Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Artık Ergenekon'a inanıyorum

Starscream

Öne çıkan mesajlar

Yiğit Bulut: "En başta inanılmaz karşıydım ama.."

Gazeteci Yiğit Bulut, SkyTürk'te yayınlanan Son Nokta programına konuk oldu. Ulusalcı söylemleriyle tanınan Bulut, Ergenekon davasıyla ilgili çok ilginç açıklamalarda bulundu. Ergenekon soruşturmasının başlangıcında karşı olduğunu söyleyen Bulut, sürecin ilerleyen safhalarında fikirlerinin değiştiğini şu sözlerle anlattı: "Ergenekon soruşturması sürecinde saat 5'lerde 6'larda insanalrın gözaltına alınması eleştirilebilir. Ergenekon operasyonu Türkiye'nin içine yerleşmiş bir zümrenin sökülüp atılmasına yönelik bir operasyon. En başta ben inanılmaz karşıydım ama gelişmeleri gördükçe ve özellikle yurt dışı bağlantılarını gördükçe... Alman bağlantısını bulabilecekler mi çok merak ediyorum."

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=152510&cat=160&dt=2009/06/12

http://video.haberturk.com/Video.aspx?v_ID=39195&k_A=haberturk
Sosyal ağlarda paylaş

ergenekon bana sorarsanız darbe zamanında kenan evren ve işbirlikçilerinin kurduğu örgüttür. ülkücü ve sol gençlerini birbirine düşürmekten sorumludur. ayrıca 2 tarafa da sıkılan kurşunların aynı silahlardan çıktığı zamanında ortaya çıkmıştır. kenan evrende darbe getirdikten sonra sanki bir kahraman edasıyla ülkeyi kurtarma moduna girmiş. Ondan sonrada sivile geçişini yapmıştır.

devletin bu konudaki tutumunu doğru buluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Yiğit bulutun yanıldığı bir nokta var tamam bu alman bağlantısı ittihat terrakki ile başladı hatta bildiğimiz alman+yahudilerin yönettiği bir örgüttü zamanında hatta atatürk daha gençken bu bağlantıyı görmüş ve kendisi ittihat terrakki den kopup vatan cephesine geçmiştir.Buraya kadar yiğit bulut haklı bu örgütün içinde ülkenin aleyhine iş çeviren kim varsa içeri atsınlar her türlü şekilde hapse tıksınlar o ayrı ayrıca dediğinin doğru olması şurdan anlaşılıyo mesela almanlar direk deniz fenerini hortlattı buna misilleme olarak bunu da unutmayalım.Ama burada başka bir amaç var 10% u filan bu iş için içeri alınıyo alınıyosa geri kalanı hep yazar çizer ülkesini savunmak isteyen kişiler bunlara da amerikanın vermek istediği bir gözdağı var çünkü zamanında ırağa asker yollamak istemeyen miting yapan düzenleyen herkes içerde şimdi.

Yiğit bulutun yanıldığı nokta bu davanın sadece objektif bir şekilde alman bağlantısını çökertmek için hazırlandığı değil.Vatanperver cepheyi çökertmek yıldırmak yıpratmak amacı ile hazırlanan bir projedir kılıfıda alman bağlantısını çökertmek olarak ortaya çıkıyor.Çok bağlantı çökertmek istiyorlarsa kendilerinin iktidarda olma sebebi olan hoca efendinin abd bağlantısını bir şekilde açıklasınlar bakalım :)
Sosyal ağlarda paylaş

ekonomiyi halletti sıra bunlara geldi, haberturke geçmesi yakındır, mesela haberturkte evrimle ilgili yazısına yorum yazmıştım yayınlamadılar, üstelik gayet de düzgündü. yiğit bulut kim ki de inanmaya başlaması haber oluyor haberturkte? damatlık durumundan doğanda çalışıyo olması lazım ama, haberturk de pek sevdi bu adamı niyeyse. yorumlara bakın zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...