Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oha abi dilenciye bak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu ne beee
lan biz neyiz yaaa
oğlum boşuna dememişlr bir türk dünyaya bedeldir die
:p[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ
Nüfus: 26.000.000
Başkent:Kadıköy
Rakım:6

Mesaj tarihi:
ahuahua[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!

- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:
(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Mesaj tarihi:
said:
SADIST01, 04 Haziran 2004 18:37 tarihinde demiş ki:
''oha'' fln diyenler acaba MMORPG oynarken hiç yapmamışlar mı?
Sizden iyi dilenci mi olur bee?
[/i]

mmorpg oynayanlar ayaklarını o şekle sokup sakat numarasıyla dilenmemişlerdir sanırım[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

"insan bazen, masanın üzerinde duran çakmağı göremeyyo"
hilmi teke

Mesaj tarihi:
bunlardan aynısının tıpkısı Bakırköy de Özgürlük meydanın orda Mezarlığının oralarda vardı.
Bigün annemle yürüyorduk

zabıta gitti adama doğru.Adam gözümüzün önünde "çotank çutank" hareketler yaptı düzeldi koşmaya başladı şaşırdık valla herkes adam bak diordu =)

geçende yakalamışlar bi tanesini tv de gösteriyor
Polis soruyor : 150 milyon günlük kazancınmı bu senın?
Dilenci: evet ama bugun az kazandım
Polis: Ulan biz ayda bu kadar para alamıyoruz.[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Mesaj tarihi:
abi bende bi gün arkadaşta kaldıydım okula gitcez geç kaldık çöpü 5 6 metreden salladık ordada cingen varmış görmedik Attık işte cöpe basket girdi cingenlerde bağrıyo orda ne atıyonuz lan o..... biz yarıla yarıla kacıoz zauhahah falan diyoz süperdi ya süper

abi adam belki gerçekten sorunlu niye böle diyonuz ya dilenci değil bence adamın kemik problemi var öle kimse yapamazki :D[signature][hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Cable Mail
Aysikyu
Click Me And Type Something
Mesaj tarihi:
kadıkoy iskeledekiler komedi
tinerci cocuklar pecete fln satıolar, arkadas da saf aldı bi pecete versi 1 milyon, cocuk bagıa bagıra kosmaya basladı " bi milyon laaan bi milyooon" diye, 2dk sora arakdasıyla geldi, cocuk elinde sopa sallaya sallaya gezio, abiii ona para verdin banada veeer
Mesaj tarihi:
said:
Sintisyzer, 04 Haziran 2004 20:49 tarihinde demiş ki:
kadıkoy iskeledekiler komedi
tinerci cocuklar pecete fln satıolar, arkadas da saf aldı bi pecete versi 1 milyon, cocuk bagıa bagıra kosmaya basladı " bi milyon laaan bi milyooon" diye, 2dk sora arakdasıyla geldi, cocuk elinde sopa sallaya sallaya gezio, abiii ona para verdin banada veeer

Ulan uyuz etti onlar beni.
sevgilimle buluştum o zamanlarda ilk defa ordan geçiyorum kadıköye ilk defa flm geliyorum.
Yürüyoruz yanımda bi sürü para var HDD alıcaktım yazıcıoğlundan geldi bi tanesi selpak satıyor 1 milyon
yanımda bozuk yok neyse çıkardı
2 tane kızdı çingene
çıkardım bozuklar 950 Bİn tuttu al dedim ulan 50 binlira için çıngar çıkarttı yok dedim yanımda para tuttular kızın kolunu tuttumu bunu fırlattım geriye doğru yere düştü allah
çıngar çıktı feci şekilde bağrınıyorlar yırtıyorlar açtım cüzdanı
Salak sevgilim atladı
"20 milyon var bozssana onu" dedi dedim allah cezanı
kız tabi hemen çıakrdı tüm parası al dedi burda 19m var paralar böyle yumak olmuş top gibin.
lan dedim git sonra ikisinide çektim kenara sizi döverim dedim aldım selpaklarını ellerinden atarım denize dedim al 950binlira yok başka bidaa gözüm görmesin dedim
gittiler sonra =)[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Mesaj tarihi:
ohaaaaa[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 04 Haziran 2004 17:23 tarihinde demiş ki:
Allah korusun.

Neyden? Adam resmen sahte sakat.[signature][hline]Warning! A nuke has been launched!
DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
  • Admin
Mesaj tarihi:
bunlar neysede şöle çarşafla etrafta dolanan karılar oluyo
yaklaşıyolar yanına dileniyo vermessen baya diretiyo fln
ısrarla git vermiyorum fln dersen veya hiç elini cebine götürmessen uzaklaşırken
etmedigi küfür kalmıyo

geçenlerde levent te arabayı servise götürmüştük beklerken babamla birisi yanaştı busekil vermedik para giderken çok ağır bi küfür etti
bende ulan tam dövücem moduna girdim babam tuttu kolumdan boşver gitsin dedi ehe sakinleştirdi :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
irc.quakenet.org // #gecevardiyasi
Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411
  • Admin
Mesaj tarihi:
Bu adam dilenmiyor hakkıylan kazanıyor o parayı[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Mesaj tarihi:
heh
merak ettim söylediği küfürü:)[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben

Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki:
evet 3 te toplaşalım
  • Yeni Oluştur...