Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 saeros, oyunun ilk 1 haftası günde sadece 2 tık yaparak geçicek. sonra savaşlara giriceksin falan filan derken hooop politakaya atılıyorsun falans filans işte. ama oyundaki heyecan ancak 2. haftadan sonra başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ahah evet, bi işe gidiyorum bi de orduda şınav çekiyorum bitiyo :p ekliyorum nero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 lvl 16 oldum, 5gold verdi (: okuduğum doğruymuş sanırım 20'ye kadar her levelde 5gold vercek (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ben finlandiyayı seviyorum. her gün savaş var istisnasız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Şu anda Türkiye dahil her ülkede savaş var. Loxias senin finlandiya sevdan bitmedi :D Gel senide katayım Nox bünyesine. Sermaye ortağım ol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Savaşın allahı macaristanda. 5-6 tane ülkeyle savaşa girmişiz yine, bi o kadar da ally olarak katılmışız^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 NeroWarden said: Şu anda Türkiye dahil her ülkede savaş var. Loxias senin finlandiya sevdan bitmedi :D Gel senide katayım Nox bünyesine. Sermaye ortağım ol :D ya burda kızlar teklif ediyo ondan =) ben Türkiyedeyken 2 günde 1 savaş oluyordu valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ohali, hiç haberim yok ha o kadar çok savaş var ki bizde:F hangi birine gircem şaşırıyorum Washington was conquered by Hungary in the war versus Canada 5 minutes ago hesaplarıma göre 19gün içerisinde q4 ev alabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Loxias biliyorum finli, uzun boylu, sarışın, mavi gözlü hayalleri ile gittin oralara. Ne diyeyim kısmet. Umarım uğrunda çetin sınavlar verdiğin bu yüce yolda muvaffak olursun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ben şimdi açtımda adam,ben nası para kazancam ya aç sefil yaşıyoruz işe girdik yağ fabrikasında oda nası girdim onuda bilmiyorum. elimziden tutun siyasete sokun beni hadi hacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Skill gelişimi çalıştığımız şirketin Q'una göre değişiyor mu? Yani Q1 şirketten kazandığımız manufacturing skill'i Q2'den aldığımdan az mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 la gelin politikaya gircem ben hadi oy verin nası olcak :d:d:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 yaw yeni işe girmek istiyorum, job market sayfasında kendi skill im 1.25 gösteriyor. mininum skill 1 isteyen işlere giremiyorum ama neden?? edik; yaw annamadım hakkatten..min. skill 1 isteyen 3 yeri denedim olmadı, aynı parayı veren başka bi iş denedim oldu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Skill gelmesi kaliteye gore değişmez diye biliyoruz. Fix geliyor aynı skill kalite kaç olursa olsun. Politika o kadar basit bişey değil ki levelin yetmez 1 ay lazım politikaya atlayacak seviyeye gelmen için. İkincisi ülkedeki grupların ve eski oyuncuların desteğini ve fake accountlarının desteklerini almadan zor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Dragon_Slayer Kendi skill'inde işe girmeye çalışıyorsun değil mi? Yani Manufacturing 1+ skill'in varsa diğer skillerde de bu skill in olmak zorunda değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Bu arada yarın süper asker oluyorum, hediye filan yollamak isteyen olursa yollayabilir yani çekinmeye gerek yok xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 oyunda tehtid edildim :D uewhauheau adamlar senin peşindeyiz, ayvayı yedin diye mesaj atmışlar :P heauhaeu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Ya gıcık olduğum bir olay var. Benim food şirketini q2 yapmak üzereyim ancak anlamadığım bir nokta var. Ham madde üreten şirketler örneğin adam q1 de 10 q1 ham madde üretiyorsa, şirket q2 olduğunda 8 tane q2 ham madde üretiyor. Buda 16 q1 e denk geliyor. Üretimde %60 lık bir artış var. Ancak imalat sanayisinde durum böyle değil. q2 yaptığımda adam 10 q1 ekmek yerine, 5 tane q2 ekmek yapıyor. Fiyatla orantıladığımızda kazanç artışı göremiyorum ben? q1 ekmek yaparken de 1 grain q5 ekmek yaparken de 1 grain gidiyorsa kar sağlanabilirde öbür türlü bir avantajı yok sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 yunusemre said: Dragon_Slayer Kendi skill'inde işe girmeye çalışıyorsun değil mi? Yani Manufacturing 1+ skill'in varsa diğer skillerde de bu skill in olmak zorunda değil :) anladım sanırsam olayı.. raw metarial ve food sektöründeymiş benim skill . onunla ilgili bi işe girebildim. peki bu 3 farklı alanın hangisine yoğunlaşmamı önerirsiniz, daha başındayım, raw metarial+food skilli 1.75 oldu ama dierleri daha çok işe yarayacaksa onlarda çalışırım yakalarım 2-3 güne. he bir de .. lvl 4 oldum hala sadece work&train&ekmek al yapıyorum =) yarın lvl 5 olacam galiba. önümde neler war yardımcı olabilecek warmıdır? son olarak da wellness la ilgili :) food alıyorum sürekli ama wellness düşmeye dewam ediyor ben çalışınca. şimdi 2 yıldızlı bi food aldım bu şekilde mi arttırabilirim wellness ı ? edit:typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Genelde pek farketmiyor :) ben şu ekmek yaptığın, silah ürettiğin zımbırtıdan kasıyorum. gayette iyi maaş alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Bugün oyunda bir hata oldu, işe girdim çalış dedim, çalışmadı :/ çalış dedim çalışmadı sonra hata oldu vs en son hesabıma baktım çalışmış gözüküyordum +65HUF gelmişti (: hemen altın altım altına çevirdim parayı dedim farketmesinler vs hesabımda her gün max 1 HUF oluyor yani dünden halan fln değil ancak aynı şey train derken de oldu :( wellness düştü ama str artmadı, oldun 65HUF kardayım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 bir de bu aralar altın piyasasını takip etmek lazım. macaristanda 35in altına düştü mü alıyorum bugün çok süper düştü 34,4 lere kadar indi ancak elimde nakit yoktu yatırım yapamadım :( 35ten koydum ben de şansıma satılırsa diye, şimcik 35,4e çıkmış 1altın fiyatı. hep 35- lerden aldığım için 35,00 bile satınca kara geçmiş oluyorum. bu aralar 35.1den fln satıp 34lerde almaya çalışcam haberiniz olsun günde 3 4 5 kez kontrol edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 piyasayı kontrol etmek karlı bir iş gibi gözüküyor. yarın eTurkey de seçim günü karışır yine ortalık http://www.erepublik.com/en/article/-dhc-ba-kanl-k-adayl-m-882875/1/20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 hacılar bişi sorcam,ben şmdi level 3 oldum,skillimde 1 galiba. 7 ytlik bi iş bulduydum çalışabilirim dimi o işte ? arama yerinden 1 le 2.99 mu ne arası olan şeyi seçiyorum o işlerin alayına girerim dimi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 evet skill aralıgı 1-2,99 olanlara girebilirsn.ama aynı skill türü olmak kaydıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar