Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Geçen Zaman...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugun Cumartesi sabah saat 11 den şuanki saat 19 a kadar bilgisayar'ın başından kalkmadım. Bu saatten sonra ne yapılır. 2 arkadaşımı aradım, 2side dışarı çıkmadı. Sinirim bozuk. hayatım bir ekranın karşısında geçiyor daha yaş 17 ne yapacam böyle giderse? Bu hayat böyle geçermi. Diyelimki geçti sonra ne olacak? Öleceğim beni herkes bir asalak, bir organizma olarak anacak. Şimdi saat 19 bu saatten sonra bilgisayar dışında iyi aktiviteler yapmak istiyorum. Evden çıkarsam max. 22 gibi dönmek istiyorum. Ona göre eğer öneriniz olursa lütfen söyleyin. Tekirdağ'da öyle gidilip çok bi boq yapılacak yerler yok
Maxi var bowling mowling ama tek başına insan ne yapar ki? Burda herkes ya kız arkadaş bulmuş akşama kadar evde telefonla mesajlaşıyor, ya hacker olacam yupbi diyip salak salak şeylere kasıyor yada ultimada skill kasıp gral olacam diye kasıyor. Deniz var mis gibi (gerçi boq kokuo) ama kimse uğramıo bile. Plz bana biraz öneride bulunun. Bu gün Cumartesi ve şuana kadar hayat adına hiçbir kazancım olmadı. saat 19 dan sonra olsun bari...[signature][hline]
Karadon, 23 Ekim 2003 21:04 tarihinde demiş ki:
Merak etme, kısırlık kalıtsal değildir: oğluna geçmez...

PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Mesaj tarihi:
sakin ol geçti geçti,
derin nefes al, pencereden dışarı bak, şimdi dışarı çık biraz dolaş.
saat 19 mu? salla, sen çık dolaş.
biraz tek başına takıl..
rahatla
tekrar gel eve
pc'nin başına geç :D[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum
Mesaj tarihi:
bence pc yi kaldır.
bu sekilde bos durmaktan sıkılırsın ve yeni hobiler edinirsin.yada kitap oku.vs aslında yapılacak cok sey var[signature][hline]Icq=212-213-215
macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere...
Online gaming rulz.

Mesaj tarihi:
ben geecen yaz tatılınde tam bı ot gıbı gecırdım

pc basında sabahlıyorum oglen yatıyorum hawa kararmasına yakın kalkorum pc basıjna oturuyorum hep aynı sey ha pı$man mısın hyr neden cunku bu bnm secımımım bugunde kalktıgımdan berı pc basındayım vede hıc pı$man deılım cunku yabıcak daha ii bı$ı yok benm ıcın son gunlerde.ha asalak olarak öldu flm derlerse arkamdan desınler bana hava ho$ sonucta olmu$ olcam onların ne dedıklerı benı gercek mı? hyr o zmn ne takıcam =)[signature][hline]|Forever Alone|
|Pyro|
Mesaj tarihi:
abi tek başıma çıkıyom dolanıom çarşıya iniom bakıom internet cafe bi bakam arklara diom. Benim arklar ya cafede yada evde takılıyo. Uyuz oluom. Ben hergün dolaşmak istiyom ama tek başına olmuyor yaa :( mesela tek sinemaya gittin herkes grup yada çift le gitmiş sinema arası verilio mal mal oturuon. Yada mesela sinema bitiyo herkes konuşurken sen mal mal elleri cebe atıp hızlı adımlarla salondan çıkıyon sonra eve gidion ya OFF çok kötü bi hayat stili bu :([signature][hline]

Mesaj tarihi:
said:
Ferrero, 05 Haziran 2004 19:06 tarihinde demiş ki:
abi tek başıma çıkıyom dolanıom çarşıya iniom bakıom internet cafe bi bakam arklara diom. Benim arklar ya cafede yada evde takılıyo. Uyuz oluom. Ben hergün dolaşmak istiyom ama tek başına olmuyor yaa :( mesela tek sinemaya gittin herkes grup yada çift le gitmiş sinema arası verilio mal mal oturuon. Yada mesela sinema bitiyo herkes konuşurken sen mal mal elleri cebe atıp hızlı adımlarla salondan çıkıyon sonra eve gidion ya OFF çok kötü bi hayat stili bu :(

dunyaya ho$geLdin...[signature][hline]|Forever Alone|
|Pyro|
Mesaj tarihi:
Ya bilgisayarı kaldırmayı denedim. Gitar falanda çalıyorum ama her parçayı çalabiliyorum artık. Öğreneceğim bişey kalmamış. Bateri ye falan başlayabilirdim ama disiplinli bir şekilde haftanın her günü aynı yere gitmek istemiyom. Dağınık bir hayat istiyorum ama monoton olmasın herşeyi her an yapabileyim :([signature][hline]

Mesaj tarihi:
valla çık dışarı
otur bi yere düşüncelere dal
felan
sigarada içiyosundur sen tipinden belli :P yak bi tane dermişim:P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
ferrero o zaman calıs bak onunde uzun bir yaz var.tatil falan da yapamyı dusunmuyorsan zamanını calısarak gecir artık kendince ne yapmayı dusunuyorsan..
hem degisik kisiler falan tanırsın.az da olsa elin ekmek tutar.hayata onceden adım atarsın.[signature][hline]Icq=212-213-215
Online gaming rulz.

Mesaj tarihi:
ne çalışması olm
sen ne dyon
iyicene bunalıma girer lan insan :P
sen çık bi temiz hava al
dolaş felan ortamlara giriş yap böyle değişik[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
yaw ole deme bazen calısmak evde ole bos oturmaktan cok daha iyi gelir.[signature][hline]Icq=212-213-215
Online gaming rulz.

Mesaj tarihi:
Ya kendimi evde kalmış kıslar gibi hissediom :(
Ya markete incem bütün paramı harcicam hatta kredi kartından da alışveriş yapcam 5 tane büyük cips alcam oFFF :(
Kız arkadaş da istemiom %90 ı motor ya kimseye güven olmuor[signature][hline]
Zed, 05 Haziran 2004 19:13 tarihinde demiş ki:
ben de geçen oto teybi çaldım satıyorum

Mesaj tarihi:
herşeyi kendine dert edinirsen daha çok "of of" çekersin..

kermitin dediği gibi çık dışarı dolaş.
"aa bunun kız arkadaşı var vah vah"
değil de "hava ne güzel, insanlar çıkmış dışarı dolaşıyor, böcek kuş güneş çiçekler" vs diye bakman lazım..

ha bu arada "dert" köşesi açmak lazım.
herkes kız'dan şikayetçi..[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 05 Haziran 2004 19:50 tarihinde demiş ki:
"aa bunun kız arkadaşı var vah vah"
değil de "hava ne güzel, insanlar çıkmış dışarı dolaşıyor, böcek kuş güneş çiçekler" vs diye bakman lazım..

sewgilindne ayrılınca ki harbıcı a$ık olmu$ isen ona elde degil öle dusunmemek eskı gunler gelıo ınsanın aklına daha bi hafta önce boyleydı sımdı boyle dıe :([signature][hline]|Forever Alone|
|Pyro|
Mesaj tarihi:
ben de 17 yaşındayım ama şu anda şükretmen gerekiyor.
gectiimiz p.tesi bir ameliyat gecirdim ve 1 haftadır doktorumun muayenesinden ve evimin duvarlarından başka şey goremedim,zaten şişlikten gozlerımı 2 gundur kullanabiliyorum. kimse olmaması onemli değil, beni düşün üstelik yuzum balon gibi, dışarı da çıkılmıyor, benim için eglen en azından ha?[signature][hline]always on The Claymore
always next to Othranks
Mesaj tarihi:
her$seyın kıymetı kaybedınce anla$ılıo derler ya $uan belkı saglıgım yerınde (aslında deil tam anlamıyla) ama i$te uyandıgımdan berı pc ba$ında oturuyorum cep tel.e gelen msj ve cagrılara cvp vermıyorum $uan böle bi durumdayım..[signature][hline]|Forever Alone|
|Pyro|
Mesaj tarihi:
Walla ben yazın napacam bilmiyorum...
Geçen yaz şöyle geçti.
Sabaha karşı 5'te yat.
Sabah 11.30 da kalk.
Bilgisayarın başına otur.
4.30-5.00 gibi git bakkaldan akşamki malzemeleri al.(Cips,bira,cola,çerez.)
Gene 5 te yat.
Full bilgisayar manyağı oldum.[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun
sarkı yerine osursan bile biz izleriz.

MadcaTtt..
Ace.....

Mesaj tarihi:
bu ergenlik çağı hedeleri galba 16-17 yaşlar böle[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!

- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:
(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Mesaj tarihi:
if you are reading this then warning is for you. every word you read of this useless fine print is another second off your life. don't you have other things to do? is your life so empty that you honestly can't think of a better way to spend these moments? or are you so impressed with authority that you give respect and credence to all who claim it? do you read everything you're supposed to read? do you think everything you're supposed to think? buy what you're told you should want? get out of your apartment. meet a member of the opposite sex. stop the exessive shopping and masturbation. quit your job. start a fight. prove you're alive. if you dont claim your humanity you wil become a statistic. you have been warned... tyler.
  • Yeni Oluştur...