Starscream Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Yiğit Bulut: "En başta inanılmaz karşıydım ama.." Gazeteci Yiğit Bulut, SkyTürk'te yayınlanan Son Nokta programına konuk oldu. Ulusalcı söylemleriyle tanınan Bulut, Ergenekon davasıyla ilgili çok ilginç açıklamalarda bulundu. Ergenekon soruşturmasının başlangıcında karşı olduğunu söyleyen Bulut, sürecin ilerleyen safhalarında fikirlerinin değiştiğini şu sözlerle anlattı: "Ergenekon soruşturması sürecinde saat 5'lerde 6'larda insanalrın gözaltına alınması eleştirilebilir. Ergenekon operasyonu Türkiye'nin içine yerleşmiş bir zümrenin sökülüp atılmasına yönelik bir operasyon. En başta ben inanılmaz karşıydım ama gelişmeleri gördükçe ve özellikle yurt dışı bağlantılarını gördükçe... Alman bağlantısını bulabilecekler mi çok merak ediyorum." http://www.haberturk.com/haber.asp?id=152510&cat=160&dt=2009/06/12 http://video.haberturk.com/Video.aspx?v_ID=39195&k_A=haberturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 başta inanılmaz karşıydım ama sora benimde beynimi yıkadılar satın aldılar :) yorumlara bakıorumda millet şaşırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 En başta çok karşıydım da artık banka hesabım çok kabarık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 bunu da ergenekondan atsalar içeri çok gülerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Bu Vatan'daki, bir köşe yazısında, 3 paragrafta evrim teorisini çürüttüğünü sanan herif değil mi? Tamam ya ben de inanıyorum o zaman sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 elaidi said: En başta çok karşıydım da artık banka hesabım çok kabarık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ergenekona inanıyorum, o halde varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 SodomVsGomore said: bunu da ergenekondan atsalar içeri çok gülerimbundan tırsıp bile böyle demiş olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 buay 100 kişiyi inandırma kotam var beyler el atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 oha davayi satmis adam. halbusu adli bir olay. inanmakla ne alakasi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ergenekon bana sorarsanız darbe zamanında kenan evren ve işbirlikçilerinin kurduğu örgüttür. ülkücü ve sol gençlerini birbirine düşürmekten sorumludur. ayrıca 2 tarafa da sıkılan kurşunların aynı silahlardan çıktığı zamanında ortaya çıkmıştır. kenan evrende darbe getirdikten sonra sanki bir kahraman edasıyla ülkeyi kurtarma moduna girmiş. Ondan sonrada sivile geçişini yapmıştır. devletin bu konudaki tutumunu doğru buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 In Ergenekon We Trust! Birde; I Want To Belive! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Ergenekon'a inanmayanlar KV Gladio'yu bir izlesin hele sonra konuşalım cCc! Tanrı Polat'ı korusun ve yüceltsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Apis said: In Ergenekon We Trust! Birde; I Want To Belive! aHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Yiğit bulutun yanıldığı bir nokta var tamam bu alman bağlantısı ittihat terrakki ile başladı hatta bildiğimiz alman+yahudilerin yönettiği bir örgüttü zamanında hatta atatürk daha gençken bu bağlantıyı görmüş ve kendisi ittihat terrakki den kopup vatan cephesine geçmiştir.Buraya kadar yiğit bulut haklı bu örgütün içinde ülkenin aleyhine iş çeviren kim varsa içeri atsınlar her türlü şekilde hapse tıksınlar o ayrı ayrıca dediğinin doğru olması şurdan anlaşılıyo mesela almanlar direk deniz fenerini hortlattı buna misilleme olarak bunu da unutmayalım.Ama burada başka bir amaç var 10% u filan bu iş için içeri alınıyo alınıyosa geri kalanı hep yazar çizer ülkesini savunmak isteyen kişiler bunlara da amerikanın vermek istediği bir gözdağı var çünkü zamanında ırağa asker yollamak istemeyen miting yapan düzenleyen herkes içerde şimdi. Yiğit bulutun yanıldığı nokta bu davanın sadece objektif bir şekilde alman bağlantısını çökertmek için hazırlandığı değil.Vatanperver cepheyi çökertmek yıldırmak yıpratmak amacı ile hazırlanan bir projedir kılıfıda alman bağlantısını çökertmek olarak ortaya çıkıyor.Çok bağlantı çökertmek istiyorlarsa kendilerinin iktidarda olma sebebi olan hoca efendinin abd bağlantısını bir şekilde açıklasınlar bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 bende artık herkesin bir fiyatı olduğuna inanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Spidee said: Bu Vatan'daki, bir köşe yazısında, 3 paragrafta evrim teorisini çürüttüğünü sanan herif değil mi? Tamam ya ben de inanıyorum o zaman sdfs. Aynen o adam. Çok iyi dönüş yaptı be herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 bu adam birinin damadıydı ama kimin aklıma gelmiyo ha evet aydın doğanın yeğeniyle evliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 http://www.ensonhaber.com/images/news/152945.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Spidee said: Bu Vatan'daki, bir köşe yazısında, 3 paragrafta evrim teorisini çürüttüğünü sanan herif değil mi? Tamam ya ben de inanıyorum o zaman sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 inanmasam da saygi duyuyorum ergenekona, gelse elini opmem ama halini hatrini sorarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Eralp said: Spidee said: Bu Vatan'daki, bir köşe yazısında, 3 paragrafta evrim teorisini çürüttüğünü sanan herif değil mi? Tamam ya ben de inanıyorum o zaman sdfs. Aynen o adam. Çok iyi dönüş yaptı be herif. zuaa sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 http://www.analiztv.com/news_detail.php?id=6217 bu adam rasmussene şerefsiz diyen adam değilmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 ekonomiyi halletti sıra bunlara geldi, haberturke geçmesi yakındır, mesela haberturkte evrimle ilgili yazısına yorum yazmıştım yayınlamadılar, üstelik gayet de düzgündü. yiğit bulut kim ki de inanmaya başlaması haber oluyor haberturkte? damatlık durumundan doğanda çalışıyo olması lazım ama, haberturk de pek sevdi bu adamı niyeyse. yorumlara bakın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 ehah çarşaf çarşaf yiğit bulut yazılarını copy-paste yapıp koyanlar düşünsün =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar