kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ginaly said: kermit said: utku git yat uyu hadi. uyku saatin gelmiş ANA BACI KARIŞTIRMA GÖKALP. olm şimdi yatıyorum ben sabah öss ye giricem ama antalyaya gelceğin günü bana bildir seni bi karşılıycam lan cidden yani böyle nası bi istek var içimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Asteroth said: vaniLLe said: cok gec, dal rüzgari affetse de kirilmistir artik bir kere emre... dönsen bile bir gün.... bir gün.... yapma dokunma kim dokunduysa sana ona git... nerde unuttuysaan beni orda kal diye haykiririm.... alcak adam! Bırak şimdi dalı rüzgarı, ÖSS Coğrafyası çalışmıyoruz burda. Son isteyeceğim şey seni bu şekilde haykırtmak olur, ben senin inlemelerine hastayım güzelim. BENİ SEV. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 bu topicte dory haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ayrıca çayı kıtlama yöntemiyle içenleri de, soylarını da sevmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Asteroth said: vaniLLe said: cok gec, dal rüzgari affetse de kirilmistir artik bir kere emre... dönsen bile bir gün.... bir gün.... yapma dokunma kim dokunduysa sana ona git... nerde unuttuysaan beni orda kal diye haykiririm.... alcak adam! Bırak şimdi dalı rüzgarı, ÖSS Coğrafyası çalışmıyoruz burda. Son isteyeceğim şey seni bu şekilde haykırtmak olur, ben senin inlemelerine hastayım güzelim. peki, sol elinle cay bardagini tutarken diger eline de babayi alirsin o halde. serrrefsiz seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 "Pen Duick" said: ayrıca çayı kıtlama yöntemiyle içenleri de, soylarını da sevmem. evet genelde dört harfliler içer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 çay kafa yapıo beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Çay kötü olduğundan değil, kütür kütür içerim de, benim moderatörü olduğum bölümde tutup kahveyi veya kahve tüketenleri ezmeye kalkarsanız tatsızlık çıkar arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 olm oturun şunu izleyin lan http://forum.paticik.com/read.php?73,4111967,4111967#msg-4111967 sonra çay içersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Griswold said: Çay kötü olduğundan değil, kütür kütür içerim de, benim moderatörü olduğum bölümde tutup kahveyi veya kahve tüketenleri ezmeye kalkarsanız tatsızlık çıkar arkadaşım. destekcinim mod degilim belki ama kalbim yonetir. kahve ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 sıkma portakal suyu için en güzeli sabah kahvaltısında. oglen gece filan bişi içmeye gerek bile yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 silklemiosunuzda gerçekten çayı kova yapınca kafa yapıo. lipton sallama çay dahi yapıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Yalnız arkadaşların çay içmekten kastı o değildi Burakcığım sldfks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Kahveyi de öyle mundar ediyorsan lavaşa sarar içerim seni voys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Asteroth said: Hararet falan almıyor arkadaşlar, kimin götünden çıktıysa o fikir allah belasını versin. +100000 homeostaziden haberi olmayan dümbük herifler!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ginaly said: Çay ayrıca asaletin simgesidir, ingiliz elitleri her zaman çay içerler. Kahve ise az gelişmiş latin topluluklarının, çay üzerindeki yüksek vergiyi bir anlık fırsat bilip amerikaya ve oradan dünyaya yayması ile vücut bulmuştur. Çayı asiller içer. Kahveyi ise baralovey diyen brezilyalı kaperacılar. abi garip geldi bu ya, ingiliz eliti aslında bi faul yok ama, ingiliz eliti, ne bileyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ırmak denmiş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 tek o zeki benim evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 çayımı sütlü içerim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 sütlü çay mı? ciddi mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 çok güzel olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 evet,çok başarısız birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 selam ezgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 çay sek içilir sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 selam ginaly a.k.a utku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar