Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Web based Politika oyunu : E Republik

firatram

Öne çıkan mesajlar

Skill gelmesi kaliteye gore değişmez diye biliyoruz. Fix geliyor aynı skill kalite kaç olursa olsun.

Politika o kadar basit bişey değil ki levelin yetmez 1 ay lazım politikaya atlayacak seviyeye gelmen için. İkincisi ülkedeki grupların ve eski oyuncuların desteğini ve fake accountlarının desteklerini almadan zor :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ya gıcık olduğum bir olay var.

Benim food şirketini q2 yapmak üzereyim ancak anlamadığım bir nokta var. Ham madde üreten şirketler örneğin adam q1 de 10 q1 ham madde üretiyorsa, şirket q2 olduğunda 8 tane q2 ham madde üretiyor. Buda 16 q1 e denk geliyor. Üretimde %60 lık bir artış var.

Ancak imalat sanayisinde durum böyle değil. q2 yaptığımda adam 10 q1 ekmek yerine, 5 tane q2 ekmek yapıyor. Fiyatla orantıladığımızda kazanç artışı göremiyorum ben?

q1 ekmek yaparken de 1 grain q5 ekmek yaparken de 1 grain gidiyorsa kar sağlanabilirde öbür türlü bir avantajı yok sanki?
Sosyal ağlarda paylaş

yunusemre said:

Dragon_Slayer

Kendi skill'inde işe girmeye çalışıyorsun değil mi? Yani Manufacturing 1+ skill'in varsa diğer skillerde de bu skill in olmak zorunda değil :)

anladım sanırsam olayı..
raw metarial ve food sektöründeymiş benim skill . onunla ilgili bi işe girebildim.

peki bu 3 farklı alanın hangisine yoğunlaşmamı önerirsiniz, daha başındayım, raw metarial+food skilli 1.75 oldu ama dierleri daha çok işe yarayacaksa onlarda çalışırım yakalarım 2-3 güne.

he bir de ..
lvl 4 oldum hala sadece work&train&ekmek al yapıyorum =)
yarın lvl 5 olacam galiba. önümde neler war yardımcı olabilecek warmıdır?

son olarak da wellness la ilgili :) food alıyorum sürekli ama wellness düşmeye dewam ediyor ben çalışınca. şimdi 2 yıldızlı bi food aldım bu şekilde mi arttırabilirim wellness ı ?

edit:typo
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün oyunda bir hata oldu,
işe girdim çalış dedim,
çalışmadı :/ çalış dedim çalışmadı
sonra hata oldu vs

en son hesabıma baktım çalışmış gözüküyordum
+65HUF gelmişti (:
hemen altın altım altına çevirdim parayı dedim farketmesinler vs
hesabımda her gün max 1 HUF oluyor yani dünden halan fln değil
ancak aynı şey train derken de oldu :(
wellness düştü ama str artmadı,
oldun 65HUF kardayım (:
Sosyal ağlarda paylaş

bir de bu aralar altın piyasasını takip etmek lazım.

macaristanda 35in altına düştü mü alıyorum
bugün çok süper düştü 34,4 lere kadar indi ancak elimde nakit yoktu yatırım yapamadım :(
35ten koydum ben de şansıma satılırsa diye,
şimcik 35,4e çıkmış 1altın fiyatı.
hep 35- lerden aldığım için 35,00 bile satınca kara geçmiş oluyorum.
bu aralar 35.1den fln satıp 34lerde almaya çalışcam haberiniz olsun günde 3 4 5 kez kontrol edin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...