nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Değiştim valla yalan değil. Hatta değişim fazla geldi fazlaca öküzleştiğimi fark ettim bi dur demem lazım :D @kermit: Yok abi zaten biri için gidiyorum yani öyle random diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ahahaha lan bu konuda ne cok güldüm dashgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Öküzleşmedin abi jedi oldun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Yok abi sith oldum sittiri çektiler sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 nileppezdel said: @kermit: Yok abi zaten biri için gidiyorum yani öyle random diil aklın yokmuş cidden öyle bi gecede 1 kız için gidiyosun ya aklın yok derim yani bütün öss lisinden tut össsizine kadar herkes orda olcak hatta bekir amcayla arif abi bile orda olcak sen kalkmışsın 1 kız için hiç olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Abi o bi kız için zaten mevcut bi kızla bitti yani :/ Derdim o olsa rexx'in önüne giderim geceleri sdfsdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Ülke ne hale gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 biz nerdeyiz firatram nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 madurella said: metin dur yapma. madurella said: metin kurbanın oluyum AHAHAHAHAHAA AAAYH METIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Onun barlara yolu çok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 vay be. bütün pati de her dışarı çıktığında kluplerden barlardan kız kaldırıyor. helal patime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ben kaldırmıyorum. denedim bi iki kere olmadı bıraktım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ben de kaldırmıyorum. kızlar beni kaldırıyor B)- :P biri dicekti bari ben diyim dedim ehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 seni bile kaldırırım bırak kızları sen ne diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ben hic soru vermeden yapiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Bende hiç bişi vermeden yapıyorum.bence kızların hepsi aptal.kendileri veriyo sonra ben neolucam die soruyo sanki zorla yaptık.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 forum komple krisçiyın tıroy olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 off olay süper ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 nileppezdel said: Abi o bi kız için zaten mevcut bi kızla bitti yani :/ Derdim o olsa rexx'in önüne giderim geceleri sdfsdf :D Midesiz olma, yapma etme yani ehah, gecen pazar birkac tanidigim okul mezuniyeti icin koskoca loca ayirtmislardi galiba, 100 kusur kisi gittiler, ertesi gun cocuk geldi ''abi abi cok guzel kivirdim cok guzel elledim ehieir'' diye ustume bosaldi benim hasdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ahahhaha ben hakim olsam adama ceza vermem. kesinlikle olayda kasıt var. kızlar tamamen bilerek verdiler herife asla inanmıyorum böyle bi olay olduğuna. insan bu kadar salak olamaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 dershaneler her yıl bircok anne-babayı dudukluyo,bu eleman 2-3 suursuz OSSzedeyi ufurmus cok mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 "roket adam" said: ahahhaha ben hakim olsam adama ceza vermem. kesinlikle olayda kasıt var. kızlar tamamen bilerek verdiler herife asla inanmıyorum böyle bi olay olduğuna. insan bu kadar salak olamaz yani. olabilir aslında eleman 3 kızı aynı anda idare etmiştir bunlar da farkına varınca böyle bir olaya girişmiştir diyeceğim ama sırf çocuktan öc almak için kendilerini MAL yerine koyarlar mı acep demedim değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Ardeth said: forum komple krisçiyın tıroy olmuş lolz pascalnouman said: dershaneler her yıl bircok anne-babayı dudukluyo,bu eleman 2-3 suursuz OSSzedeyi ufurmus cok mu. oha olacak o kadar bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eysofspeyds Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 bende de var sorular ;) ama sınav yarın o yüzden cevapları isteyen arkadaşlar acil pm atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 gecen hafta SBS vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar