Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Web based Politika oyunu : E Republik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ülkeye tıkla
sonra bulunduğun bölgeye
sonra HEAL seçeneği çıkıyor, günlük 1kez gidebiliyorsun
wellness'ına göre, düşükse 1 kez çalış ondan sonra HEAL de 100wellness yapmaya çalış, o gün başka savaşma diğer gün
60 50o seviyelere düşür sonra, heal de
öyle devam edersin
Mesaj tarihi:
bi kere savaşıcaksın herhangi bir savaşta, sonra battlefield menüsünde hospital, heal gibi linkler olucak onları takip ediceksin, hastanenin kalitesine göre wellness in artıcak işte.

wellness i asla 40 ın altına düşürme, düşürürsen savaşamazsın, savaşmazsan da hastaneden heal kullanamazsın.
Mesaj tarihi:
Rusyadaki ekonomik durum nasıl şu an, eskisi gibi güzel mi. Türkiye ekonomisi baygınlık verdi, şirketi de satışa çıkardım.

1.3 try ile satman gerek belini doğrultabilmek için, adam 1 try fiyat veriyor. Zaten hammadde alan yok, birde fiyat kırıyorlar, 25-30 tane bile satış olmuyor. E maaş veriyorsun, düşür düşür nereye kadar maaşları.

55 tane falan grain i koyverdim 0.9 try den, hep onlar mı berbat edecek piyasayı, bugün de aç kalsın adi adamlar. Gidicem rusyaya, da, ben rusyadayken şirket satılırsa gold geliyo mu oradaki hesabına, yoksa try hesabında mı kalıyor.
Mesaj tarihi:
Org dahilinde açmamış isen şirketi hiçbir şekilde çalışamassın. Rusya geçen haftaki parlak günlerinden uzak. Maaşlar düşmeye başladı yavaş yavaş. Savaş bitti dengeler oturuyo tekrardan. 1 hafta sonra savaşın oncesine doner herşey.
Mesaj tarihi:
Şirketi 8 golda çıkardım elden, q1 grain.

Sırf insanlar hayvan gibi fiyat kırdığı için soğudum, sürekli cepten gidiyordu maaşlar dengeli düzenli olmasına rağmen.

Macaristandayım şu an, biraz burda durup gold yapıcam
Mesaj tarihi:
çok önemli olaylar oluyor aslında
http://www.erepublik.com/en/article/citizen-orders-august-30-day-649-14-00-erep1-916947/1/all
endonezya aslında barışa razıydı amerikayla,ama kaliforniya bizde kalacak diye direttiler,amerika buna karşı geldi ve kaliforniyaya saldırdı bugün
bizde müttefiğimiz endonezyayı rahatlatmak için ege adalarına saldırdık
aynı şekilde sırplarda hırvatlara saldırdı

merak ediyorum bakalım sonu nasıl olacak bu işlerin
Mesaj tarihi:
DoGMeaT said:

çok önemli olaylar oluyor aslında
http://www.erepublik.com/en/article/citizen-orders-august-30-day-649-14-00-erep1-916947/1/all
endonezya aslında barışa razıydı amerikayla,ama kaliforniya bizde kalacak diye direttiler,amerika buna karşı geldi ve kaliforniyaya saldırdı bugün
bizde müttefiğimiz endonezyayı rahatlatmak için ege adalarına saldırdık
aynı şekilde sırplarda hırvatlara saldırdı

merak ediyorum bakalım sonu nasıl olacak bu işlerin

O savaşı endonezya kazanıyor güzel birşey :)
Mesaj tarihi:
Tam CG'ye saldırı zamanıymış. Phew, TR'den uzağım şu sıralarda ama CG'ye sınırımızda gitmişti dimi :S

Bu arada hükümetin ne yaptığını çok merak ediyorum erepublik'in sitesi çok yavaş, kendimi makale okuyacak kadar sabırlı hissetmiyorum su anda, ege adalarında duvar 100 k olmuş
  • Yeni Oluştur...