Olivies Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 oh wait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cokiyi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 nh, wp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 daverc said: Bravo nitelikli irza geçme (tu) ırza geçme falan değil ki bu, gayet kendi istekleriyle vermişler yani... rızalarını... En fazla dolandırıcılık denirdi. Tabii şu 18 yaş olayı olmasaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 aquila said: gecen hafta SBS vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Mortis said: bi de BONEPART'ın fikri var: Yarın akşam taksim AKM nin oraya KARAVAN çekip, össden çıkıp kendini taksime atan ve dağıtan kızlara dadanmak.. party van Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 burdan çok iyi fikirler aldım öss çıkısı denicem(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Bİ DAKKA ! Bu akşam nerde en iyi ortam olur anlatin şu konuyu bi ayrıntılı bana dory , niep sizden bu konuda ciddi cevaplar bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 sınav salonundan canlı bindirim yapıyorum bunalıma girmiş çok öss bebesi var acımayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Bitane düzgün parti yok lan istanbulda kalkıp ankaraya gelicem valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 oops. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 buna inanıcak olan össye girmesin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ben olsam polise gitmeye utanırdım be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ölürsem sebebi sensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 sınav çıkışındabi bayan arkadaşımız ağlıyodu ne oldu hanfendi dedim sınavım kötü geçti dedi al şu sudan bi iç bakayım dedim ya boşver takma felan derken kız kollarıma atladı felan evdeydik bu saate kadar gönderdim sonra taksi çağırıp evine. giderkende ağlıyodu ağlama felan dedim ama durmadı nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 öss sonrası boşluğunda kızlar teklif ediyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 10 numara cocukmuş.helal olsun.pipisine saglık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Otedengelen said: YÖK'de akrabaları aracılığıyla soruları ele geçirdiğini çevresindeki kızlara yayan Mete Gökyarlar (23), bu yıl ÖSS'ye girecek olan 3 kızla birlikte oldu. Sorular ve cevapları karşılığında Mete Gökyarlar ile birlikte olmayı kabul eden A.M. (18), E.Y.L. (17) ve M.Ö. (21) tesadüfi bir şekilde kandırıldıklarını anlayarak polise başvurdular. Gözaltına alınan Mete Gökyarlar, dolandırıcılık ve reşit olmayan E.Y.L. ile birlikte olmak suçlarından yargılanacak. hay anasini satiyim nasil dusunemedim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar