rona Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 bu ne beee lan biz neyiz yaaa oğlum boşuna dememişlr bir türk dünyaya bedeldir die :p[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ******
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 ahuahua[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Jabba Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 OHA[signature][hline]Jabba Argus Woltamold Darcy Woltamold ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 abi hich unutmam bi gun dılencı onunden gechıoz ark.la , ark. dılencıye alllah versın dedı dılencı .ıktır lan dedı ki dılencıde kadın :-p[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro|
Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 said: Zegna, 04 Haziran 2004 18:29 tarihinde demiş ki: heuhe rekor adammıs +1[signature][hline]Hangi "de" ayrı yazılır, hangi "de" bitişik yazılır, bir okuyalım bilgilenelim, forumlarda da dikkat edelim.
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 said: SADIST01, 04 Haziran 2004 18:37 tarihinde demiş ki: ''oha'' fln diyenler acaba MMORPG oynarken hiç yapmamışlar mı? Sizden iyi dilenci mi olur bee? [/i] mmorpg oynayanlar ayaklarını o şekle sokup sakat numarasıyla dilenmemişlerdir sanırım[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! "insan bazen, masanın üzerinde duran çakmağı göremeyyo" hilmi teke
dieddragon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 hey maşallah adama bak![signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 bunlardan aynısının tıpkısı Bakırköy de Özgürlük meydanın orda Mezarlığının oralarda vardı. Bigün annemle yürüyorduk zabıta gitti adama doğru.Adam gözümüzün önünde "çotank çutank" hareketler yaptı düzeldi koşmaya başladı şaşırdık valla herkes adam bak diordu =) geçende yakalamışlar bi tanesini tv de gösteriyor Polis soruyor : 150 milyon günlük kazancınmı bu senın? Dilenci: evet ama bugun az kazandım Polis: Ulan biz ayda bu kadar para alamıyoruz.[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 150*30=4500... hmm iyi paraymış..[signature][hline]Hangi "de" ayrı yazılır, hangi "de" bitişik yazılır, bir okuyalım bilgilenelim, forumlarda da dikkat edelim.
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 abi bende bi gün arkadaşta kaldıydım okula gitcez geç kaldık çöpü 5 6 metreden salladık ordada cingen varmış görmedik Attık işte cöpe basket girdi cingenlerde bağrıyo orda ne atıyonuz lan o..... biz yarıla yarıla kacıoz zauhahah falan diyoz süperdi ya süper abi adam belki gerçekten sorunlu niye böle diyonuz ya dilenci değil bence adamın kemik problemi var öle kimse yapamazki :D[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 bende sol elimle sağ kulagımı tutsam sol bacağımıda boynuma atsam banada para verirler mi acaba?[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD.
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 sana başka bişey verirler sanırım[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 kadıkoy iskeledekiler komedi tinerci cocuklar pecete fln satıolar, arkadas da saf aldı bi pecete versi 1 milyon, cocuk bagıa bagıra kosmaya basladı " bi milyon laaan bi milyooon" diye, 2dk sora arakdasıyla geldi, cocuk elinde sopa sallaya sallaya gezio, abiii ona para verdin banada veeer
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Baya Deneyimi var galiba bu adamın..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 said: Sintisyzer, 04 Haziran 2004 20:49 tarihinde demiş ki: kadıkoy iskeledekiler komedi tinerci cocuklar pecete fln satıolar, arkadas da saf aldı bi pecete versi 1 milyon, cocuk bagıa bagıra kosmaya basladı " bi milyon laaan bi milyooon" diye, 2dk sora arakdasıyla geldi, cocuk elinde sopa sallaya sallaya gezio, abiii ona para verdin banada veeer Ulan uyuz etti onlar beni. sevgilimle buluştum o zamanlarda ilk defa ordan geçiyorum kadıköye ilk defa flm geliyorum. Yürüyoruz yanımda bi sürü para var HDD alıcaktım yazıcıoğlundan geldi bi tanesi selpak satıyor 1 milyon yanımda bozuk yok neyse çıkardı 2 tane kızdı çingene çıkardım bozuklar 950 Bİn tuttu al dedim ulan 50 binlira için çıngar çıkarttı yok dedim yanımda para tuttular kızın kolunu tuttumu bunu fırlattım geriye doğru yere düştü allah çıngar çıktı feci şekilde bağrınıyorlar yırtıyorlar açtım cüzdanı Salak sevgilim atladı "20 milyon var bozssana onu" dedi dedim allah cezanı kız tabi hemen çıakrdı tüm parası al dedi burda 19m var paralar böyle yumak olmuş top gibin. lan dedim git sonra ikisinide çektim kenara sizi döverim dedim aldım selpaklarını ellerinden atarım denize dedim al 950binlira yok başka bidaa gözüm görmesin dedim gittiler sonra =)[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Llama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 ohaaaaa[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 bende öle yaparım la :D[signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin.
kRaL_aRtHuR Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 la dayı çoşmuş.bence bu dayı bizi olimpiyatlarda temsil etmeli baksanıza ulan bu hareketleri jimnastikçiler bile yapamaz..[signature][hline]kRaL_aRtHuR
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 boşa harcanmış bir yetenek[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 oha falan oldum :)[signature][hline]Noir UO Admin Bloody P.A.T.İ - Knight Online Clan[/b]
NuKe Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 said: Absolut, 04 Haziran 2004 17:23 tarihinde demiş ki: Allah korusun. Neyden? Adam resmen sahte sakat.[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 oha hehralde rövoşata çekerken ters düştü uyere sora böle oldu[signature][hline]
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Admin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 bunlar neysede şöle çarşafla etrafta dolanan karılar oluyo yaklaşıyolar yanına dileniyo vermessen baya diretiyo fln ısrarla git vermiyorum fln dersen veya hiç elini cebine götürmessen uzaklaşırken etmedigi küfür kalmıyo geçenlerde levent te arabayı servise götürmüştük beklerken babamla birisi yanaştı busekil vermedik para giderken çok ağır bi küfür etti bende ulan tam dövücem moduna girdim babam tuttu kolumdan boşver gitsin dedi ehe sakinleştirdi :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Admin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Bu adam dilenmiyor hakkıylan kazanıyor o parayı[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 heh merak ettim söylediği küfürü:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım
Öne çıkan mesajlar