nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Değiştim valla yalan değil. Hatta değişim fazla geldi fazlaca öküzleştiğimi fark ettim bi dur demem lazım :D @kermit: Yok abi zaten biri için gidiyorum yani öyle random diil
dory Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ahahaha lan bu konuda ne cok güldüm dashgf
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Yok abi sith oldum sittiri çektiler sonra :D
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 nileppezdel said: @kermit: Yok abi zaten biri için gidiyorum yani öyle random diil aklın yokmuş cidden öyle bi gecede 1 kız için gidiyosun ya aklın yok derim yani bütün öss lisinden tut össsizine kadar herkes orda olcak hatta bekir amcayla arif abi bile orda olcak sen kalkmışsın 1 kız için hiç olmadı
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Abi o bi kız için zaten mevcut bi kızla bitti yani :/ Derdim o olsa rexx'in önüne giderim geceleri sdfsdf :D
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 madurella said: metin dur yapma. madurella said: metin kurbanın oluyum AHAHAHAHAHAA AAAYH METIN!
barbu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 vay be. bütün pati de her dışarı çıktığında kluplerden barlardan kız kaldırıyor. helal patime.
fede Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ben kaldırmıyorum. denedim bi iki kere olmadı bıraktım ben de
barbu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ben de kaldırmıyorum. kızlar beni kaldırıyor B)- :P biri dicekti bari ben diyim dedim ehhe
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 seni bile kaldırırım bırak kızları sen ne diyosun
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ben hic soru vermeden yapiyorum.
thedevourer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Bende hiç bişi vermeden yapıyorum.bence kızların hepsi aptal.kendileri veriyo sonra ben neolucam die soruyo sanki zorla yaptık....
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 forum komple krisçiyın tıroy olmuş
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 nileppezdel said: Abi o bi kız için zaten mevcut bi kızla bitti yani :/ Derdim o olsa rexx'in önüne giderim geceleri sdfsdf :D Midesiz olma, yapma etme yani ehah, gecen pazar birkac tanidigim okul mezuniyeti icin koskoca loca ayirtmislardi galiba, 100 kusur kisi gittiler, ertesi gun cocuk geldi ''abi abi cok guzel kivirdim cok guzel elledim ehieir'' diye ustume bosaldi benim hasdf.
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ahahhaha ben hakim olsam adama ceza vermem. kesinlikle olayda kasıt var. kızlar tamamen bilerek verdiler herife asla inanmıyorum böyle bi olay olduğuna. insan bu kadar salak olamaz yani.
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 dershaneler her yıl bircok anne-babayı dudukluyo,bu eleman 2-3 suursuz OSSzedeyi ufurmus cok mu.
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 "roket adam" said: ahahhaha ben hakim olsam adama ceza vermem. kesinlikle olayda kasıt var. kızlar tamamen bilerek verdiler herife asla inanmıyorum böyle bi olay olduğuna. insan bu kadar salak olamaz yani. olabilir aslında eleman 3 kızı aynı anda idare etmiştir bunlar da farkına varınca böyle bir olaya girişmiştir diyeceğim ama sırf çocuktan öc almak için kendilerini MAL yerine koyarlar mı acep demedim değil.
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Ardeth said: forum komple krisçiyın tıroy olmuş lolz pascalnouman said: dershaneler her yıl bircok anne-babayı dudukluyo,bu eleman 2-3 suursuz OSSzedeyi ufurmus cok mu. oha olacak o kadar bu!
eysofspeyds Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 bende de var sorular ;) ama sınav yarın o yüzden cevapları isteyen arkadaşlar acil pm atsın
Öne çıkan mesajlar