Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 resistance için o yerin oyun süresince fethedlmiş olmaıs gerek.. yani istanbulda şu an resistance başlatamazsın ama yunanlıla gelip işgal ederse daha sonra yapabilirsin bunu.
deggial Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Bari sanal ortamda savaşlar, darbeler, vurgunlar, dolandırıcılar, banka soyanlar, patronlar felan olmasın. di mi ??
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Ey hungary'li pati halkı.. Man skilli için de Gurbetciler AŞ sizin karşınızda.. Eppek company'e gelin getirin.. herkes kazansın! http://www.erepublik.com/en/company/eppek-90-wellness--206662
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Jahrein said: CthuLhu said: resistance için o yerin oyun süresince fethedlmiş olmaıs gerek.. yani istanbulda şu an resistance başlatamazsın ama yunanlıla gelip işgal ederse daha sonra yapabilirsin bunu. hmm fail yanlış bilgi. Örnek veriyorum Marmara Region oyun başında yani gerçek dünyada orjinal olarak Türkiye'nin. Herhangi bir ülke gelip orjinal bir bölgeyi işgal ederse orada RW başlatabilirsin. Tabi bu durumda orjinal bölgeye oyun başında sahip olan taraf, orjinal bölgeyi işgal etmiş ülkeye karşı 1v1 savaşır. Aynı anda bir de savaş açarsın o bölgeye düz savaş. Ittifakların aktif durumdaysa. Oh akarsın mis gibi marmara a.k.a. istanbul RW çıkartma şeysi edit: şuanda marmara romen işgali altındayken romenler türkiyeye saldırabilecekken bulgaristan müttefiklerinin yardımıyla marmarayı alarak romeni kesmiş durumda. istediğimiz zaman bize geri verirler ama şuanda marmarayı almamamız daha mantıklı 2 cephede birden savaşacağımıza şuan 1 cephede yunana karşıyız fail nerde? benim dediğimi demişsin sen de
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ben bağımsız bir örnek verdim şu anki durumdan.
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 nolmuş e-türkiye'ye ya soldan, sağdan girmişler ülkeye
Reksa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 şirket kuracak varmı? ortak olabilirim. 63 goldum var.
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Şirket kurmayı düşünenler özellikle Tr de düşünenler maliye bakanlığı ile iletişime geçip hareket ederlerse daha karlı hareket ederler,neer ve caesar2 ile iletişime geçin
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Bu ne lan, önce makalaye okudum 3. tarih vs, baktım Marmarayı bilem kaybetmişiz:D Anadolu topraklarına geri atmışlar bizi:D
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 bi sorum olucak benim şimdi ben bi q5 ev aldıydım baya bi zaman önce, şimdi gene param birikti filan, goldum pek yok yani ama huf birikti işte. sormak istediğim, hani başka bişey için para biriktirmek lazım mıdır, yoksa silaha yiyeceğe hedede hödeye dökeyim mi parayı? hani gold alıp şirket kurma olaylarına girmek de mümkün ama ben uğraşamam onunla, o kadar fazla vakit harcayamam :p
NeroWarden Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Tücaret yapmayı düşünmüyosan parayı ne yapacaksınki. Oyunda parayı kullanabileceğin alanlar çok kısıtlı. Bu yüzden şirket vs kurmayacaksan direkt bütün paranı silaha yatır. Günlük gelirini ve birikiminide düşünerek alacağın silahların kalitesini ayarla.
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Saeros said: bi sorum olucak benim şimdi ben bi q5 ev aldıydım baya bi zaman önce, şimdi gene param birikti filan, goldum pek yok yani ama huf birikti işte. sormak istediğim, hani başka bişey için para biriktirmek lazım mıdır, yoksa silaha yiyeceğe hedede hödeye dökeyim mi parayı? hani gold alıp şirket kurma olaylarına girmek de mümkün ama ben uğraşamam onunla, o kadar fazla vakit harcayamam :p aynı durum bende de var.sürekli silah alıyorum bazen kalitesi yüksek food alıyorum,travel yapıyorum,hayatın tadını cıkarıyorum :P
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Hey sen macar pati! Magyar Hafizak gibisindnen bi parti var ya, heh ona kaydol ve 12 gün sonraki başkan seçiminde bana oy ver! evet daha ne duruyorsun? söz mazot 1 HUF olacak, aylık herkese q5 food dağıtılacak!
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Beyler 80 golda yakın paranız varsa, 5 kişi falan q4 weapon q4 iron açıp, paraya para demeyebiliriz.
nerveux Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Account'u silmek için ne yapıyoruz burada?
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 hiçbirşeyini kimseye vermeden bana kullanıcı adı şifre ver ben silinmişten beter ederim accountu =)
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Loxias said: Beyler 80 golda yakın paranız varsa, 5 kişi falan q4 weapon q4 iron açıp, paraya para demeyebiliriz. sende ne kadar var ki? q4 bir şirket 190 gold ediyor zaten =)
nerveux Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 CthuLhu said: hiçbirşeyini kimseye vermeden bana kullanıcı adı şifre ver ben silinmişten beter ederim accountu =) hakkaten yok mu bir yolu?
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 girmezsen karakterin ölüyor zaten bi süre sonra.
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 CthuLhu said: Loxias said: Beyler 80 golda yakın paranız varsa, 5 kişi falan q4 weapon q4 iron açıp, paraya para demeyebiliriz. sende ne kadar var ki? q4 bir şirket 190 gold ediyor zaten =) bende 88 gold falan var sanırsam. 10 golda yakında itl var. daha yeni q5 ev aldım o yüzden azaldı biraz :) 5 kişi birleşirsek 76 golda falan geliyor kişi başı. kendi ironınla deli para kırabilirsin weapon işinde.
caponcu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Hocular şimdi benim 17 goldum var napıyım bu parayla?(marketteki 13 goldluk şirketlere çökücem galiba(çökesim var ehe)ama pişman olmakta istemiyorum.
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 -- Erepublik Türkçe'ye çeviri takımına lider atandım, ingilizce seviyesi iyi olan arkadaşlar takıma katılmak istiyolarsa özel mesaj atsınlar plx
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 şirketlere çökme bence genelde mid resource olan yerlere yapılmış dandik şirketler oluyolar. baya biriktir bence
Öne çıkan mesajlar