DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 lan ne acayip oyunuş bu atarlı-giderli macar karakter açmıştımda,aman dedim ya,yurduma vatanıma döneyim türk karakter açtım şimdi onla oynuyacam iyide bir iş buldum,olmadı bilet alır macaristana giderim,dimi? anladıgım akdarıyla ispanya fransa tarafından işgal edilip annex olmuş amerika son günlerini yaşıyor endonezya devasa bi ülke olmuş bizde yunanlardan dayak yiyoruz
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 oyunun wiki'si var bu arada, orda baya uğraşıp yazmışlar ülkelerin neler yaşadığını vs http://wiki.erepublik.com/index.php/Main_Page yunanistan'ı arat mesela, baya tepelemişiz bi aralar ama ben oyuna başladığımda türkiye ikinci kez savaş açmıştı yunanistan'a, o savaşta yunanistan topraklarını geri almış ve alıyor
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 ya o değil de, rusyada iice pff olmaya başladı , grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr The General Manager of KEXIT 4 Iron Q4 has modified your salary from 15.1 RUB to 14.6 RUB. silah fiyatları da 3,56dan 4'e çıktı bir ara, ilk geldiğimde 15-16ydı 4skill işçi maaşı, şimdi 13,5 oldu fln neyse düzelir heralde zamanla şimcik ülke değiştirmeyi düşünmüyore
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 rusya da anlattklarının yasanması normal.bi aralar macaristan da rusya gibiydi maaslar yüksek gold ve silah fiyatları normalin oldukca altındaydı sonra bütün millet aktı macaristana fiyatlar normale döndü vs. rusya da aynı seyi yasıyor. bi yanım dön git etürkiye ye diyor gurbet cekiyorum özledm :(
yunusemre Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Tatildeydim yeni geldim. Sanırım Ege Adaları'nı tekrar almuşız ve taarruza geçmişiz yine ancak taarruzlarda da 100k duvar var, hadi hayırlısı bakalım. Başka olan biten önemli bir şey var mı? Bilinmesi gereken sadece bunları görebildim. Bu arada seçimlerde Akdeniz Bölgesinden adaylığımı koyacağım sanırım oylarınızı bekliorum, herşey pati için :P
aente Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 ingiltere olarak alberta'da patladik dun fdsggds.
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 etürkiye de neler oluyo abi bi anlatın,en son girite adalara saldırıyodu bizimkiler,lazokratlardan ses cıkmaz mı oldu macaristan dan duyulmuyor sesleri :D
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Ege adalarını aldık. Oraya saldırmamız stratejik bir hamle. Merkez yunanistana komşu bölgen olmadan saldıramıyosun. Bu yüzden komşu bölge olması için saldırdık. Şu anda saldırı listesine bakarsanız tüm yunan bölgelerine saldırı emri gelmiş bulunmakta. Sırası ile saldırılacak herbirine. Önümüzde 1 haftalık bol savaşlı günler var. Esenliklerle kalın efenüm.
yunusemre Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Burada sadece CG'ye saldırılacağı o kadar barizken diğer cephelerin açılması boş boş akması çok saçma değil mi? Savaşlarda cephe açmak kaç gold?
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 anladığım kadarıyla DHC denilen partiye ve rıza fln diye birkaç kişiye yönelik bir nefret var etürkiyede nedir bunların olayı? genel olarak siyasi oluşumlar nedir?
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 lan 66 sayfa topik ve her mesajı okudum yahu.. başlamaya karar verdim verin biriniz ref link =) bi de macaristanda mı başlayayım rusyada mı?onu söyleyiverin.
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 link http://www.erepublik.com/en aga macaristana ak bosver rusyayı
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Ferit G olarak katıldım..ekleyebilirsiniz.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 şu msn grubunu yazsanıza tekrar.. hem ilk mesaja ekleyeyim onu ya.
yunusemre Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Hey allahım yine saldırmadı hükümet, saldırı sırası Yunanistan'a geçti yuh artık ya :(
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 benim yanlış actıgım accountlar yüzünden bi sürü adamım oldu birbirine karıştıyıroyum dogmit barzoka beberuhi hepsi benim oynuyoru mhepsiyle,dogmit'i beslerim diğerleriyle artık
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Hesaplar arası gold aktarırsan ban yersin. Bişey dikkatimi çekti. Hesaplar arasında en ufak bir gold transferinde hemen ban yeniyo ama orglara gelmiyo. Bir arkadaş tespit etmişti eski sayfalarda bunu. Sonra daatmıştı goldu.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 neyse tamamladım bugünlük işimi. viva'ya thnx bu arada bi msn grubu bile yokmuş la patinin püü.. açsam mı bilemedim
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 hesaptan hesaba gold değilde gift yollarım hocam,ona bi sınırlama varmı?
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 CthuLhu said: neyse tamamladım bugünlük işimi. viva'ya thnx bu arada bi msn grubu bile yokmuş la patinin püü.. açsam mı bilemedim ahaha rica ederim efenim ne demek bu arada yetkili sensin sen acmalısın msn grubunu
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 [email protected] açtım bakalım
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Varki patinin grubu erep için. [email protected]
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 e sordum yok dediler =) ok ekliyorum
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 ahaha varmıymıs yuh be abi ben okadar baktm bulamadm.
Öne çıkan mesajlar