Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 öldü lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 faketir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 açılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ah ölsede kurtulsak. hatta yanında anası babası karısınıda götürse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 iki kurşun bug ı var kv de ölmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 polat ölmez de tayyibime sıktılar sanırım tam göremedim milelt birbirine sıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Ohhh yeaaahh!! Göğüsten 2 kurşun yedi, ama kendisi dokuz canlı olduğundan bir mucize olur yırtar seneye. Bu arada bu bölümün senaryosunu Feto bizzat kaleme almış gibi ilerliyor dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 aşıklar ölmez yusufumMmM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 fsdfds 2 kurşun yiyen ölmüyor dizide.bilmeyen arkadaşlar var sanırım.sağ omuz veya sol omuzdan tek kurşunla ölebilirdi ama =7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 "Tatar Ramazan" said: Ohhh yeaaahh!! Göğüsten 2 kurşun yedi, ama kendisi dokuz canlı olduğundan bir mucize olur yırtar seneye. Bu arada bu bölümün senaryosunu Feto bizzat kaleme almış gibi ilerliyor dizi. tamamen katılıyorum abi süper tay-yeap ve vatansever apdül reklamlarını coşturacak nereye ölüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 adamınbiri said: açılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ya en son seneler önce izledim o yüzden biri söylesin kurtlar vadisi akp yanlısı mı feto yanlısı mı ne yani, hangi kutup bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 abı ev arkadasları yuzunden son bır kac bolumunu ızlemıs bulundum ıstemeden farkettıgım sey basbakan ve cumhurbaskanı karakterlerının vatanın refahı ıyılıgı ve butunluğu ıcın cok cabaladıklarıydı :S ölümüne hikaye yani bıraksan tak partilileri viyana kapısına dayancaklar bir kaç bölüme kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 necati şaşmazın seks hayatı var mıdır acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Kadiri tarikatında oldukları iddiası var. İlk sezonu izledim sadece, ÖSS senemdi. ÖSS sonrasına denk geldi son bölüm hatta izlemedim eheh. Ha böyle dedim de bir bilgim yok Kadiri tarikatı nedir, yenir mi falan. İddia işte =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 bence ismaili tarikatından. baba da aslında ömer hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 meyve bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 reddiye said: iki kurşun bug ı var kv de ölmez. asdfasf +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ölmezz. yeni sezon kurtlar ilk bölüm: *polat acilen hastaneye kaldırılır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 polat ölürse dizi biter..dizi bitseydi sezon finali yazmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 polat üstte regen rune bulur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 eisenheim said: polat ölürse dizi biter.. Anti Klişe Timi artık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Griswold said: Kadiri tarikatında oldukları iddiası var. bu muhabbeti bende bir yerden duymuştum sanki :D. Dün peder izliyordu. Odaya girdim, peder üzülmüş. Ağzından bir kaç kelime döküldü, bana bakarak. '' Öldü galiba'' dedi. Bende cevaben. ''İyi, allah tahsilatını affeylesin'' dedim. Peder Finger Of Death atacakmış gibi bakış atınca. Odayı terk ettim :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar