dikkat edelim.
Sosyal ağlarda paylaş

bizde iki tane zoom var farklı farklı modelleri
http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=1260&productId=bd15661

bunu tavsiye edebilirim, bilgisayara restart atsanız, kapatıp açsanız bile bağlı kalıyor, her seferinde yeniden bağlanmak zorunda kalmıyorsunuz, hem telekom destekli aynı zamanda

tabi bunları kuzenim diyo bende yok adsl =(

*!fırk*[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Catscratch, 05 Haziran 2004 16:21 tarihinde demiş ki:
Router ne işer yarar, splitter ne işe yarar ?
...

Router basit anlamda gidilecek hedef Ip'ye ulaşman için paketleri yönlendirir. IP paketi LAN'da bir yere mi gidecek yoksa WAN'da mı inceler ve yönlendirir.

Splitter ise, hani adsl ile aynı anda hem konuşma hemde net bağlantısı yapabiliyorsun ya, ses sinyallerini net sinyallerden ayırmana yarar. Yani splitter olmadan aynı hattan adsl bağlı iken konuşmaya çalışırsan adsl görüşmen bitene kadar kopacaktır. Splitter bunu engelliyecektir.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...