knoxville Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 bugün giremiyorum yav sizde problem var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ortak olalım ortaya karışık =) bende pek kalmadı gerçi 50- 60 gold kaldı yatırım sonrası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 dün akşamdan beri giremiyorum ben oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bende giremiyorum belki yenilikleri monte ediyorlardır oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 CthuLhu said: dün akşamdan beri giremiyorum ben oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 hala sorunlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bişey monte ettikleri yok foxyproxy kullanarak giriyorum ben de. forumlarında open letter falan açmışlar unban telekom isp falan die bilmiyorum neden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 battal'ın banı için saldırı yapmışlar siteye türk ip'lerinden. Adamlarda engellemiş Türk ıp'lerini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ahhahahhah ulan sacmalık ya ktunnel den girdim de cogu fonksiyon calısmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 O oyunun yonetimi ileri derecede taraflı. Herifler bildiğin Türk düşmanlığı yapıyor. Sayısız defa hak yendiğini gördüm oyunda. Ha Türkler sütten çıkmış ak kaşıkmı? Değil tabikide ama defalarca sebepsiz verilen banlar ve savaş zamanı çok geç yapılan müdahaleler gördüm. Modların taraf tuttuğu oyunda oynanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 allah belalarını versin böyle oyun yapımcılarının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 türklerin oynadığı siyaset oyunu anca bu kadar olur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 knoxville said: bişey monte ettikleri yok foxyproxy kullanarak giriyorum ben de. forumlarında open letter falan açmışlar unban telekom isp falan die bilmiyorum neden...demesen aklıma gelmeyecek hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 eRepublik Insider Dear citizens, A sustained DDoS attack took place yesterday which caused eRepublik to be temporary inaccessible. The guys from the tech department have done a wonderful job, and in less than two hours the site was up running, bringing back the New World to its 350.000 citizens. The attack originating in Turkey was not extremely strong, as we've seen worse, but the issue in this case came from a specific Turkish ISP policy of allocating IPs, making impossible to filter the traffic through our servers. This forced us to block the entire class of flooding IPs, which also affects some citizens. We have immediately contacted the ISP asking them to find and isolate inside their infrastructure the specific guilty persons. Until we receive an answer, we'll keep it blocked in order to protect the entire eRepublik community. Thank you all for your support, The eRepublik Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 of illa uğraştırıcaklar neyse yourfreedomdan gireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 türkiye yi silsinler abi o zaman ne kastırıyorlar hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Boşu boşuna gitti 1 gün. Almanya üzerinden bağlanıyorum artık bende. Küçük çaplı bir isyan var TR başlığında. Arada bunu buldum: " Dear citizens, A sustained DDoS attack took place yesterday which caused eRepublik to be temporary inaccessible. The guys from the tech department have done a wonderful job, and in less than two hours the site was up running, bringing back the New World to its 350.000 citizens. The attack originating in Turkey was not extremely strong, as we've seen worse, but the issue in this case came from a specific Turkish ISP policy of allocating IPs, making impossible to filter the traffic through our servers. This forced us to block the entire class of flooding IPs, which also affects some citizens. We have immediately contacted the ISP asking them to find and isolate inside their infrastructure the specific guilty persons. Until we receive an answer, we'll keep it blocked in order to protect the entire eRepublik community. Thank you all for your support, The eRepublik Team " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 he bi önceki sayfada koydum zaten. sanırım ban kalkmış bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 evet sabah banlıydı hala kalkmış şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 varmı hala oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ben her gün train work yapıyorum da cok hata variyo server.yine bakım varmıs bugün giremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 oyunu bırakıcam da 75 gold civarı param var. onu vereyim birinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 kutulu ya bi sor istersen ben öyle takılıyorum bi amacım yok.ama kutulu ugrasıyo sanırım onun daha cok ihtiyacı vardır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Oyuna şimdi kayıt oldum bende.Varmı yardım edecek yada hala oynayan kimseler?Türkiye Marmaradan başladım oyuna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar