ucanadam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 merhaba arkadaşlar arama yapıp bu konuyu buldum, ama şarkı tavsiyeleri beni tatmin etmedi. ben bir yol şarkıları kasedi doldurmaya karar verdim ve şimdilik aşağıdaki şarkılardan oluşan bir playlist hazırladım, farkedeceğiniz gibi şarkılar genelde 70'lerden, sizden bu şarkılar ayarında başka yol şarkıları tavsiyesi istiyorum, teşekkürler. jimi hendrix - foxey lady creedence clearwater revival - fortunate son steppenwolf - born to be wild zz top - tush jimi hendrix - all along the watchtower acdc - back in black deep purple - highway star ram jam - black betty lynyrd skynyrd - sweet home alabama jimi hendrix - purple haze dire straits - sultans of swing iggy pop - the passenger rolling stones - gimme shelter steve miller band - serenade aerosmith - sweet emotion allman brothers band - ramblin man led zeppelin - immigrant song twisted sister - i wanna rock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 akdenize doğru giderken levent yüksel-tuana dinleyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ankaraya giderken ankaralı namık sivasa giderke selda bagcan - sivasın yollarına urfaya giderken - urfanın etrafı adıyamana giderken - oğuz aksaç - adıyaman trabzona giderken - kolbastı istanbula giderken - sezen aksu ah itanbul vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 chris rea - road to hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 boston - dont lock back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 iron maiden doldur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 akdeniz sahilinde turlarken çelik-hercai :D hatta o albüm dinlenmeli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 bi dene bunu. yolda olduğunu falan düşün, değerini daha iyi anlicaksın. leonard cohen - waiting for the miracle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Demons & Wizards . Yol boyunca, ilginç bir gazla gidiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 kermit said: ankaraya giderken ankaralı namık sivasa giderke selda bagcan - sivasın yollarına urfaya giderken - urfanın etrafı adıyamana giderken - oğuz aksaç - adıyaman trabzona giderken - kolbastı istanbula giderken - sezen aksu ah itanbul vs asdhjlfksd bodruma giderken ne dinlesem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 of cohen koymuşsun. zaten 5.kategori 100 küsür. bak moralim bozuldu yine. dire straits-iron hand whitesnake-you're gonna break my heart again whitesnake-is this love porcupine tree-sentimental,trains (bilmeyenlere öneririm ÇOK iyi gruptur.) ha bi de loreena <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 napae said: kermit said: ankaraya giderken ankaralı namık sivasa giderke selda bagcan - sivasın yollarına urfaya giderken - urfanın etrafı adıyamana giderken - oğuz aksaç - adıyaman trabzona giderken - kolbastı istanbula giderken - sezen aksu ah itanbul vs asdhjlfksd bodruma giderken ne dinlesem? mazhar alanson - bodrum bodrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 gündüz gideceksen iron maiden judas, acdc iyi gidiyor. Yok geceyse pink floyd deep purple ve the doors karması yapacaksın, başka diyarlara yol alacaksın. Ben böyle yapıyorum en azından. bide freedom call gibin metal gruplarıda hoş gidiyor, speed metal mi diyorlar power metal mi diyorlar işte onlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 biz ailecek arabayla tatile gidiceğimiz zaman yol 14 saat sürüyosa 12 saatini cıptıs cıptıs dinleyerek gideriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 14 saatlik yolu arabayla gidecek kadar da yetosunuz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 belki rallici bir aileden geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 leonard cohen - woke up this morning (sopranos soundtrackten) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Asfalt yoldayken G'NR-knocking on heavens door Arazi tarzı yoldayken Çilekeş-Katil Dans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar