Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Hararet falan almıyor arkadaşlar, kimin götünden çıktıysa o fikir allah belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ben sevmem zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 aynı şeyi dün söyledim ben de. çay hararet yapar arkadaş niye alsın sıcak sıcak şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 sevmem ve içmem. bi de kaynar çayı dikebilen insan tipi var. hayattan soğuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Terliyorsun ki o olaya da hararet alıyor diyorlar galiba.Terliyorsun abi terledikten sonra alması mı kalmış terletmiş bi kere değil mi.Katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 çok severim, bol bol tüketiyorum. ama kaynar halde içemem hiç. bi de şekersiz ıygh içemem. kötü oluyor öyle. çayı şekersiz içen bir kişini tat alma hücreleri ölmüş demektir hikmet tıntın, müzik örtmeni, 45 doğru demiş hikmet abim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 çayı çok severim, şekersiz içerim. şu anda da içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ÇAY NE YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 daha cok ates bastirir lan o buz gibi sprite ic lik lik lik lik ohh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 çay iyidir ya öyle demeyin severim bende yani bide yazın kola felan yalan direk ice tea yani serinlemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Yazın serinlemek için direk bira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ice tea mango Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 SPRITE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 chai tea latte, nane aromali. tercihe gore buzlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ice tea(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 çay olmazsa bira olmazsa viski içiyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Çay ayrıca asaletin simgesidir, ingiliz elitleri her zaman çay içerler. Kahve ise az gelişmiş latin topluluklarının, çay üzerindeki yüksek vergiyi bir anlık fırsat bilip amerikaya ve oradan dünyaya yayması ile vücut bulmuştur. Çayı asiller içer. Kahveyi ise baralovey diyen brezilyalı kaperacılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Çayı "el habibi walla walla" diyen Araplar da içiyo lan nesi elit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 arap kültüründe kahve var lan ne çayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 pogodi said: ice tea mango bak bu serinletir. ama çayın yeri ayrı.. bi kere sadece bir içecek değildir çay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 kahve yemenden gelir. çay yemenden mi geliyor hırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Ice Tea Mango ya bende bayılırım onun dışında Nesta Böğürtlen ve Nestea Şeftali soğuk soğuk çok iyi oluyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Ne biliim Arabistan'dan kaçak çay gelmez mi işte? Çok iyi falan derler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Asteroth said: Hararet falan almıyor arkadaşlar, kimin götünden çıktıysa o fikir allah belasını versin. sus lan. git bi cay koy gel. had bakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 oraya da hindistan civarlarından geliyor. neresi? sri lanka. eski adı ne? ceylon. kaçak çayın adı ne? seylan çayı. oralar kimin sömürgesiydi? ingiliz. yürrrrüüüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar