Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Kısa bir süreliğine Q2 Weapon 0.25 Gold. Almak isteyen varsa acele edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 arkaaşlar bu wellnes'ım çalıştıkça bide orduda idman yaptıkça düşüyo niye böle oluyo ? onu nası yüksek tutarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ekmek ye her gün,inventory'nde ekmek olsun. sonra lvl5 olunca hastaneye gidip hergün 50 wellness aabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paytak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 beleglor, ege bölgesindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ben level 8'im şu anda nası gitcem hastaneye,gidiim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ülkeye tıkla sonra bulunduğun bölgeye sonra HEAL seçeneği çıkıyor, günlük 1kez gidebiliyorsun wellness'ına göre, düşükse 1 kez çalış ondan sonra HEAL de 100wellness yapmaya çalış, o gün başka savaşma diğer gün 60 50o seviyelere düşür sonra, heal de öyle devam edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 bir gün bir kez savaşarak wellnessı 80-90 yapmaya çalış. 40-50 wellnessda şirket elinde tutmaz pek seni. tutsa da zam yapmaz vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 taam girdim marmara'ya ama heal falan yok orda ben mi görmeiom, 40 larda sürünüyoruz nası yapcam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 bi kere savaşıcaksın herhangi bir savaşta, sonra battlefield menüsünde hospital, heal gibi linkler olucak onları takip ediceksin, hastanenin kalitesine göre wellness in artıcak işte. wellness i asla 40 ın altına düşürme, düşürürsen savaşamazsın, savaşmazsan da hastaneden heal kullanamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paytak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 level 3 oldum, wellness 6 sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 6 mı yemek almıyomusun.6 yapamazsın bi yanlışlık olmalı.Yakında ölüceksin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paytak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 kaç olması lazım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Valeron, Doğu Anadolu'ya taşın orada q5 hastane var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 paytak said: level 3 oldum, wellness 6 sanırım 50 wellness'la başlıyorsun zaten istesen de yapamazsın ki 6 nasıl oldu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paytak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 önceden ölmüştüm sanırım ben, wellness'a nerden bakılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 6 wellness mı eauh, yeni account açmayı düşün bence sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Rusyadaki ekonomik durum nasıl şu an, eskisi gibi güzel mi. Türkiye ekonomisi baygınlık verdi, şirketi de satışa çıkardım. 1.3 try ile satman gerek belini doğrultabilmek için, adam 1 try fiyat veriyor. Zaten hammadde alan yok, birde fiyat kırıyorlar, 25-30 tane bile satış olmuyor. E maaş veriyorsun, düşür düşür nereye kadar maaşları. 55 tane falan grain i koyverdim 0.9 try den, hep onlar mı berbat edecek piyasayı, bugün de aç kalsın adi adamlar. Gidicem rusyaya, da, ben rusyadayken şirket satılırsa gold geliyo mu oradaki hesabına, yoksa try hesabında mı kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Bu arada çok ciddi bi sorun var, şirketi elimden çıkarmadan herhangi bi ülkede işe giremiyor muyum yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Org dahilinde açmamış isen şirketi hiçbir şekilde çalışamassın. Rusya geçen haftaki parlak günlerinden uzak. Maaşlar düşmeye başladı yavaş yavaş. Savaş bitti dengeler oturuyo tekrardan. 1 hafta sonra savaşın oncesine doner herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Şirketi 8 golda çıkardım elden, q1 grain. Sırf insanlar hayvan gibi fiyat kırdığı için soğudum, sürekli cepten gidiyordu maaşlar dengeli düzenli olmasına rağmen. Macaristandayım şu an, biraz burda durup gold yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Keşke söyleseydin ben daha yüksek fiyata alırdım senden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Yok kardeşim rusya geçiyorum türkiye beni hasta etti paso zarar zarar zarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 çok önemli olaylar oluyor aslında http://www.erepublik.com/en/article/citizen-orders-august-30-day-649-14-00-erep1-916947/1/all endonezya aslında barışa razıydı amerikayla,ama kaliforniya bizde kalacak diye direttiler,amerika buna karşı geldi ve kaliforniyaya saldırdı bugün bizde müttefiğimiz endonezyayı rahatlatmak için ege adalarına saldırdık aynı şekilde sırplarda hırvatlara saldırdı merak ediyorum bakalım sonu nasıl olacak bu işlerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 DoGMeaT said: çok önemli olaylar oluyor aslında http://www.erepublik.com/en/article/citizen-orders-august-30-day-649-14-00-erep1-916947/1/all endonezya aslında barışa razıydı amerikayla,ama kaliforniya bizde kalacak diye direttiler,amerika buna karşı geldi ve kaliforniyaya saldırdı bugün bizde müttefiğimiz endonezyayı rahatlatmak için ege adalarına saldırdık aynı şekilde sırplarda hırvatlara saldırdı merak ediyorum bakalım sonu nasıl olacak bu işlerin O savaşı endonezya kazanıyor güzel birşey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Tam CG'ye saldırı zamanıymış. Phew, TR'den uzağım şu sıralarda ama CG'ye sınırımızda gitmişti dimi :S Bu arada hükümetin ne yaptığını çok merak ediyorum erepublik'in sitesi çok yavaş, kendimi makale okuyacak kadar sabırlı hissetmiyorum su anda, ege adalarında duvar 100 k olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar